Een verzoek indienen voor terugbetaling van resterend krediet

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Als u al uw abonnementen opzegt of krediet heeft in uw account, kunt u een terugbetaling aanvragen.

Uw abonnement opzeggen en een terugbetaling aanvragen

Als u verwacht dat er nog krediet in uw factureringsaccount blijft staan nadat u al uw abonnementen heeft opgezegd, kunt u van tevoren een terugbetaling aanvragen. Er kan krediet overblijven als u een handmatige betaling heeft uitgevoerd voor uw services en binnen dezelfde betalingscyclus al uw abonnementen opzegt. Als u niet alle abonnementen wilt opzeggen, laat u het krediet in uw account staan zodat dit kan worden meegenomen bij de volgende automatische betaling.

Kosten voor uw account worden pro rata in rekening gebracht, waarbij ongebruikt krediet wordt terugbetaald.

Voordat u begint

Neem contact op met Google Workspace-support om een supportticket te openen en een terugbetaling van het verwachte krediet aan te vragen.

Als u meer dan $ 1000 terugkrijgt, moet u een kopie van uw bankafschrift verstrekken om de betaling te bevestigen.

Je abonnement opzeggen

Als u alleen een e-mailgeverifieerd Essentials-abonnement heeft, kunt u uw Google-account verwijderen wanneer u uw abonnement opzegt. Voor andere abonnementen moet u uw Google-account handmatig verwijderen nadat u het krediet heeft teruggekregen.

1. Volg de stappen om de volgende abonnementen op te zeggen:
  2. Wacht tot de volgende betalingscyclus om te zien hoeveel krediet er nog in uw account staat na de laatste betaling.
  3. Als u krediet heeft, neemt u contact op met Google Workspace-support via de supportticket die u heeft geopend. De terugbetaling wordt op de volgende manieren verwerkt voor de verschillende betaalmethoden:
    • Creditcard of automatische incasso: Het krediet wordt terugbetaald op de creditcard of bankrekening waarmee de laatste betaling is gedaan. Het kan vier weken duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt.
    • Overboeking: Stuur ons uw bankrekeninggegevens zodat we de terugbetaling kunnen verwerken. (Google slaat geen bankgegevens op bij het verwerken van een overboeking.) Als u contact met ons opneemt, geven we u het faxnummer van onze betalingsverwerker. Het krediet wordt binnen vier weken terugbetaald.

Volgende stap

Als u na de terugbetaling nog een Google-account heeft, verwijdert u het Google-account van uw organisatie.