Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Maksuttoman ja nopean toimituksen merkinnät

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Maksuttoman ja nopean toimituksen merkinnöillä voit osoittaa asiakkaillesi, että pystyt toimittamaan tietyt tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Merkintää voi käyttää seuraavat ehdot täyttävissä toimituksissa:
  • Maksuton: Tuote toimitetaan asiakkaalle täysin maksutta (tai maksutta, jos tuotteen hinta täyttää vähimmäisostovaatimuksen).
  • Nopea: Tuote toimitetaan asiakkaalle tietyn, maakohtaisesti määriteltävän ajan kuluessa.

Tämä on esimerkkimainos, joka sisältää "Maksuton toimitus kahdessa päivässä" ‑merkinnän.

Sisällys

Vaatimukset

Voit ottaa maksuttoman ja nopean toimituksen merkinnät käyttöön Shopping-mainoksissa ja maksuttomissa tuotelistauksissa. Varmista kuitenkin ensin seuraavien asioiden olevan kunnossa:

kyllä, vahvistettu Sinulla on aktiivinen Kauppiaskeskus-tili ja tuotteita Yhdysvalloissa, Australiassa, Brasiliassa, Kanadassa, Intiassa, Japanissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Uudessa-Seelannissa.

kyllä, vahvistettu Kauppiaskeskus-tilillä on aktiivisia tuotteita, jotka voit toimittaa maksuttomasti ja nopeasti.

• Voit valita kaikki tuotteet tai vain osan niistä.
  • Voit tarjota toimituksen maanlaajuisesti tai tietyille postinumeroalueille.

kyllä, vahvistettu Toimitusasetukset on määritetty maksutonta ja nopeaa toimitusta varten.

kyllä, vahvistettu Tuotteen laskeutumis- tai tietosivulla ja kassasivulla kerrotaan maksuttomasta ja nopeasta toimituksesta.

• Ehdot täyttävien tuotteiden kassasivulla on oltava vähintään yksi toimitusvaihtoehto, joka täyttää maksuttoman ja nopean toimituksen kriteerit.
  • Lisäksi tuotteiden laskeutumissivuilla näkyvät toimitustiedot eivät saa olla ristiriidassa maksuttoman ja nopean toimituksen kanssa.
  • Kauppiaskeskuksessa määrittämäsi toimitusnopeuden on vastattava verkkosivustollasi olevia tietoja. Jos et pysty lisäämään toimitusnopeutta tarkalleen, arvioi luvut yläkanttiin Kauppiaskeskuksessa.
Huom. Google tarkistaa toimitusnopeuden ja toimituskulujen kelpoisuuden ennen nopean ja maksuttoman toimituksen merkintöjen esittämistä.

Lue lisää kassa- ja laskeutumissivujen vaatimuksista, jotka koskevat maksuttoman ja nopean toimituksen merkintöjä mainoksissa.

Kuljetuspalvelun valitseminen ehdot täyttäville tuotteille

Jos haluat tietoa toimitusasetusten valinnasta Merchant Center Nextissä, klikkaa tästä.

Jos vain osa tuotteista täyttää maksuttoman toimituksen ehdot:

Luo kuljetuspalvelu, joka on tarkoitettu vain näille tuotteille. Voit luoda toimitushintataulukon ja lisätä taulukkoon yhden hinnan kaikille tilauksille tai luoda säännöt yhden tai kahden kategorian perusteella.

Lue lisää toimitushintataulukon ja lähetyksen tunnisteen määrittämisestä.

Päivitä lähetyksen tunniste [shipping_label] ‐määrite syötteessäsi tuotteille, jotka toimitetaan maksutta. Määritteen arvon on vastattava tilillesi lisättyä lähetyksen tunniste [shipping_label] ‐määritettä.

Jos vain osa tuotteista täyttää nopean toimituksen ehdot:

Jos kuljetusaika vaihtelee tuotteen mukaan, voit luoda tilisi toimitusasetuksissa kuljetusaikatunnisteita ja liittää tunnisteet haluamiisi tuotteisiin käyttämällä syötteessä kuljetusaikatunniste [transit_time_label] ‑määritettä. Lue lisää kuljetusaikatunnisteen käytöstä.

1. Jos haluat luoda tunnisteita, jotka voi liittää tuotejoukkoihin, klikkaa Toimitusaika-sivulta Lisää kuljetusaikatunniste.
  2. Päivitä syötteesi siirtoajan ilmaiseva tunniste [transit_time_label] ‐määrite ryhmälle tuotteita, joilla on sama siirtoaika. Määritteen arvon on vastattava tililläsi luotua kuljetusaikatunniste [transit_time_label] ‐määritettä.

Jos tarjoat maksuttoman toimituksen vain tietyille alueille jossain maassa:

Lisää toimitushinnat valitsemillesi alueille maan sisällä postinumeron tai hallintoalueen mukaan. Voit myös luoda omia alueita ja käyttää niitä uudelleen toimitusasetusten valintaan. Tämä toimitusvaihtoehto on tällä hetkellä käytettävissä Australiassa, Brasiliassa, Intiassa, Japanissa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.

Lue lisää toimitusasetusten määrittämisestä eri alueille.

Jos tarjoat nopean toimituksen vain tietyille alueille jossain maassa:

• Vaihtoehto 1: Aseta kuljetusaika toimituksen määränpään perusteella

• Lisää toimitusnopeudet valitsemillesi alueille maan sisällä postinumeron tai hallintoalueen mukaan. Lue lisää toimitusasetusten määrittämisestä eri alueille.
    • Kuljetusaikatunnisteilla voit ilmoittaa asiakkaillesi tarkemmat toimituspäiväarviot, kun toimitat eri tuoteryhmiä eri sijainneista. Lue lisää kuljetusaikatunnisteen käytöstä.
  • Vaihtoehto 2: Laske toimitusnopeudet kuljetusyhtiön perusteella (vain Ranskassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa)

• Tällä asetuksella Google arvioi toimitusnopeudet lähetyspaikan ja asiakkaan sijainnin sekä kuljetusyhtiöltä saatujen tietojen perusteella. Huom. Kassasivulla ei saa näkyä tätä laskelmaa nopeampaa toimitusta. Lue lisää Googlen laskemien toimitusnopeuksien sallimisesta.
  • Vaihtoehto 3: Laske toimitusnopeudet toimittamalla aiempien tilausten seurantatietoja (vain Yhdysvalloissa)

• Tällä asetuksella Google arvioi toimitusnopeudet asiakkaille aiempien tilausten seurantatunnusten avulla. Voit lähettää datan joko linkittämällä kumppanin tiliin tai lataamalla tiedoston manuaalisesti. Samaa tiedostoa voi käyttää myös toimitusasetusten vahvistamiseen. Lue lisää toimitustietojen vahvistamisesta.

Vahvistaminen

Toimitusasetusten vahvistaminen on tärkeää positiivisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Voit tehdä vahvistuksen useilla eri tavoilla.

Vaihtoehto 1

Kun toimitusasetukset on määritetty maksutonta ja nopeaa toimitusta varten, Google vahvistaa toimitusasetukset automaattisesti lukemalla laskeutumis- ja kassasivun datan.

Vaihtoehto 2 (vain Yhdysvalloissa)

Voit vahvistaa toimitusasetukset myös lähettämällä aiempien tilausten toimitustietoja. Se onnistuu joko linkittämällä kumppanin tiliin tai lataamalla tiedoston manuaalisesti. Lue lisää toimitustietojen vahvistamisesta.

Toimitusmerkintä

Kun kelpoisuutesi on tarkistettu, merkintä maksuttomasta ja nopeasta toimituksesta lisätään automaattisesti hyväksyttyjen tuotteiden vastaaviin Shopping-mainoksiin ja maksuttomiin listauksiin.

Huom. Merkinnän näkymistapaan ja ‑ajankohtaan vaikuttavat monet vahvistuksen tilasta riippumattomat tekijät.