Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Parhaat käytännöt langattomien tuotteiden ja palvelujen näyttämiseen

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Langattomilla tuotteilla ja palveluilla on usein monimutkaisemmat hinnoittelu- ja sopimusmallit kuin muilla Shopping-mainoksissa ja maksuttomissa listauksissa näkyvillä tuotteilla. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit lähettää tuotetiedot ja laskeutumissivut langattomille laitteille, kuten puhelimille, tableteille (sopimuksen kanssa tai ilman) tai prepaid-SIM-korteille.

Huom. Tuotteita, joille on lisätty maksuerä [installment]- tai tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määrite, ei voi myydä ulkomaille, vaan niillä voi olla vain yksi kohdemaa.

Illustration of a Nexus phone product ad with rating, description, buy button, and carousel of additional product views.

Sisältö

Hyödyt

• Tavoita oikeat asiakkaat. Tuotetietojen ja laskeutumissivujen tietojen avulla Google saa käsityksen myytävistä tuotteista ja voi näyttää mainoksiasi ja maksuttomia listauksiasi asiakkaille heidän hakemiensa tuotetyyppien perusteella.
  • Säilytä tuotteiden hyväksyntä. Virheellisten tai epäjohdonmukaisten tuotetietojen merkitseminen voi johtaa tuotteiden hylkäämiseen tai aiheuttaa tilille sanktioita, joten pidä tuotetietosi aina ajan tasalla.

Ilmoita tarkat tuotetiedot langattomille tuotteille ja palveluille

Noudata standardivaatimuksia

Ihmiset haluavat nähdä tarkat tuotetiedot, kun he etsivät langattomia tuotteita ja palveluja. Ilmoittamalla kaikki pakolliset tuotemääritteet varmistat, että he saavat tarvitsemansa tiedot. Huomaa, että hinta [price] ‑määritteen on sisällettävä kaikki aktivointimaksut ja muut maksut, jotka hintaan lisätään kassalla. Jokainen tuoteversio (esimerkiksi väri [color] tai koko [size]) on myös lisättävä tuotetietoihin erillisenä tuotteena. Lue lisää tuotetietosäännöistä.

Puhelimet, tabletit tai prepaid-liittymän SIM-kortit kiinteällä hinnalla

Voit kohdistaa puhelimia, tabletteja tai prepaid-liittymän SIM-kortteja mihin tahansa maahan, kun ne ostetaan kiinteällä hinnalla kassalla eikä niitä liitetä osamaksusopimukseen tai langattomaan tilaussopimukseen. Voit ilmoittaa kokonaishinnan hinta [price] ‑määritteellä (älä lisää arvoksi 0).

Puhelimet tai tabletit tilaussopimuksella ja/tai maksuerissä

Näytettäväksi hyväksyttävät tuotetyypit vaihtelevat maittain. Tarkista maksuerä [installment]- ja tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määritteistä, voidaanko tuotteitasi ja palveluitasi mainostaa valitsemassasi kohdemaassa osamaksulla tai tilaussopimuksella ostettavaksi.

Yhdysvallat

Voit tarjota vaihtoehdoksi matkapuhelimen tai tabletin ostamisen ennakkomaksulla sekä kuukausittaisella osamaksusopimuksella.

• Hinta tarvitaan, ja kyseessä on tuotteen koko ennakkomaksu, joka sisältää laitteen käsirahan.
  • Maksuerät ovat valinnaisia – tuotteesi voidaan vaihtoehtoisesti maksaa kuukausittaisella osamaksusopimuksella tai vaihtoehtoisella maksulla hinnan lisäksi.
  • Tuotteen hinta voi olla 0, kun tarjoat osamaksuvaihtoehtoja.
Huom. Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määrite ei ole saatavilla tässä maassa.

Hinta

Sisällytä hinta [price] ‑määritteeseen laitteen ostamisen edellyttämä käsiraha
Huom. Yhdysvalloissa aktivointimaksuja ei pidä sisällyttää hinta [price] ‑määritteeseen.

Maksuerä

Määritä tuotteelle sarja maksuja tietylle ajanjaksolle käyttämällä maksuerä [installment] ‑määritettä. Langattomat tuotteet myydään yleensä osamaksusopimuksella, jotta asiakkaan on helpompi osaa kallis laite.

Valuutan summa, jonka määrität maksuerä [installment] ‑määritteellä, on yhden kuukausittaisen veloituksen summa, ei kaikkien kuukausimaksujen yhteissumma. Tämä summa ei sisällä televiestintäpalvelusta maksettuja summia.

Huom. Määritettä maksuerä [installment] voidaan käyttää vain puhelinten ja tablettien kaltaisille mobiililaitteille.

Nimi

Ilmoita nimi [title] ‑määritteellä, että tuotteesi myydään maksuerissä, kuten Google Pixel 5”, 32 Gt, Very Silver (12 kuukauden maksuerissä).

Esimerkkejä

• Puhelimet, joilla on kiinteä hinta ja jotka myydään ilman tilaussopimusta

Lisää puhelintarjous, jolla on kiinteä hinta ja joka myydään ilman tilaussopimusta, samalla tavoin kuin muut tuotetyypit. Määritettävä hinta on pelkän mobiililaitteen kiinteä hinta (suurempi kuin 0).

Tuotetiedot: uusi Google Pixel 5”, 32 Gt, Very Silver, 649,00 USD
Määrite Arvo
Tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb
Nimi [title] Google Pixel 5” 32 Gt Very Silver
Linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 649,00 USD
Maksuerä [installment] (Jätä tyhjäksi)
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] (Jätä tyhjäksi)
Googlen tuoteluokka [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 USD

• Maksuerissä myytävät puhelimet ilman palvelusopimusta

Voit mainostaa mobiililaitteita, jotka myydään kuukausittaisissa maksuerissä. Selitä tuotteen nimessä, että tuotteesi edellyttää osamaksusopimusta, joka on voimassa tietyn määräajan.

Sisällytä mobiililaitteen käsirahan hinta (jopa 0 USD) hinta [price] ‑määritteeseen.

Huomaathan, että installment [maksuerä] ‑määrite on käytettävissä vain langattomille laitteille, kuten matkapuhelimille, älykelloille ja tableteille.

Tuotetiedot: uusi Google Pixel 5”, 32 Gt, Very Silver, 12 kuukauden osamaksusopimus ilman käsirahaa (veloitus 60 USD kuussa)
Määrite Arvo
Tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb_12month_installments
Nimi [title] Google Pixel 5" 32GB Very Silver (12 kuukauden osamaksusopimus)
Linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 0.00 USD
Maksuerä [installment] 12:60.00 USD
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] (Jätä tyhjäksi)
Googlen tuoteluokka [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 USD

• Ennakkoon maksetut SIM-kortit

Prepaid-liittymän SIM-kortin tuotetietojen on oltava tuotetietosääntöjen mukaisia samaan tapaan kuin kiinteähintaisten ilman palvelusopimusta myytävien puhelinten.

Tuotetiedot: uusi XYZ Carrier Prepaid 3-in-1 SIM ‑pakkaus, ilman palvelusopimusta
Määrite Arvo
Tunnus [id] prepaid_3in1_sim_kit
Nimi [title] XYZ Carrier Prepaid 3-in-1 SIM ‑pakkaus
Linkki [link] https://www.xyzcarrier.com/product/prepaid_3in1_sim_kit.html
Kuvalinkki [image_link] http://www.xyzcarrier.com/simcard.jpg
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 20,00 USD
Maksuerä [installment] (Jätä tyhjäksi)
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] (Jätä tyhjäksi)
Googlen tuoteluokka [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phone Accessories > Mobile Phone Pre-Paid Cards & SIM Cards
Brändi [brand] XYZ Carrier
GTIN [gtin] XYZ-12345
MPN [mpn] 123456789012
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 USD

Argentiina, Brasilia, Chile, Kolumbia, Meksiko ja Peru

Voit tarjota langattoman laitteen ostamista täydellä ennakkomaksulla tai kuukausierissä.

• Hinta tarvitaan, ja kyseessä on täydellinen hinta (ei koskaan 0), kun tuotteesi maksetaan kokonaan ennakkomaksulla.
  • Maksuerät ovat valinnaisia – tuotteesi voidaan vaihtoehtoisesti maksaa kuukausittaisella maksulla.
Huom. Määrite tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ei ole käytettävissä tässä maassa.

Hinta

Ilmoita hinta [price] ‑määritteellä laitteen koko ennakkomaksu.

Maksuerät

Ilmoita maksuerä [installment] ‑määritteellä laitteen vaihtoehtoinen hinta kuukausittaisina maksuerinä.

Esimerkkejä

• Puhelimet, joilla on kiinteä hinta ja jotka myydään ilman tilaussopimusta

Lisää puhelintarjous, jolla on kiinteä hinta ja joka myydään ilman tilaussopimusta, samalla tavoin kuin muut tuotetyypit. Ilmoitettava hinta on pelkän mobiililaitteen kiinteä hinta (suurempi kuin 0).

Tuotetiedot: uusi Google Pixel 5”, 32 Gt, Very Silver, hinta 649,00 BRL
Määrite Arvo
Tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb
Nimi [title] Google Pixel 5” 32 Gt Very Silver
Linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 649.00 BRL
Maksuerä [installment] (Jätä tyhjäksi)
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] (Jätä tyhjäksi)
Googlen tuoteluokka [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 BRL

• Puhelimet, jotka myydään maksuerissä ilman tilaussopimusta

Voit mainostaa mobiililaitteita, jotka myydään kuukausittaisissa maksuerissä, mutta et voi liittää niihin palvelusopimusta.

Brasiliassa, Meksikossa ja muissa Latinalaisen Amerikan maissa sinun pitää ilmoittaa mobiililaitteen kokonaishinta (suurempi kuin 0 BRL/MXN) hinta [price] ‑määritteellä. Sisällytä myös kuukausittaisten maksuerien määrä ja kuukausittaisen maksuerän summa maksuerä [installment] ‑määritteeseen.

Huomaathan, että maksuerä [installment] ‑määrite on käytettävissä kaikille tuotteille (vain Latinalainen Amerikka) eikä vain langattomille tuotteille.

Tuotetiedot: uusi Google Pixel 5”, 32 Gt, Very Silver, 12 kuukauden osamaksusopimus ilman käsirahaa (veloitus R$ 60 BRL kuussa)
Määrite Arvo
Tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb_12month_installments
Nimi [title] Google Pixel 5” 32 Gt Very Silver
Linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 700.00 BRL
Maksuerä [installment] 12:60.00 BRL
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] (Jätä tyhjäksi)
Googlen tuoteluokka [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 BRL

• Ennakkoon maksetut SIM-kortit

Prepaid-liittymän SIM-kortin tuotetietojen on oltava tuotetietosääntöjen mukaisia samaan tapaan kuin kiinteähintaisten ilman palvelusopimusta myytävien puhelinten.

Tuotetiedot: uusi XYZ Carrier Prepaid 3-in-1 SIM ‑pakkaus, ilman palvelusopimusta
Määrite Arvo
Tunnus [id] prepaid_3in1_sim_kit
Nimi [title] XYZ Carrier Prepaid 3-in-1 SIM ‑pakkaus
Linkki [link] https://www.xyzcarrier.com/product/prepaid_3in1_sim_kit.html
Kuvalinkki [image_link] http://www.xyzcarrier.com/simcard.jpg
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 20.00 BRL
Maksuerä [installment] (Jätä tyhjäksi)
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] (Jätä tyhjäksi)
Googlen tuoteluokka [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phone Accessories > Mobile Phone Pre-Paid Cards & SIM Cards
Brändi [brand] XYZ Carrier
GTIN [gtin] XYZ-12345
MPN [mpn] 123456789012
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 BRL

Australia

Voit tarjota vaihtoehdoksi matkapuhelimen tai tabletin ostamisen kertamaksulla tai ennakkoon maksettavalla käsirahalla ja kuukausittaisilla maksuerillä ja/tai langattomalla palvelusopimuksella:

• Hinta on pakollinen, ja se on vähittäiskokonaishinta ("mitattavissa oleva vähimmäishinta"), jonka asiakas maksaa, mukaan lukien laitteen kokonaishinta ja mahdolliset aktivointimaksut, maksuerät ja langaton palvelusopimus.
  • Hinnan on vastattava tuotteen laskeutumissivulla olevaa hintaa.
  • Jos käytät laskeutumissivullasi strukturoitua schema.org-dataa, sinun täytyy ilmoittaa myös asiakkaan maksettavaksi tuleva vähimmäiskokonaiskustannus määritteillä hinta price ja priceCurrency.

Hinta

Käytä hinta [price] ‑määritettä, kun haluat ilmoittaa laitteen vähimmäiskokonaiskustannuksen asiakkaalle, mukaan lukien aktivointimaksut, maksuerät tai langaton palvelusopimus.

Maksuerä ja tilauskohtaiset kulut

Älä ilmoita maksuerien tai langattoman palvelupaketin tietoja maksuerä [installment]- tai tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] -määritteellä.

Nimi

Ilmoita nimi [title] ‑määritteellä, jos tuotteesi myydään täydellä ennakkomaksulla tai jos se myydään maksuerissä tai yhdessä tilaussopimuksen kanssa, kuten Google Pixel 5" 32 Gt Very Silver (sopimuksella, 12 kuukauden maksuerissä).

Esimerkkejä

• Puhelimet, joilla on kiinteä hinta ja jotka myydään tilaussopimuksella

Lisää matkapuhelintarjous, jolla on kiinteä hinta ja joka myydään tilaussopimuksen kanssa, samalla tavoin kuin muut tuotetyypit. Älä käytä määritekenttää maksuerä [installment] tai tilauskohtaiset kulut [subscription_cost], vaan jätä ne tyhjiksi. Lisää tiedot maksueristä tai langattomasta palvelusopimuksesta nimi [title] ‑määritteeseen.

Tuotetiedot: uusi Google Pixel 5”, 32 Gt, Very Silver, 12 kuukauden sopimus ja 12 maksuerää
Määrite Arvo
Tunnus [id] pixel_phone_silver_32gb_contract_and_installments
Nimi [title] Google Pixel 5" 32 Gt Very Silver (12 kuukauden sopimus ja 12 maksuerää)
Linkki [link] https://placeholder_website.au/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
Kuvalinkki [image_link] https://placeholder_website.au/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 1 250 AUD (12 kuukausierän hinta sekä 12 kuukauden tilauksen hinta)
Maksuerä [installment] (Jätä tyhjäksi)
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] (Jätä tyhjäksi)
Googlen tuotekategoria [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B

• Puhelimet, joilla on kiinteä hinta ja jotka myydään ilman tilaussopimusta

Lisää matkapuhelintarjous, jolla on kiinteä hinta ja joka myydään ilman palvelusopimusta, samalla tavoin kuin muut tuotetyypit. Älä käytä määritekenttää maksuerä [installment] tai tilauskohtaiset kulut [subscription_cost], vaan jätä ne tyhjiksi.

Tuotetiedot: uusi Google Pixel 5”, 32 Gt, musta, 799 AUD
Määrite Arvo
Tunnus [id] pixel_phone_silver_32gb
Nimi [title] Google Pixel 5”, 32 Gt, musta
Linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_blackr_32gb
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/black.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 799 AUD
Maksuerä [installment] (Jätä tyhjäksi)
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] (Jätä tyhjäksi)
Googlen tuotekategoria [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049158
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Musta

• Ennakkoon maksetut SIM-kortit

Prepaid-liittymän SIM-kortin tuotetietojen on oltava tuotetietosääntöjen mukaisia samaan tapaan kuin kiinteähintaisten ilman palvelusopimusta myytävien matkapuhelinten.

Tuotetiedot: uusi XYZ Carrier Prepaid 3-in-1 SIM ‑pakkaus, ilman palvelusopimusta
Määrite Arvo
Tunnus [id] prepaid_3in1_sim_kit
Nimi [title] XYZ Carrier Prepaid 3-in-1 SIM ‑pakkaus
Linkki [link] https://www.xyzcarrier.com/product/prepaid_3in1_sim_kit.html
Kuvalinkki [image_link] http://www.xyzcarrier.com/simcard.jpg
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 20.00 AUD
Maksuerä [installment] (Jätä tyhjäksi)
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] (Jätä tyhjäksi)
Googlen tuotekategoria [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phone Accessories > Mobile Phone Prepaid Cards & SIM Cards
Brändi [brand] XYZ Carrier
GTIN [gtin] XYZ-123456
MPN [mpn] 123456789017
Kunto [condition] new

Belgia, Hongkong, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Hongkong, Intia, Irlanti, Israel, Italia, Itävalta, Japani, Kanada, Kreikka, Malesia, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Taiwan, Tanska, Thaimaa, Tšekki, Turkki, Unkari, Uusi-Seelanti, Yhdistyneet arabiemiraatit ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Voit tarjota vaihtoehdoksi langattoman laitteen ostamisen ennakkomaksulla ja kuukausittaisella osamaksusopimuksella ja/tai langattomalla palvelusopimuksella.

• Hinta tarvitaan, ja kyseessä on tuotteen koko ennakkomaksu, joka sisältää mahdolliset aktivointimaksut ja laitteen käsirahan
    • Aktivointimaksu lisätään langattomien palveluiden tilaussopimuksiin tai tarjouksiin, joihin sisältyy langattoman palvelun tilaussopimus. Maksuun voi sisältyä prepaid-liittymän SIM-kortin pakolliset maksut ja palvelun käsiraha.
  • Maksuerät ovat valinnaisia. Niiden avulla voit tarjota vaihtoehtona kuukausittaisen osamaksusopimuksen laitteellesi.
  • Tilaushinta on valinnainen. Sen avulla voit tarjota langattoman tilaussopimuksen kuukausimaksulla.
  • Voit tarjota maksuerät ja tilauskohtaiset kulut tai molemmat.
  • Hinta voi olla 0, kun tarjoat maksuerät, tilauskohtaiset kulut tai molemmat.

Tilauskohtaiset kulut

Määritä langattomaan tuotteeseen liittyvälle televiestintäpalvelulle sarja maksuja tietylle ajanjaksolle käyttämällä tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määritettä. Maksuaika on yleensä 6, 12 tai 24 kuukautta. Syötteeseen merkitty valuutan määrä on yksi kuukausittainen veloitus, ei kuukausittaisten palveluveloitusten yhteissumma. Tilaussopimuksen hinta ei sisällä puhelimen alkukustannuksiin käytettyjä maksuja.

Huom. Esittäessään tilaussopimuksen hinnan Google voi pyöristää hinnan lähimpään kokonaiseen paikallisen valuutan summaan tilan säästämiseksi. Jos myös maksuerä [installment] ‑määrite on lisätty, kuukausittaisen maksuerän arvo lisätään kuukausittaisen tilaussopimuksen hintaan ennen pyöristämistä. Antamasi arvon on silti vastattava täysin sivullasi näkyvää summaa.

Älä lähetä tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määritettä prepaid-liittymän SIM-kortille, koska koko hinta maksetaan etukäteen.

Hinta

Lähetä hinta [price] ‑määritteellä käsiraha, joka tarvitaan tuotteen ostamiseen. Kauppiaat ja palveluntarjoajat edellyttävät usein huomattavaa talletusta kalliille tuotteille. Asiakkaan on esimerkiksi maksettava uuden SIM-kortin hinta ostaessaan uuden puhelimen. Lisää hinta [price] ‑määritteeseen aktivointimaksun ja käsirahan summa.

Jos tarjous ei edellytä käsirahaa, asiakas voi silti joutua maksamaan ensimmäisen maksuerän ostaessaan tuotteen. Tätä ei pidä merkitä käsirahaksi syötteessä. Lähetä oikeat arvot maksuerä [installment] ‑määritteelle ja lisää hinta [price] ‑määritteelle arvoksi 0.

Jos tuotetarjouksessa ei ole tilaushintaa tai maksueriä, käsiraha on normaali ostohinta. Käsirahan arvo lähetetään samalla määritteellä kuin normaali hinta.

Kaikki langattomaan tuotteeseen tai palveluun liittyvät hinnat on annettava samana valuuttana.

Maksuerät

Lisää tuotteelle sarja maksuja tietylle ajanjaksolle käyttämällä maksuerä [installment] ‑määritettä. Langattomat tuotteet myydään yleensä osamaksusopimuksella, jotta asiakkaan on helpompi ostaa kallis laite.

Maksuerä [installment] ‑määritteeseen lisättävä valuuttasumma on yhden kuukausimaksun summa, ei kaikkien kuukausimaksujen yhteissumma. Tämä summa ei sisällä televiestintäpalvelusta maksettuja summia. Asiakaskokemuksen helpottamiseksi sinun kannattaa käyttää samaa kuukausimäärää takaisinmaksuerissä ja tilaussopimuksissa. Jos käytät eri kuukausimäärää näissä kahdessa sopimuksessa, kuten 12 kuukautta tilaussopimuksessa ja 6 kuukautta maksuerissä, mainoksessa/listauksessa näkyy suurempi kuukausimäärä.

Nimi

Ilmoita nimi [title] ‑määritteellä, että tuotteesi myydään maksuerissä ja/tai yhdessä tilaussopimuksen kanssa, kuten Google Pixel 5" 32 Gt Very Silver (sopimuksella, 12 kuukauden maksuerissä).

Esimerkkejä

• Puhelimet, joilla on kiinteä hinta ja jotka myydään ilman tilaussopimusta

Lisää langattomat laitteet, joilla on kiinteä hinta ja jotka myydään ilman tilaussopimusta, samalla tavoin kuin muut tuotetyypit. Lähetettävä hinta on pelkän mobiililaitteen kiinteä hinta (suurempi kuin 0).

Tuotetiedot: uusi Google Pixel 5”, 32 Gt, Very Silver, 649,00 EUR
Määrite Arvo
Tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb
Nimi [title] Google Pixel 5” 32 Gt Very Silver
Linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 649.00 EUR
Maksuerä [installment] (Jätä tyhjäksi)
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] (Jätä tyhjäksi)
Googlen tuotekategoria [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 EUR

• Puhelimet, jotka myydään maksuerissä ilman tilaussopimusta

Voit selittää tuotteen nimessä, että kyseinen langaton tuote edellyttää osamaksusopimusta, joka on voimassa tietyn määräajan.

Tuotetiedot: uusi Google Pixel 5”, 32 Gt, Very Silver, sisältää 12 maksuerää (60 EUR kuukaudessa)
Määrite Arvo
Tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb_12month_installments
Nimi [title] Google Pixel 5" 32GB Very Silver (12 kuukauden osamaksusopimus)
Linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 0.00 EUR
Maksuerä [installment] 12:60.00 EUR
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] (Jätä tyhjäksi)
Googlen tuotekategoria [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 EUR

• Tilaussopimukseen sisältyvät puhelimet, jotka maksetaan maksuerissä

Merkitse käsirahan arvo (0 tai suurempi) hinta [price] ‑määritteeseen ja sisällytä mahdolliset aktivointimaksut ja kertamaksut (esimerkiksi uusi SIM-kortti), jotka edellytetään tilaussopimukselle. Voit selittää tuotteen nimessä, että kyseinen langaton tuote myydään osamaksusopimuksella, joka on voimassa määräajan.

Tuotetiedot: uusi Google Pixel 5”, 32 Gt, Very Silver, sisältää tilaussopimuksen ja 12 maksuerää
Määrite Arvo
Tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb_12kk_sopimus
Nimi [title] Google Pixel 5" 32GB Very Silver (12 kuukauden osamaksusopimus)
Linkki [link] https://store.google.co.uk/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract&contract=yes
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 0.00 EUR
Maksuerä [installment] 12:30.00 EUR
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] month:12:35.00 EUR
Googlen tuotekategoria [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 EUR

• Puhelimet, jotka myydään tilaussopimuksen kanssa ja maksetaan maksuerissä käsirahan kanssa

Lisää käsirahan koko hinta ja aktivointimaksut hinnan määritteeseen. Voit selittää tuotteen nimessä, että langaton tuotteesi myydään määräaikaisella tilaussopimuksella ja että siihen liitetään uusi SIM-kortti.

Tuotetiedot: uusi Google Pixel 5”, 32 Gt, Very Silver, sisältää tilaussopimuksen ja 12 maksuerää sekä käsirahan (100 EUR)
Määrite Arvo
Tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb_12kk_sopimus
Nimi [title] Google Pixel 5" 32GB Very Silver (12 kuukauden osamaksusopimus)
Linkki [link] https://store.google.co.uk/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract&contract=yes
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 220.00 EUR (120 EUR aktivointimaksut + 100 EUR käsiraha)
Maksuerä [installment] 12:20.00 EUR (pienempi käsirahan takia)
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] month:12:25.00 EUR (pienempi aktivointimaksujen takia)
Googlen tuotekategoria [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 EUR

• Ennakkoon maksetut SIM-kortit

Prepaid-liittymän SIM-kortin tuotetietojen on oltava tuotetietosääntöjen mukaisia samaan tapaan kuin kiinteähintaisten ilman palvelusopimusta myytävien puhelinten.

Tuotetiedot: uusi XYZ Carrier Prepaid 3-in-1 SIM ‑pakkaus, ilman palvelusopimusta
Määrite Arvo
Tunnus [id] prepaid_3in1_sim_kit
Nimi [title] XYZ Carrier Prepaid 3-in-1 SIM ‑pakkaus
Linkki [link] https://www.xyzcarrier.com/product/prepaid_3in1_sim_kit.html
Kuvalinkki [image_link] http://www.xyzcarrier.com/simcard.jpg
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 20.00 EUR
Maksuerä [installment] (Jätä tyhjäksi)
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] (Jätä tyhjäksi)
Googlen tuotekategoria [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phone Accessories > Mobile Phone Pre-Paid Cards & SIM Cards
Brändi [brand] XYZ Carrier
GTIN [gtin] XYZ-12345
MPN [mpn] 123456789012
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 EUR

Kaikki muut maat

Voit tarjota langattoman laitteen (kuten puhelimen tai tabletin) tai prepaid-liittymän SIM-kortin ostamista kiinteään hintaan vain, jos koko hinta maksetaan etukäteen.

• Määrite hinta [price] tarvitaan, ja kyseessä on tuotteen koko hinta (ei koskaan 0) ja se on maksettava ennakkomaksulla.
  • Prepaid-laitteiden tai SIM-kortin tuotetietojen on oltava tuotetietosääntöjen mukaisia.
Huom. Määritteet tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ja maksuerä [installment] eivät ole saatavilla muissa maissa.

Esimerkki

Tuotetiedot: uusi Google Pixel 5”, 32 Gt, Very Silver, 50 000 RUB
Määrite Arvo
Tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb
Nimi [title] Google Pixel 5” 32 Gt Very Silver
Linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 50 000 RUB
Maksuerä [installment] (Jätä tyhjäksi)
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] (Jätä tyhjäksi)
Googlen tuotekategoria [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Hopea
Toimitus [shipping] 0.00 RUB

Uusien tuotelanseerauksien tuotetietojen lähettäminen Kauppiaskeskukseen oikeaan aikaan

Jos olet asettanut uudelle langattomalle tuotteelle tietyn lanseerauspäivän, lähetä tuotetiedot 3–5 arkipäivää (kuitenkin aikaisintaan 30 päivää) ennen lanseerausta, jotta Google ehtii indeksoida ja vahvistaa tuotetiedot. Tämä varmistaa, että tuotteesi voi näkyä heti lanseerauspäivänä. Näin lisäät uudet tuotetiedot:

• Ilmoita tiedot ennen julkaisupäivää (suositus), jotta tuotetietosi auttavat kampanjan pääsemistä vauhtiin ennen varsinaista julkaisua. Lisää saatavuus [availability] ‑määritteen arvoksi preorder ja saatavuuspäivä [availability_date] ‑määritteen arvoksi tuotteen virallinen ensimmäinen myyntipäivä. Tällä tavoin voit vastaanottaa tuotteen tilauksia jopa ennen kuin tuote on myynnissä.
  • Ilmoita tiedot julkaisupäivänä tai sen jälkeen, mutta huomaa, että syötteen käsittelyssä voi mennä 72 tuntia. Lähetä tuotetiedot mahdollisimman pian virheiden välttämiseksi ja lisää saatavuus [availability] ‑määritteen arvoksi in stock.

Erityisesti uusissa tuotelanseerauksissa on syytä ilmoittaa tarkat ja optimoidut tuotetiedot, jotta mainoksilla ja maksuttomilla listauksilla on hyvät mahdollisuudet menestyä. Selvitä oikeat GTIN-tunnukset ja lisää nimi [title] ‑määritteelle tuotteen tärkeitä tietoja optimaalisesti kuvaava arvo. Jaa tuotetyyppi [product_type] ‑määritteen arvot vähintään kolmelle tasolle, mikä parantaa mainoksen hakuliikenteen osuvuutta.

Huom. Käytä tekstimainoksia ja hintalaajennuksia pelkkien SIM‑palvelusopimusten tukemiseksi. Pelkkien SIM‑palvelusopimusten myymistä ilman puhelinta ei tällä hetkellä tueta Shopping-mainoksissa. Kokeile sen sijaan Google Adsin tekstimainoksia ja hintalaajennuksia, niin saat palvelusopimuksesi potentiaalisten asiakkaiden ulottuville.

Optimoi langattomien tuotteiden ja palveluiden laskeutumissivut

Kun asiakas siirtyy laskeutumissivullesi klikkaamalla Shopping-mainosta, laskeutumissivun tuotetietojen on vastattava mainosta, jotta käyttäjäkokemus on mahdollisimman sujuva. Jos kassalla hintaan lisätään aktivointi- tai muita maksuja, näytä tämä tieto selkeästi laskeutumissivulla, ennen kuin asiakas siirtyy kassalle. Tuotetietojen piilottaminen tai eri tietojen näkyminen voi harhauttaa ja turhauttaa asiakkaita. Lue lisää laskeutumissivuja koskevista vaatimuksista.

Valitse langattomat tuoteversiot etukäteen laskeutumissivullesi ja merkitse ne koodiin

Asiakaskokemus säilyy yhdenmukaisena, kun ohjaat asiakkaat laskeutumissivulle, jossa on esivalittuna Shopping-mainoksessa näkynyt puhelinversio. Kun joku klikkaa mainostasi, hän näkee siis saman tuoteversion kuin mitä oli hakemassa.

Yksi tapa esivalita tuoteversioita on lisätä linkki [link] ‑määritteeseen yksilöllisiä URL-parametreja. Testaa aina, että laskeutumissivusi välittää URL-parametrin takaisin oikein ja toimii odotetulla tavalla. Laskeutumissivusi tulisi esimerkiksi ladata oikean puhelinversion esivalittu valintapainike tai avattava valikko.

Voit lisäksi antaa Googlen noutaa useiden versioiden tuotetiedot samalle laskeutumissivulle. Se tapahtuu lisäämällä strukturoidun datan merkinnät laskeutumissivun lähdekoodiin. Strukturoidun datan merkintöjen avulla Google pystyy lukemaan sivustoasi ja noutamaan tuotetietoja suoraan HTML-lähdekoodista. Lue lisää strukturoidun datan merkinnöistä.

Kun käytät strukturoidun datan merkintöjä ja automaattiset tuotepäivitykset ovat käytössä, hinta, saatavuus ja muut tuotetiedot pysyvät ajan tasalla automaattisesti.

Esimerkki: Käytä URL-parametreja puhelimen eri väriversioille

Värivaihtoehtojen URL-parametrit: Voit esivalita tuoteversioita eri värivaihtoehtojen erottamiseksi toisistaan samalla laskeutumissivulla, kun lisäät URL-parametrit seuraavalla tavalla:

• Hopea puhelinversio: https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb
  • Musta puhelinversio: https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_black_32gb
Esimerkki: Käytä URL-parametreja maksuerävaihtoehdoille

Esimerkki laskeutumissivusta:

URL-parametrit maksuerien kestoille:

Voit esivalita tuoteversioita eri maksuerien kestojen erottamiseksi toisistaan samalla laskeutumissivulla, kun lisäät URL-parametrit seuraavalla tavalla:

• Puhelinversio 6 kuukauden maksuerillä: https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gbinstallments=6
  • Puhelinversio 24 kuukauden maksuerillä: https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gbinstallments=24
Esimerkki: Käytä URL-parametreja palvelusopimusvaihtoehdoille

Esimerkki laskeutumissivusta:

URL-parametrit palvelusopimusvaihtoehdoille:

Voit esivalita tuoteversioita kiinteän hinnan ja palvelusopimushinnoittelun vaihtoehtojen erottamiseksi toisistaan samalla laskeutumissivulla, kun lisäät URL-parametrit seuraavalla tavalla:

• Puhelinversio ilman palvelusopimusta: https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gbcontract=no
  • Puhelinversio palvelusopimuksella: https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gbcontract=yes

Yksinkertaista ostoprosessia käyttämällä yhtä laskeutumissivua

Ostoprosessi helpottuu, kun asiakkaasi voi valita ja ostaa haluamansa langattoman tuotteen ja palvelun pakettina samalla laskeutumissivulla. Jos ostoprosessi on eriytetty useille sivuille, asiakkaasi voi poistua sivustoltasi ennen oston suorittamista loppuun.

Korkealaatuisten tuotetietojen ja laskeutumissivujen ilmoittaminen on onnistuneiden kampanjoiden perusta. Ota näiden parhaiden käytäntöjen vinkit käyttöön saman tien tuotetietojen parantamiseksi ja optimoimiseksi. Mitä relevantimpia ja selkeämpiä tietoja pystyt tarjoamaan, sitä enemmän myyntiä pystyt todennäköisesti kehittämään langattomille tuotteillesi ja palveluillesi.