Introductiegids voor voertuigadvertenties

Uw accounts instellen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Step 1 of showing your local products on Google is setting up your accounts Dit is stap 1 van de introductiegids voor voertuigadvertenties.

In dit artikel beschrijven we hoe u de accounts maakt en instelt die u nodig heeft om uw voertuigadvertenties te tonen.

Uw accounts maken

U heeft 3 afzonderlijke accounts nodig om uw voertuigadvertenties te tonen: een Merchant Center-account, een Google Ads-account en een Google-bedrijfsprofiel (niet vereist als u een winkelfeed indient).

Voor meer gemak in het gebruik en bij het linken raden we u aan hetzelfde e-mailadres te gebruiken voor de beheerder in uw Merchant Center-account en de beheerder of eigenaar in uw bedrijfsprofiel en Google Ads-account.

Merchant Center

Uw productinformatie wordt ingediend bij Merchant Center. Voer de stappen uit in Aanmelden voor Google Merchant Center als u nog geen Merchant Center-account heeft om uw feed voor voertuigadvertenties in te dienen. Zorg dat u uw website laat verifiëren en claimt.

Als u Merchant Center Next gebruikt, stapt u over naar de klassieke versie van Merchant Center.

Bedrijfsprofiel

Dealerinformatie vindt u in uw bedrijfsprofiel. Voer de stappen hieronder uit als u nog geen bedrijfsprofiel heeft.

1. Maak een bedrijfsprofiel om informatie over de locatie van uw dealers op te geven.
  2. Upload uw dealerinformatie in bulk. Gebruik niet de optie Nog een bedrijf toevoegen.
Opmerking: Een bedrijfsprofiel is niet vereist als u een winkelfeed indient.

Google Ads-account

U kunt Google Ads gebruiken voor het beheer van uw advertenties, inclusief voertuigadvertenties. Maak een Google Ads-account als u er nog geen heeft.

Uw accounts koppelen

Koppel uw bedrijfsprofiel en Google Ads-account aan uw Merchant Center-account om de informatie van beide bronnen te koppelen.

1. Bedrijfsprofielen koppelen aan Merchant Center
  2. Een Google Ads-account koppelen aan Merchant Center