Konfigurer regler for konverteringsværdi

Denne animation viser, hvordan man angiver regler for konverteringsværdi for butiksbesøg i Google Ads.

Med regler for konverteringsværdi kan du justere konverteringsværdier i henhold til hver enkelt konverterings værdi for din virksomhed ud fra betingelser såsom geografisk lokation og enhed samt kundeattributter.

Regler for konverteringsværdi gælder kun for søgekampagner, Shopping-kampagner, displaykampagner og kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Når konfigurationen er fuldført, kan du se resultatet for dine regler for konverteringsværdi i kolonnen for konverteringsværdi i tabellen med konverteringshandlinger. Læs artiklen Få vist rapportering om dine regler for konverteringsværdi. Disse regler bruges også til optimering af værdibaseret budgivning i dine kampagner via budgivning efter mål-ROAS, budgivning til maksimering af konverteringsværdi og kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Værdiregler.
  4. Klik på Opret regel for konverteringsværdi.
  5. Hvis du rapporterer butiksbesøg eller butikssalg, har du mulighed for at vælge et konverteringsmål. Du kan vælge Alle konverteringsmål, Butiksbesøg eller Butikssalg.
  6. Vælg den regel for konverteringsværdi, der skal bruges som "primær betingelse". Vælg Målgruppe, Enhed, Lokation eller Ingen betingelse og de tilhørende underkategorier.
    • Bemærk! "Ingen betingelse" vises kun, hvis du har mulighed for at vælge "Butiksbesøg" eller "Butikssalg" som konverteringsmål. "Ingen betingelse" betyder, at du angiver en regel, der gælder ensidigt for en konverteringshandling for butikken og ikke for en undergruppe af handlinger, som f.eks. Målgruppe, Geografi eller Enhed.
  7. Du kan vælge en valgfri "sekundær betingelse" blandt de resterende primære betingelser. Hvis der vælges en sekundær betingelse, skal kunderne opfylde både de primære og sekundære betingelser, for at værdireglen kan anvendes.
    • Bemærk! Alle værdiregler på din konto skal bruge samme type primære og (valgfri) sekundære betingelser. Hvis din primære betingelse f.eks. er "Lokation", og din sekundære betingelse er "Enhed" for værdiregel 1, skal alle andre værdiregler have den primære betingelse "Lokation". Hvis dine yderligere værdiregler også har en sekundær betingelse, skal den være "Enhed". Hvis du har brug for at ændre den type betingelser, du bruger i dine værdiregler, skal du slette alle værdiregler og oprette nye regler, der alle har de samme betingelser.
  8. I forhåndsvisningssektionen "Regel for konverteringsværdi" vises regelerklæringerne "Hvis/Og/Derefter" i henhold til de regler, du har angivet. Disse erklæringer gælder for både inkluderede og ekskluderede regler.
    • Bemærk! Du kan ikke vælge "Eller", men når du vælger flere indstillinger i den primære eller sekundære betingelse, behandler vi automatisk hver enkelt valgmulighed som en "Eller"-erklæring. Hvis du f.eks. vælger 2 byer, gælder reglen for begge byer.
  9. Konfigurer værdijusteringen i sektionen "Værdi", når dine betingelser er gældende:
    • Tilføj: Tilføjer en positiv værdi (større end 0) oven over den konverteringsværdi, der overføres.
    • Gang: Ganger den værdi, der indtastes med det, der indtastes i feltet. Bemærk, at denne værdi går fra 0,5 til 10.
    • Angiv: Angiv en bestemt værdi (i beta, kan du kontakte din Google-repræsentant, hvis du ikke kan finde denne mulighed og gerne vil teste den).
  10. Klik på Gem. Din regel vises i tabellen "Værdiregler".

Husk!

• Du kan højst angive 2 betingelser pr. regel. Den sekundære betingelse er valgfri
  • Når du angiver en regel, skal din sekundære betingelse være af en anden type, når du har valgt den primære betingelsestype. Hvis din primære betingelse for eksempel er Lokation (f.eks. "Jylland"), kan din sekundære betingelse ikke også være Lokation.
  • Når du har oprettet en værdiregel, skal alle efterfølgende værdiregler have de samme betingelser.
  • Du kan vælge mere end én mulighed, når du konfigurerer reglen. Reglen vil behandle hver valgmulighed som "eller" i forhåndsvisningssektionen. Hvis du f.eks. vælger "København" og "Jylland", gælder reglen for kunder i København eller Jylland.
  • Du kan justere værdier med heltal samt procentdele.
  • Hvis du i øjeblikket bruger konverteringsværdi med Smart Bidding, især budgivning efter mål-ROAS eller budgivning til maksimering af konverteringsværdi, kan du anvende regler for konverteringsværdi for at optimere til brugere, der er mere værdifulde for din virksomhed. Få flere oplysninger om effekten af regler for konverteringsværdi i Smart Bidding.

Hvad sker der, hvis en kunde opfylder betingelserne for flere regler?

Uanset hvor mange regler der er konfigureret, kan kun én regel anvendes på en given konvertering. Hvis kunderne opfylder betingelserne for regler med flere værdier, kan du løse problemet på følgende måde:

Regler for lokation

Eksempel: Der er angivet en værdiregel for kunder i Danmark og en anden for kunder i Jylland.

Hvilken regel gælder?

Reglen for den mest præcise lokation anvendes. I dette eksempel vil reglen for Jylland blive anvendt, da den er mere specifik end reglen for Danmark.

Målgrupperegler

Eksempel: Der er konfigureret separate regler for nogle få forskellige målgrupper, og en af de kunder, der konverterer, er en del af flere målgruppelister.

Hvilken regel gælder?

Det eksisterende hierarki for målgruppetilskrivning bruges:

Hvis der er en kombination mellem 2 regler, vælges reglen "Gang" frem for reglen "Tilføj". Hvis der stadig er ens værdier (dvs. mere end én multiplikationsregel), vælges reglen med den højeste multiplikationsjustering.

Enhedsregler

Der kan ikke anvendes flere regler for enheder, da den ene enhedskategori vil udelukke den anden.

Regler for butiksbesøg eller butikssalg

Eksempel: Der er konfigureret en værdiregel for butiksbesøg uden en betingelse, og der er konfigureret en værdiregel for København. En kunde i København besøger din butik efter at have interageret med en annonce.

Hvilken regel gælder?

Reglen om butiksbesøg gælder. Regler for konverteringskategori – butiksbesøg eller butikssalg – betragtes som mere specifikke end regler, der gælder for alle konverteringer.