Crear i gestionar una subscripció compartida a YouTube TV o un grup familiar

Crea un grup familiar de fins a 5 membres per compartir YouTube TV i altres serveis i aplicacions de Google.

Com funcionen els grups familiars a YouTube TV

• Si has comprat una subscripció a YouTube TV, pots crear un grup familiar per compartir la subscripció amb un màxim de 5 membres sense despeses addicionals. Quan crees un grup familiar, passes a ser-ne el gestor.
  • Com a gestor d'un grup familiar:
  • Com a membre d'un grup familiar:
    • Pots crear la teva biblioteca personal de continguts a YouTube TV. Tindràs les teves pròpies preferències de visualització i el teu propi DVR: no compartirem la teva biblioteca ni l'historial de visualitzacions amb el grup familiar.
    • Tu i altres membres del grup familiar podeu veure les subscripcions i els paquets addicionals que hagi comprat el gestor del grup familiar.
  • Compartir YouTube TV com a part d'un grup familiar també et permet compartir altres serveis de Google amb les mateixes persones. Obtén més informació sobre els grups familiars a Google.

Com pots crear grups familiars a YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Crear un grup familiar

Registrar i crear un grup familiar

El gestor del grup familiar és l'únic membre del grup que pot fer compres i prendre decisions sobre la subscripció a YouTube TV. També pot definir la ubicació del domicili i convidar o suprimir membres del grup familiar.
Per registrar-te i crear un grup familiar:
  1. Inicia la sessió a YouTube TV.
  2. Selecciona la teva foto de perfil i després Configuració i després Compartició familiar .
  3. Selecciona Gestiona.
  4. Crea un grup familiar de Google.
  5. Accepta les condicions del servei de pagament de YouTube i la política de privadesa de Google.
  6. Selecciona Cancel·la o Següent.
  7. Els membres de la teva família rebran una invitació per correu electrònic per unir-se al grup i podran iniciar la sessió amb els seus Comptes de Google.

Requisits del grup familiar

Requisits del gestor del grup familiar
Per registrar-te per crear un grup familiar, cal que compleixis els requisits següents:
  • Tenir com a mínim 18 anys i un Compte de Google.
  • Viure als Estats Units.​
  • No formar part de cap altre grup familiar.
  • No registrar-te amb un compte de G Suite.
Nota: només el gestor del grup familiar pot prendre decisions sobre la subscripció a YouTube TV, com ara cancel·lar la subscripció.

Requisits dels membres de la família

Per unir-te a un grup familiar, cal que compleixis els requisits següents:

• Tenir com a mínim 13 anys i un Compte de Google.
  • Viure al mateix domicili que el gestor del grup familiar.
  • No formar part de cap altre grup familiar.

Quina informació poden veure els membres de la família

Quan t'uneixes a un grup familiar, els membres de la família poden veure el teu nom, la teva foto i la teva adreça electrònica.

Gestionar un grup familiar

Afegir membres de la família

Si ets el gestor d'un grup familiar, pots convidar fins a 5 membres a unir-s'hi. Els nous membres de la família han de tenir com a mínim 13 anys, un Compte de Google i viure al mateix domicili que el gestor del grup. Si algú abandona el grup familiar o si la invitació caduca, pots enviar més invitacions. Si tens alguna invitació pendent, pots cancel·lar-la per convidar una altra persona.
Per afegir membres de la família:
  1. Inicia la sessió a YouTube TV.
  2. Selecciona la teva foto de perfil i després Configuració i després Compartició familiar .
  3. Selecciona Gestiona.
  4. Introdueix l'adreça electrònica o el número de telèfon del membre de la família que vols convidar.
  5. Selecciona Envia. Quan algú s'uneixi al teu grup familiar, rebràs una notificació per correu electrònic.
Nota: els membres de la família que convidis veuran el teu nom, la teva foto i la teva adreça electrònica.

Suprimir membres de la família

Si ets el gestor d'un grup familiar, pots suprimir-ne membres en qualsevol moment.

Quan suprimeixis algun membre del grup familiar, aquesta persona:

• Perdrà l'accés a YouTube TV.
  • Rebrà un correu electrònic per avisar-la que l'has suprimit. La resta de membres del grup familiar també rebran una notificació per correu electrònic.

Per suprimir algú del grup familiar:

1. Inicia la sessió a YouTube TV.
  2. Selecciona la teva foto de perfil i després Configuració i després Compartició familiar .
  3. Selecciona Gestiona.
  4. Fes clic al membre del grup familiar que vulguis suprimir i selecciona Suprimeix el membre.

Suprimir un grup familiar

Per suprimir un grup familiar, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió a YouTube TV.
  2. Selecciona la teva foto de perfil i després Configuració i després Compartició familiar .
  3. Al costat de "Compartició familiar", selecciona Gestiona i se't redirigirà a g.co/YourFamily.
  4. A l'extrem superior esquerre, selecciona Menú .
  5. Selecciona Suprimeix el grup familiar.
  6. Introdueix la contrasenya i selecciona Confirma.
Nota: si suprimeixes el teu grup familiar, només podràs crear o unir-te a un altre grup familiar una vegada durant els 12 mesos següents.

Unir-se a un grup familiar o sortir-ne

Unir-se a un grup familiar

Si el gestor d'un grup familiar amb una subscripció de YouTube TV et convida a unir-t'hi, rebràs una invitació per correu electrònic. Segueix les instruccions de la invitació per unir-te al grup familiar.

Aspectes que cal tenir en compte:

• Per unir-te a un grup familiar, has de tenir com a mínim 13 anys i un Compte de Google.
  • Pots accedir a la teva biblioteca, a les teves gravacions i a les teves recomanacions personalitzades. Les teves preferències de visualització són només teves: no compartirem la teva biblioteca ni l'historial de visualitzacions amb els altres comptes.
  • No pots formar part de més d'un grup familiar alhora. Si et conviden a un altre grup familiar (tant de YouTube TV com d'un altre producte de Google), hauràs de sortir del grup familiar per canviar de família.
  • Els comptes de Google Apps for Business (G Suite) no són aptes per als grups familiars.
Sortir d'un grup familiar

Quan surtis d'un grup familiar, conservaràs el teu Compte de Google, però perdràs l'accés a YouTube TV. Les teves preferències es desaran per si hi tornes més endavant.

Per sortir del grup familiar:

1. Inicia la sessió a YouTube TV.
  2. Selecciona la teva foto de perfil i després Configuració i després Compartició familiar .
  3. Al costat de "Compartició familiar", selecciona Gestiona i se't redirigirà a g.co/YourFamily.
  4. A l'extrem superior esquerre, selecciona Menú .
  5. Selecciona Surt del grup familiar.
  6. Introdueix la contrasenya i selecciona Confirma. El gestor del grup familiar rebrà una notificació per correu electrònic per avisar-lo que has abandonat el grup familiar.

Nota: si surts del teu grup familiar, pots acceptar una invitació per unir-te a un altre grup o crear-ne un de propi. Només pots canviar de grup familiar una vegada cada 12 mesos. Per tant, si surts d'un grup familiar i t'uneixes a un altre, no podràs tornar a canviar de grup durant 12 mesos.

Ubicacions i reproducció simultània

Requisits d'ubicació

Els requisits d'ubicació funcionen de la mateixa manera si estàs compartint la teva subscripció de YouTube TV amb un grup familiar. El gestor del grup familiar defineix la zona de residència i tots els membres de la família han de viure al mateix domicili.

Els membres del grup familiar han d'utilitzar periòdicament YouTube TV a la ubicació del domicili per mantenir l'accés. En cas contrari, el gestor del grup familiar haurà de canviar la ubicació del domicili. Si el gestor del grup familiar no pot canviar la ubicació del domicili, els membres del grup hauran d'obtenir una subscripció individual.

Nota: si utilitzes YouTube TV mentre viatges, tindràs accés a determinats programes en funció de la teva ubicació. Obtén més informació sobre com pots utilitzar YouTube TV mentre viatges.

Reproducció simultània

Els membres del grup familiar poden utilitzar YouTube TV en un màxim de tres dispositius diferents alhora. Si un membre està veient contingut a l'ordinador i amb un dispositiu mòbil alhora, compta com a dos dels tres dispositius disponibles.
Si es cancel·la la subscripció a YouTube TV del grup familiar al qual pertanys, pots registrar-te per obtenir una subscripció individual. Per fer-ho, surt del teu grup familiar i registra't a YouTube TV amb el teu Compte de Google.