Niet-beschikbare programma's op YouTube TV

Soms zie je weergavebeperkingen als je bepaalde programma's wilt bekijken, zoals sportwedstrijden. Weergavebeperkingen worden ingesteld door onze contentpartners, zoals sportcompetities of netwerkpartners. Ze verschillen op basis van je actuele locatie of thuislocatie, de content die je wilt kijken, het platform of apparaat waarop je kijkt en misschien nog andere beperkingen die onze partners hebben ingesteld. Programma's met zulke beperkingen zijn misschien niet beschikbaar op YouTube TV. Als er een beperking van toepassing is op jouw locatie, doen we ons best om je dit te laten weten.

Typen weergavebeperkingen

Weergavebeperking voor mobiele telefoons

Sommige content kun je niet bekijken op een mobiele telefoon. De betreffende programma's worden aangeduid met dit icoon . Je kunt deze programma's nog steeds kijken door ze naar je tv te casten of ze te kijken op een computer of tablet. Kom meer te weten over ondersteunde apparaten op YouTube TV.

Weergavebeperking op basis van locatie

Sommige programma's, zoals sportevenementen, zijn op bepaalde geografische locaties niet beschikbaar. Deze beperkingen zijn ingesteld door contenteigenaren en variëren op basis van onder meer je locatie en het programma dat je bekijkt. De betreffende programma's worden aangeduid met dit icoon .

Als je op reis bent, kunnen er ook beperkingen gelden voor live tv-programma's. Als je een programma dat je opneemt niet live kunt kijken, verschijnt dit icoon . Je opname is dan na afloop van het live programma beschikbaar in je bibliotheek. Kom meer te weten over hoe je YouTube TV op reis gebruikt.

Totale weergavebeperking

Het kan soms voorkomen dat een programma bij een netwerk niet beschikbaar is. De betreffende programma's worden aangeduid met dit icoon .
Dit komt doordat YouTube TV een internetservice is en de rechten voor digitale streaming voor bepaalde programma's anders zijn dan de traditionele tv-rechten. Als een niet-beschikbaar programma op de tabbladen Bibliotheek, Home of Live staat, verschijnt er een melding dat het programma niet beschikbaar is.
Opmerkingen:
  • Als je vaak reist, moet je YouTube TV minimaal één keer per 3 maanden in je woonregio gebruiken. Zo kan YouTube TV je de juiste lokale zenders blijven aanbieden.
  • Als je MLB-wedstrijden volgt, moet je YouTube TV elke 30 dagen minstens 1 keer in je woonregio gebruiken. Zo voorkom je weergavebeperkingen voor sportprogramma's.
  • Als je verhuist naar een andere woonregio, moet je je locatie updaten in YouTube TV.