Titta på serier, sport, evenemang och filmer på YouTube TV

Du kan titta på live-tv eller lägga till dina favoritserier, filmer och annat i biblioteket så att du kan titta på dem senare på YouTube TV.

Titta på tv på flikarna Hem, Live eller Bibliotek

Hem

På fliken Hem hittar du rekommendationer om vad du kan titta på med YouTube TV. Rekommendationerna baseras på din visningshistorik på YouTube TV och YouTube. Läs mer om hur du hanterar historiken på YouTube TV och på YouTube. Du ser en blandning av live-tv-program, on demand-serier och YouTube-videor.

Live

På fliken Live kan du bläddra bland kanaler för att se vilka program som sänds just nu. Du får även rekommendationer om liveprogram som du kan se på YouTube TV. Välj ett program om du vill titta på livesändningen.
Du kan anpassa fliken Live efter vad du gillar att titta på. Du kan till exempel dölja vissa kanaler så att bara dina favoritkanaler visas eller ändra kanalordningen i guiden.
Så här anpassar du:
  1. Välj Sortera på fliken Live.
  2. Välj Redigera.
  3. Anpassa fliken Live på sidan med inställningar för Liveguiden .
Tips!
  • Om du redan har anpassat fliken Live så att den endast visar vissa kanaler måste du lägga till nya kanaler i den anpassade kanalgrupperingen.
  • Du kan även anpassa visningsinställningarna för fliken Live genom att välja ditt profilfoto följt av Inställningar följt av Liveguide på en mobil enhet eller i en webbläsare. När du har gjort inställningarna för fliken Live uppdateras den på YouTube TV på alla dina enheter.

Bibliotek

På fliken Bibliotek finns alla dina inspelade serier, sportsändningar, evenemang och filmer. Här kan du också se schemalagda inspelningar, nyligen inspelade videor och kanalerna du tittar mest på. Läs mer om hur du lägger till program i biblioteket.

Titta på och spela in sport

Du kan titta på nationella matcher, spela in lokala matcher i ditt hemområde och dölja sportresultat med YouTube TV. Läs mer nedan om vilka typer av sport du kan titta på med YouTube TV. Du kan även prenumerera på fler sportpaket med Sports Plus-tillägget.

Titta på sport på YouTube TV

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Nationella och lokala kanaler

Om en viss match är tillgänglig beror på vilken typ av kanal som sänder den. Vissa matcher sänds nationellt och andra via lokala partnerkanaler. Nationella kanaler som ESPN är tillgängliga i ditt hemområde. När du reser till en annan plats inom USA är lokala kanaler, som din lokala CBS-, FOX- eller NBC-kanal, tillgängliga beroende på din plats. Tänk på att lokala kanaler kan ha olika begränsningar för inspelning.

Amerikansk NFL-fotboll

Med en YouTube TV Base Plan kan du se följande NFL-matcher:

• De flesta av försäsongens matcher som visas både lokalt och nationellt
  • Matcher från den ordinarie säsongen som visas både lokalt och nationellt, inklusive:
    • Sunday Night Football på NBC
    • Thanksgiving-matcher på CBS, NBC och FOX
    • Monday Night Football på ESPN
    • Matcher på NFL Network och ABC
  • Eftersäsongens matcher som visas nationellt

När du lägger till NFL Sunday Ticket i en Base Plan-prenumeration på YouTube TV kan du även se alla söndagsmatcher utanför tablån under hela den ordinarie säsongen. Om du kombinerar en YouTube TV Base Plan med NFL Sunday Ticket-tillägget kan du titta på följande:

• NFL-matcher före säsongen: Se NFL-matcher under försäsongen som sänds nationellt på NFL Network och ESPN, samt lokalt på ABC-, CBS-, FOX- och NBC-kanaler som ingår i din YouTube TV Base Plan.
    • Om begränsningar: Om en match från försäsongen i ditt område sänds på en lokal kanal och på NFL Network omfattas den av begränsningar (”sändningsbegränsningar”) och visas inte på NFL Network, även om den lokala kanalen inte ingår i YouTube TV Base Plan i ditt område. De flesta matcher från försäsongen sänds igen på senare datum och tider på NFL Network, och dessa repriser omfattas inte av samma begränsningar.
  • NFL-matcher under ordinarie säsong på lokala och nationella kanaler: Se NFL-matcher från ordinarie säsong som sänds nationellt, till exempel Sunday Night Football på NBC och Monday Night Football på ESPN, samt lokalt på CBS- och FOX-kanaler som ingår i din YouTube TV Base Plan.
  • NFL-matcher under ordinarie säsong på söndagseftermiddagar utanför tablån: Se ordinarie matcher på söndagseftermiddagar (EST, Eastern Time) som sänds på CBS- och FOX-kanaler som inte är tillgängliga i ditt lokala område med NFL Sunday Ticket. NFL Sunday Ticket börjar med den ordinarie säsongen i september.
  • NFL-matcher efter säsongen: Se matcher under eftersäsong som sänds nationellt på CBS, FOX, ESPN och NBC med din YouTube TV Base Plan.

Thursday Night Football på Amazon Prime är inte tillgängligt på YouTube TV.

Baseboll, basket, hockey, fotboll och andra sporter

• Den här typen av matcher sänds i allmänhet på regionala sportkanaler (RSN) och beror på ditt hemområde. Du kan titta på och spela in på dessa kanaler oavsett var du befinner dig.
    • Säg att du bor i San Francisco och reser till San Diego. När du loggar in på ditt YouTube TV-konto från San Diego kan du titta på och spela in matcher som sänds på din regionala sportkanal i San Francisco.
  • Du kan kontrollera om din regionala sportkanal är tillgänglig genom att ange ditt postnummer här.
  • Vissa matcher sänds på lokala partnerkanaler (i stället för din regionala kanal). Du kan se dessa matcher baserat på din aktuella plats, inte på ditt hemområde. När du reser till en annan stad kan du se lokala matcher som visas där.
  • En del matcher sänds på nationella kanaler som ESPN och TNT. Sådana matcher kan du titta på var du än är.
  • Läs mer om vad du kan se på YouTube TV när du reser inom USA.

Sport på collegenivå

Matcher mellan collegelag kan sändas på lokala kanaler, regionala sportkanaler eller nationella kanaler.

Sök efter program, genrer och kanaler

Sökfält

Använd sökfältet för att hitta serier, filmer, sportlag, evenemang, skådespelare eller kanaler.
Så här söker du:
  • Välj Sök på en skärm.
  • Ange en sökterm i sökfältet och tryck på Retur.
  • Om du använder en mobil enhet kan du även söka med rösten genom att välja mikrofonen till höger om sökfältet.

Bläddra efter typer av program

Du kan bläddra bland tv-serier, filmer, familjeprogram, nyheter och sport på söksidan. Välj Sök på en skärm och välj sedan en ikon (för tv-serier, filmer osv.) under Bläddra nedanför sökfältet.

Bläddra efter kanal

Bläddra bland kanaler för att se vilka program som är tillgängliga på de olika kanalerna. Välj Sök på en skärm och scrolla ned till Kanaler för att se en lista över kanaler. Du kan även söka efter en viss kanal genom att ange kanalnamnet i sökfältet.

Obs! Kanalernas sidor kan se olika ut eftersom de hanteras av respektive kanal.

Aktivera och inaktivera automatisk uppspelning

När du startar YouTube TV-appen på tv:n spelas en av dina topprekommendationer upp automatiskt, om du inte har inaktiverat den här funktionen. Så här aktiverar och inaktiverar du funktionen:

1. Klicka på Inställningar.
  2. Scrolla till Automatisk uppspelning vid start.
  3. Aktivera eller inaktivera funktionen.

Titta med 5.1-surroundljud

Du kan titta på vissa YouTube TV-program med 5.1-surroundljud när du använder appen på en kompatibel tv-enhet. Så länge enheten och konfigurationen uppfyller kraven får du automatiskt 5.1-ljud när det är tillgängligt för programmet du tittar på. Läs mer nedan om hur du får surroundljud och felsöker ljudkvaliteten på din tv.

Obs! När du aktiverar 5.1-ljud inaktiveras andra sekundära ljudval, som kan innehålla beskrivande ljud eller ytterligare språk.
Så här får du surroundljud

Det här krävs för att få 5.1-surroundljud:

1. En kompatibel tv-enhet
    • Apple TV
    • Samsung-, LG- och Vizio-enheter med Cobalt 20 eller senare
    • Traditionella Chromecast-enheter
    • Android TV
    • Google TV
    • Roku
    • Fire TV Stick 4K Max, Fire TV Stick, Fire TV Stick Lite, Fire TV Cube, Fire TV Stick 4K eller Fire TV Stick med 4K Ultra HD
    • Xbox
  2. Ett kompatibelt högtalarsystem
  3. YouTube TV-appen installerad på din enhet
  4. Program som har stöd för 5.1-ljud
Kontrollera om din enhet är kompatibel

Om du vill titta på program med 5.1-ljud måste du använda en kompatibel tv-enhet som körs på Cobalt 20 eller senare. Läs mer om hur du tar reda på Cobalt-versionen på din tv.

Kontrollera om ett program har 5.1-ljud

Så länge enheten och konfigurationen uppfyller kraven får du automatiskt 5.1-ljud när det är tillgängligt för programmet du tittar på. Tänk på att vissa kanaler på YouTube TV inte erbjuder program med 5.1-surroundljud. Om du anser att du borde få 5.1-surroundljud för programmet du tittar på är det bäst att kontrollera detta genom att titta på ljudinformationen i Statistik för nördar.

Så här kontrollerar du ljudinformationen i Statistik för nördar:

1. Öppna YouTube TV-appen på tv:n och spela upp en video.
  2. Öppna spelarkontrollerna och välj Mer”.
  3. Välj felet .
  4. Statistiken för nördar visas medan videon spelas upp.

Om surroundljud är tillgängligt för programmet du tittar på står det AC-3/EAC-3 i avsnittet Kodek.

Du kan läsa mer om Statistik för nördar i den här artikeln.

Inaktivera 5.1-ljud

Om du får problem med 5.1-surroundljudet kan du stänga av det i YouTube TV-inställningarna:

• 1. Öppna YouTube TV-appen på tv:n.
  • 2. Klicka på din kontoavatar.
  • 3. Navigera till menyn Inställningar.
  • 4. Öppna inställningen för ”5.1-ljud” och växla till AV.

Om du vill stänga av 5.1-ljudet via enhetens inställningar kan du ta hjälp av enhetens användarhandbok eller supportcenter.

• Du kan öppna en meny på valfri sida i YouTube TV-appen genom att trycka ned på skärmen. Menyn innehåller olika åtgärder, till exempel att lägga till ett program i biblioteket.
  • På programsidan kan du se avsnitt, skådespelare och annan information för alla serier, filmer och evenemang. Om du ser en YouTube-video som inte är tillgänglig på YouTube TV omdirigeras du till YouTube-appen
  • De flesta programmen på YouTube TV är tillgängliga på engelska som standard. Ibland kan program vara tillgängliga på spanska. I sådana fall står det ”Español” bredvid videon.
  • Mer information om hur du använder kortkommandon för YouTube finns i den här artikeln.
  • YouTube TV är inte tillgängligt i offlineläge för närvarande.

Fler tips om att titta på YouTube TV

• Du kan öppna en meny på valfri sida i YouTube TV-appen genom att trycka ned på skärmen. Menyn innehåller olika åtgärder, till exempel att lägga till ett program i biblioteket.
  • På programsidan kan du se avsnitt, skådespelare och annan information för alla serier, filmer och evenemang. Om du ser en YouTube-video som inte är tillgänglig på YouTube TV omdirigeras du till YouTube-appen
  • De flesta programmen på YouTube TV är tillgängliga på engelska som standard. Ibland kan program vara tillgängliga på spanska. I sådana fall står det ”Español” bredvid videon.
  • Läs mer om hur du använder kortkommandon för YouTube.
  • YouTube TV är inte tillgängligt i offlineläge.