Feilsøking av YouTube Music

Ta en titt på vanlige YouTube Music-problemer og feilsøkingstrinnene du kan prøve for å løse dem. Du kan løse mange vanlige problemer ved å lukke YouTube Music-appen og åpne den på nytt. Så kan du prøve å starte enheten på nytt.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Merk: Enkelte funksjoner i YouTube Music er ikke tilgjengelige for brukere med administrerte kontoer. Her kan du finne ut mer om YouTube-versjoner med tilsyn.
Når du bruker YouTube Music og Chromecast

Prøv disse feilsøkingstrinnene:

• Start både ruteren og Chromecast-enheten på nytt.
  • Sjekk at mobilenheten er koblet til det samme wifi-nettverket som Google Cast-enheten.
  • Prøv å caste via en annen mobilenhet eller et annet nettbrett.
  • Sjekk at du bruker den nyeste versjonen av YouTube Music-appen. Du kan sjekke dette i appbutikken på enheten din.
  • Sjekk at Chromecast-enheten bruker den nyeste fastvaren.
  • Prøv å slå alternativet «Automatisk tidssone» i enhetsinnstillingene av og på igjen.
  • Be enheten om å glemme Wi-Fi-nettverket, og koble til nettverket på nytt.
  • Avinstaller YouTube Music-appen, og installer den på nytt.
Når du bruker YouTube Music og Google Home
Tips: Finn ut hvordan du spiller av musikk via Google Home, i Google Home-brukerstøtten.

Google Home reagerer ikke på talekommandoer

Prøv disse feilsøkingstrinnene:

• Sjekk at Google Home er slått på og koblet til et strømuttak.
  • Forsikre deg om at mikrofonlyden ikke er kuttet, ved å trykke på knappen for kutting av mikrofonlyden på baksiden av Google Home.
  • Kontrollér at LED-ringen øverst på Google Home snurrer når du sier «Ok Google» eller «Hei Google».
  • Hvis Google-assistenten reagerer på andre kommandoer, kan du prøve å si kommandoen på en annen måte.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve noen andre feilsøkingstrinn.

Google Home spiller ikke av musikk via YouTube Music

Prøv disse feilsøkingstrinnene:

Feil musikk spilles av

Prøv disse feilsøkingstrinnene:

Kan ikke koble til Bluetooth
Prøv disse feilsøkingstrinnene:
  • Sørg for at operativsystemet på enheten er oppdatert. Du kan sjekke dette i enhetsinnstillingene.
  • Sørg for at hodetelefon- eller høyttalerappen din er oppdatert.
  • Tøm bufferen for YouTube Music-appen. Du kan enten gjøre dette i enhetsinnstillingene, eller du kan slette og laste ned YouTube Music-appen på nytt.
Kan ikke spille av en sang og generelle avspillingsproblemer

Prøv disse feilsøkingstrinnene:

• Sjekk at du har god data- eller Wi-Fi-tilkobling.
    • Du bør ha en Wi-Fi-båndbredde på minst 3 Mbps.
    • Operatørnettverket bør bruke 3G, 4G eller LTE, og du må ha et gyldig dataabonnement. Vi anbefaler en tilkobling på minst fire søyler.
  • Start enheten på nytt.
  • Se etter systemoppdateringer i enhetsinnstillingene.
  • Tøm bufferen for YouTube Music-appen. Du kan enten gjøre dette i enhetsinnstillingene, eller du kan slette og laste ned YouTube Music-appen på nytt.
Feilmelding: «Avspillingen er satt på pause fordi kontoen din brukes på en annen enhet»
Prøv disse feilsøkingstrinnene:
  • Sett avspillingen på den første enheten på pause hvis du prøver å spille av musikk på en annen enhet. Du kan bare lytte til musikk på én enhet om gangen.
  • Lukk og start YouTube Music på nytt.
YouTube Music Premium-fordelene fungerer ikke
Gjør følgende hvis du er YouTube Music Premium-abonnent:
  • Sjekk at du er logget på Google-kontoen som er knyttet til YouTube Music Premium-abonnementet ditt.
  • Kontakt brukerstøtten for å få hjelp med YouTube Music Premium-fordelene dine.