Ohjeita YouTube Musicin ongelmatilanteisiin

Alta löydät ohjeita YouTube Musicin yleisiin ongelmatilanteisiin. Ensin kannattaa aina sulkea ja sitten avata YouTube Music ‑sovellus uudelleen – moni ongelma ratkeaa sillä. Kokeile seuraavaksi käynnistää laite uudelleen.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Huom. Osa YouTube Musicin ominaisuuksista ei ole käytettävissä valvotuilla tileillä. Lue lisää YouTuben valvotusta käyttökokemuksesta täältä.
YouTube Musicin ja Chromecastin käyttäminen

Kokeile näitä ohjeita:

• Käynnistä uudelleen sekä reititin että Chromecast-laite.
  • Varmista, että mobiililaite on samassa Wi-Fi-verkossa kuin Google Cast ‑laite.
  • Kokeile striimausta eri mobiililaitteella tai tabletilla.
  • Varmista, että käytössäsi on YouTube Music ‐sovelluksen uusin versio. Voit tarkistaa asian laitteesi sovelluskaupasta.
  • Varmista, että Chromecast-laitteessa on uusin laiteohjelmisto.
  • Poista käytöstä Automaattinen aikavyöhyke ‑asetus ja ota se sitten uudelleen käyttöön laitteen asetuksista.
  • Unohda Wi-Fi-verkko ja muodosta siihen yhteys uudelleen.
  • Poista YouTube Music ‑sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen.
YouTube Musicin ja Google Homen käyttäminen
Vinkki: Lue musiikin toistamisesta Google Homen avulla Google Homen ohjekeskuksesta.

Google Home ei vastaa äänikomentoihin

Kokeile näitä ohjeita:

• Varmista että Google Home on kytketty pistorasiaan ja että siihen on kytketty virta.
  • Varmista että mikrofoni ei ole mykistetty napauttamalla mikrofonin mykistyspainiketta Google Homen takana.
  • Varmista että LED-valorengas Google Homen päällä pyörii, kun sanot “Ok Google” tai "Hei Google."
  • Jos Assistant reagoi muihin komentoihin, kokeile muotoilla komento eri tavalla.

Jos ongelma ei ratkennut, kokeile näitä ongelmanratkaisuohjeita.

Google Home ei toista musiikkia YouTube Musicin kautta

Kokeile näitä ohjeita:

Väärä musiikki soi

Kokeile näitä ohjeita:

Bluetooth-yhteyden muodostaminen ei onnistu
Kokeile näitä ohjeita:
  • Varmista että laitteesi käyttöjärjestelmä on päivitetty. Voit tarkistaa sen laitteen asetuksista.
  • Valmista että kuulokkeesi tai kaiuttimesi sovellus on päivitetty.
  • Tyhjennä YouTube Music ‑sovelluksen välimuisti. Se onnistuu laitteen asetuksista tai poistamalla ja lataamalla YouTube Music ‑sovelluksen uudelleen.
Kappaleen toistaminen ei onnistu tai jokin muu yleinen toisto-ongelma

Kokeile näitä ohjeita:

• Varmista että sinulla on hyvä mobiilidata- tai Wi-Fi-yhteys.
    • Wi-Fi-yhteyden nopeuden on oltava vähintään 3 Mb/s.
    • Mobiilidatayhteyden on oltava 3G-, 4G- tai LTE-yhteys ja käytössä on oltava aktiivinen datapaketti. Suosittelemme vähintään neljän palkin vahvuista yhteyttä.
  • Käynnistä laite uudelleen.
  • Tarkista järjestelmäpäivitykset laitteen asetuksista.
  • Tyhjennä YouTube Music ‑sovelluksen välimuisti. Se onnistuu laitteen asetuksista tai poistamalla ja lataamalla YouTube Music ‑sovelluksen uudelleen.
Virheilmoitus: "Toisto keskeytettiin, koska tätä tiliä käytetään toisessa sijainnissa"
Kokeile näitä ohjeita:
  • Keskeytä toisto toisella laitteella. Voit kuunnella musiikkia vain yhdellä laitteella kerrallaan.
  • Sulje YouTube Music ja käynnistä se uudelleen.
YouTube Music Premiumin edut eivät toimi
Jos olet YouTube Music Premium ‑jäsen:
  • Varmista, että olet kirjautuneena Google-tilille, johon YouTube Music Premiumin jäsenyytesi liittyy.
  • Ota yhteyttä tukeen saadaksesi apua YouTube Music Premiumin etujen hyödyntämisessä.