Resolució de problemes relacionats amb YouTube Music

Dona una ullada als problemes habituals relacionats amb YouTube Music i als passos que cal seguir per resoldre'ls. Com a primer pas que resol molts problemes habituals, tanca l'aplicació YouTube Music i torna-la a obrir. A continuació, prova de reiniciar el dispositiu.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Nota: algunes funcions de YouTube Music no estan disponibles amb els comptes supervisats. Obtén més informació sobre la nostra experiència supervisada de YouTube aquí.
Utilitzar YouTube Music i Chromecast

Segueix aquests passos:

• Reinicia l'encaminador i el dispositiu Chromecast.
  • Confirma que el dispositiu mòbil estigui connectat a la mateixa xarxa Wi‑Fi que el dispositiu Google Cast.
  • Prova d'emetre contingut amb un altre dispositiu mòbil o una altra tauleta.
  • Confirma que estiguis utilitzant la darrera versió de l'aplicació YouTube Music. Pots comprovar-ho a la botiga d'aplicacions del dispositiu.
  • Confirma que el dispositiu Chromecast estigui utilitzant el microprogramari més recent.
  • Intenta desactivar i tornar a activar l'opció "Zona horària automàtica" a la configuració del dispositiu.
  • Oblida la xarxa Wi-Fi i, a continuació, torna-t'hi a connectar.
  • Desinstal·la l'aplicació YouTube Music i torna a instal·lar-la.
Utilitzar YouTube Music i Google Home
Consell: obtén informació sobre la reproducció de música amb Google Home al Centre d'ajuda de Google Home.

Google Home no respon a les ordres de veu

Segueix aquests passos:

• Comprova que Google Home estigui encès i endollat a la presa de corrent.
  • Assegura't que el micròfon no estigui silenciat tocant el botó corresponent a la part posterior de Google Home.
  • Confirma que l'anell de punts LED de la part superior de Google Home gira quan dius "Ok Google" o "Ei Google".
  • Si l'Assistent segueix altres ordres, intenta expressar l'ordre d'una altra manera.

Si això no soluciona el problema, intenta seguir aquests passos de resolució de problemes addicionals.

Google Home no reprodueix música a través de YouTube Music

Segueix aquests passos:

La música que es reprodueix no és correcta

Segueix aquests passos:

No es pot connectar al Bluetooth
Segueix aquests passos:
  • Assegura't que el sistema operatiu del dispositiu estigui actualitzat. Pots comprovar-ho a la configuració del dispositiu.
  • Assegura't que l'aplicació de l'auricular o l'altaveu estigui actualitzada.
  • Esborra la memòria cau de l'aplicació YouTube Music. Pots fer-ho a la configuració del dispositiu o suprimint l'aplicació YouTube Music i tornant a baixar-la.
Problemes de reproducció generals i relacionats amb una cançó en concret

Segueix aquests passos:

• Assegura't que tinguis una connexió de dades o Wi-Fi prou potent.
    • La connexió Wi-Fi ha de tenir com a mínim una amplada de banda de 3 Mbps.
    • La connectivitat de dades a través de la xarxa del teu operador de telefonia mòbil ha de ser 3G, 4G o LTE mitjançant un pla de dades vàlid. Et recomanem com a mínim 4 barres de connectivitat.
  • Reinicia el dispositiu.
  • Comprova les actualitzacions del sistema a la configuració del dispositiu.
  • Esborra la memòria cau de l'aplicació YouTube Music. Pots fer-ho a la configuració del dispositiu o suprimint l'aplicació YouTube Music i tornant a baixar-la.
Missatge d'error: "S'ha aturat la reproducció perquè el teu compte s'està utilitzant en una altra ubicació"
Segueix aquests passos:
  • Si estàs intentant reproduir música en dos dispositius alhora, posa en pausa la reproducció en un d'ells. No es pot escoltar música en dos dispositius alhora.
  • Tanca i reinicia YouTube Music.
Els avantatges de YouTube Music Premium no funcionen
Si ets membre de YouTube Music Premium:
  • Assegura't que hagis iniciat la sessió al Compte de Google associat a la teva subscripció de YouTube Music Premium.
  • Contacta amb el servei d'assistència per obtenir ajuda amb els avantatges de YouTube Music Premium.