Förfalskning

Google tillåter inte försäljning och marknadsföring av förfalskade varor i sina produkter, inklusive YouTube. Förfalskade varor har ett varumärke eller en logotyp som är identisk med eller i allt väsentligt överensstämmer med en annan ägares varumärke. De efterliknar egenskaper hos en produkt av ett visst varumärke i syfte att framstå som äkta vara från varumärkets ägare.

Kanaler som marknadsför eller säljer förfalskade varor kan stängas av.

Om du anser att en video eller en kanal säljer eller marknadsför förfalskade varor kan du skicka ett klagomål om förfalskning via vårt onlineformulär.

Skicka ett klagomål om förfalskning

Klagomålet måste skickas i det här formatet för att vi ska kunna utreda det. Vår personal undersöker ditt klagomål och tar bort innehållet om det strider mot Googles policy för förfalskningar.

Vi tar också emot klagomål om förfalskningar i fritt format som skickas via e-post, fax eller vanlig post.

Observera att missbruk av våra juridiska formulär kan leda till uppsägning av ditt YouTube-konto.