Forfalskning

Google tillater ikke salg eller markedsføring av forfalskede varer gjennom produktene sine, inkludert YouTube. Forfalskede varer har et varemerke eller en logo som er identisk eller har store likheter med et annet varemerke. Bestemte merkevareelementer etterlignes for at produktene skal fremstå som ekte produkter fra eieren av varemerket.

Kanaler som promoterer eller selger forfalskede varer, kan bli sagt opp.

Hvis du mener at en video eller kanal selger eller markedsfører forfalskede varer, kan du sende inn en klage om forfalskning via nettskjemaet vårt.

Send inn klage om forfalskning

Klagen må sendes inn i dette formatet for at vi skal kunne behandle den. Teamet vårt behandler klagen din og fjerner innholdet dersom det er i strid med Googles retningslinjer om forfalskninger.

Vi godtar også klager om forfalskninger i fritt format som sendes inn via e-post, faks eller vanlig post.

Husk at misbruk av de juridiske skjemaene våre kan føre til oppsigelse av YouTube-kontoen din.