Falsificacions

Google prohibeix la venda o la promoció de falsificacions als seus productes, inclòs YouTube. Els productes falsificats contenen una marca comercial o un logotip que són idèntics a la marca comercial d'un altre o gairebé indistingibles. A més, imiten les característiques de marca del producte en un intent de fer-se passar per productes originals del propietari de la marca.

Podem cancel·lar els canals que promocionin o venguin productes falsificats.

Si creus que un vídeo o un canal ven o promociona productes falsificats, emplena una reclamació per falsificació mitjançant el nostre formulari en línia.

Presenta una reclamació per falsificació

Hem de rebre la reclamació en aquest format per poder fer les investigacions pertinents. El nostre equip investigarà la teva reclamació i suprimirà el contingut si considera que infringeix la política de falsificacions de Google.

També acceptem reclamacions per falsificació en format lliure enviades per correu electrònic, fax o correu postal.

Tingues en compte que fer un ús abusiu dels nostres formularis legals pot comportar la cancel·lació del teu compte de YouTube.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda