Instellingen voor ouders voor YouTube Kids op tv

Beheer met Instellingen voor ouders hoe je kind YouTube Kids op tv kan gebruiken. De volgende stappen geven je op elk gewenst moment toegang tot Instellingen voor ouders:

1. Tik op het hangslotpictogram  in de bovenhoek van een willekeurige pagina in de app.
  2. Voer de cijfers in die verschijnen.

Zoekinstellingen

Je kunt in Instellingen voor ouders de zoekfunctie uitschakelen om je kind toegang te geven tot een beperkter contentaanbod. Als je Zoeken hebt uitgeschakeld, kan het nog steeds gebeuren dat je kind content vindt waarvan je liever niet hebt dat hij of zij deze bekijkt.
Als je Zoeken wilt in- of uitschakelen, ga je naar Instellingen voor ouders en schakel je Zoeken in of uit.
Als je Zoeken uitschakelt, worden de Kijkgeschiedenis en Zoekgeschiedenis van de app gewist. Aanbevolen video's en Nog een keer kijken worden gereset. Lees meer informatie over zoeken in YouTube Kids.

Kijk- en zoekgeschiedenis wissen

Je kunt als volgt de kijk- en zoekgeschiedenis wissen en Aanbevolen video's en Nog een keer kijken resetten:
  1. Ga naar Instellingen voor ouders.
  2. Selecteer Geschiedenis wissen.
  3. Selecteer OK om de wijzigingen op te slaan.

Kijk- en zoekgeschiedenis onderbreken

Wanneer je 'Geschiedenis onderbreken' inschakelt, gebruikt de YouTube Kids-app bekeken video's en zoekwoorden niet langer als input voor Aanbevolen video's en Nog een keer kijken.
  1. Ga naar Instellingen voor ouders.
  2. Selecteer Geschiedenis onderbreken om de geschiedenis in of uit te schakelen.

Privacy en voorwaarden

Je kunt het privacybeleid en de servicevoorwaarden van YouTube Kids op elk moment bekijken. Ga naar Instellingen voor ouders en selecteer Privacy en voorwaarden.
Je kunt ook direct naar het privacybeleid en de servicevoorwaarden gaan. Als je het Privacybeleid van YouTube Kids wilt lezen, ga je in je browser naar kids.youtube.com/privacynotice. Als je de Servicevoorwaarden van YouTube Kids wilt lezen, ga je in je browser naar kids.youtube.com/terms.