YouTube Kids ‑TV-sovelluksen lapsilukkoasetukset

Voit räätälöidä lapsesi käyttökokemusta YouTube Kids ‑TV-sovelluksessa lapsilukkoasetuksilla. Saat lapsilukkoasetukset näkyviin seuraavasti:

1. Napauta sovelluksen yläkulmassa näkyvää lukkokuvaketta .
  2. Näppäile näytössä näkyvät numerot.

Hakuasetukset

Jos haluat rajoittaa lapselle näkyvää sisältöä, voit poistaa haun käytöstä lapsilukkoasetuksilla. Huomaa, että riippumatta sovelluksesi hakuasetuksista, lapsesi saattaa löytää sisältöä, jota et halua hänen katsovan.
Voit ottaa haun käyttöön tai poistaa sen käytöstä lapsilukkoasetuksissa kohdassa Haku.
Kun haku otetaan pois käytöstä, sovelluksen katselu- ja hakuhistoria tyhjennetään. Tämä nollaa Videosuositukset- ja Katso uudelleen ‑sisällön. Lue lisää hakutoiminnosta YouTube Kidsissä.

Katselu- ja hakuhistorian tyhjentäminen

Jos haluat tyhjentää katselu- ja hakuhistorian sekä samalla videosuositukset ja Katso uudelleen ‑osion, toimi seuraavasti:
  1. Mene Lapsilukkoasetuksiin.
  2. Valitse Tyhjennä historia.
  3. Tallenna muutokset valitsemalla OK.

Katselu- ja hakuhistorian tallentamisen keskeyttäminen

Kun keskeytät historiatietojen tallentamisen, YouTube Kids ‑sovellus ei käytä katsomiasi videoita tai käyttämiäsi hakutermejä videosuositusten pohjana eikä lisää niitä Katso uudelleen ‑osioon.
  1. Mene Lapsilukkoasetuksiin.
  2. Ota Keskeytä historia ‑asetus käyttöön tai poista se käytöstä valitsemalla se.

Tietosuoja ja ehdot

YouTube Kidsin tietosuojailmoitus ja palveluehdot ovat nähtävillä milloin tahansa. Mene lapsilukkoasetuksiin ja valitse Tietosuoja ja käyttöehdot.
Voit myös avata tietosuojailmoituksen ja palveluehdot suoraan millä tahansa selaimella. YouTube Kidsin tietosuojailmoitus on osoitteessa kids.youtube.com/privacynotice. YouTube Kidsin palveluehdot ovat osoitteessa kids.youtube.com/terms.