Configuració i controls parentals dels perfils de YouTube Kids

YouTube Kids ofereix una experiència més segura i senzilla per als nens. Hi ha diversos controls i opcions de configuració amb què pots guiar la seva experiència de visualització.

Nota: si vols obtenir més informació sobre la configuració i els controls parentals de les experiències supervisades, consulta aquest article del nostre Centre d'ajuda.

Gestionar la configuració i els controls parentals

Pots gestionar aquests controls de diverses maneres. En crear un Compte de Google per al teu fill o filla, pots configurar controls parentals per a l'experiència de YouTube Kids a través de Family Link. Quan crees un perfil de YouTube Kids per al teu fill o filla, pots configurar controls parentals a través de YouTube i YouTube Kids.

Utilitzar la configuració i els controls parentals a YouTube Kids

Pots consultar la configuració i els controls parentals dels perfils de YouTube Kids des de YouTube Kids:

1. A l'extrem de la pantalla, selecciona el cadenat .
  2. Resol la multiplicació o bé introdueix la teva contrasenya personalitzada.
  3. Selecciona Configuració .
Nota: hi ha algunes opcions de configuració del dispositiu, com ara Emet i Contrasenya personalitzada, que pots canviar sense seleccionar el perfil del teu fill o filla.

Utilitzar la configuració de YouTube d'un compte parental enllaçat

Per consultar la configuració i els controls parentals dels perfils de YouTube Kids des de la configuració de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube amb el teu compte parental enllaçat.
  2. Ves a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona Configuració parental.
    1. Si fas servir un ordinador, selecciona Gestiona la configuració dels teus fills al costat de "Configuració parental".

Utilitzar l'aplicació Family Link

Per consultar la configuració i els controls parentals dels perfils de YouTube Kids des de Family Link:

1. Obre l'aplicació Family Link Family Link al teu dispositiu.
  2. Selecciona el compte del teu fill o filla.
  3. Toca Controls i després Restriccions de contingut i després YouTube.
  4. A "Configuració de YouTube Kids", canvia la configuració de YouTube Kids.

Canviar opcions de configuració i controls parentals concrets

Pots adaptar l'experiència de YouTube Kids del teu fill o filla ajustant opcions de configuració i controls parentals concrets. Aquests controls i opcions de configuració et permeten:

Bloquejar o compartir contingut

Per bloquejar contingut:

YouTube Kids: com es poden bloquejar vídeos

Compartir contingut: inicia la sessió al teu Compte de Google per compartir vídeos i canals de YouTube amb els comptes enllaçats dels teus fills.

Nota: no pots compartir amb el teu fill o filla vídeos que s'estiguin emetent en directe, que tinguin restriccions d'edat o que hagis comprat. Tampoc no pots compartir els que inclouen emplaçaments de productes de pagament.

Compartir contingut de YouTube a l'experiència de YouTube Kids del teu fill o filla

Canviar la configuració del nivell de contingut del teu fill o filla
Els pares poden triar com se seleccionarà el contingut a YouTube Kids.

Per canviar l'opció de configuració del nivell de contingut del perfil de YouTube Kids del teu fill o filla des de YouTube Kids:

Nota: a més de l'opció de configuració del contingut que triïs per al teu fill o filla, també estarà disponible a YouTube Kids tot el contingut que hi comparteixis des de YouTube.
  1. A l'extrem de la pantalla, selecciona el cadenat .
  2. Resol la multiplicació o bé introdueix la teva contrasenya personalitzada.
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona el perfil del teu fill o filla i introdueix la contrasenya del teu compte parental.
  5. Selecciona Preescolar, Més petits, Més grans o Aprova el contingut tu mateix.

Per canviar l'opció de configuració del nivell de contingut del teu fill o filla des de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube amb el teu compte parental enllaçat.
  2. Ves a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona Configuració parental.
  5. Selecciona el perfil o el compte del teu fill o filla.
  6. A "Configuració de YouTube Kids", selecciona EDITA al costat de "Configuració del contingut".
    • Nota: si vols canviar l'opció de configuració del contingut a Aprova el contingut tu mateix, has de fer servir l'aplicació YouTube Kids.

Si gestiones el Compte de Google del teu fill o filla amb Family Link, també pots canviar l'opció de configuració del nivell de contingut des de l'aplicació Family Link:

1. Obre l'aplicació Family Link Family Link al teu dispositiu.
  2. Selecciona el compte del teu fill o filla.
  3. Toca Controls i després Restriccions de contingut i després YouTube.
  4. A "Configuració de YouTube Kids", canvia l'opció de configuració del nivell de contingut del teu fill o filla per a YouTube Kids.
Nota: veuràs una previsualització del contingut disponible en cada opció de configuració del contingut quan toquis el nom de l'opció o hi facis clic. Pots canviar aquestes opcions de configuració en qualsevol moment.
Només contingut aprovat

Amb aquesta opció de configuració, el teu fill o filla només pot veure vídeos, canals i col·leccions que hagis seleccionat manualment. Les col·leccions són vídeos i canals agrupats per temes, com ara ciència i música, que els equips de YouTube Kids o els nostres partners han seleccionat.

Amb aquesta opció de configuració, el teu fill o filla no pot cercar cap vídeo a YouTube Kids.

YouTube Kids: com pots aprovar què poden veure els teus fills

Per canviar l'opció de configuració del contingut del teu fill o filla a Aprova el contingut tu mateix:

1. Obre l'aplicació YouTube Kids al dispositiu del teu fill o filla.
  2. Toca la icona de cadenat a l'extrem inferior de qualsevol pàgina de l'aplicació.
  3. Resol la multiplicació o bé introdueix la teva contrasenya personalitzada.
  4. Selecciona Configuració .
  5. Selecciona el perfil del teu fill o filla i introdueix la contrasenya del teu compte parental.
  6. Selecciona EDITA LA CONFIGURACIÓ.
  7. Selecciona Aprova el contingut tu mateix per activar aquesta opció.
  8. Revisa la informació de la finestra emergent "Comença".
  9. Toca Selecciona.
  10. Toca en qualsevol col·lecció, canal o vídeo per aprovar el contingut que vulguis que estigui disponible per al teu fill o filla.
  11. Selecciona FET al quadre vermell que hi ha a la part inferior de la pantalla per sortir.
Nota: pots editar la llista de col·leccions, canals i vídeos que has aprovat en qualsevol moment tocant l'opció Gestiona de l'opció de configuració "Només contingut aprovat". Quan aproves contingut, pots previsualitzar com serà l'experiència del teu fill o filla tocant PREVISUALITZA. També pots desactivar l'opció "Només contingut aprovat" en qualsevol moment tornant a Configuració.
Desactivar la cerca

Pots restringir l'experiència del teu fill o filla a un conjunt més limitat de vídeos a YouTube Kids desactivant la funció de cerca.

Amb la funció de cerca desactivada, l'infant no podrà cercar vídeos. A més, només podrà veure els vídeos i canals verificats per YouTube Kids. Obtén més informació sobre la cerca a YouTube Kids.

Per desactivar la funció de cerca, canvia Cerca a desactivat a Configuració .

Si desactives aquesta funció, s'esborrarà l'historial de cerques i de visualitzacions del perfil de YouTube Kids del teu fill o filla. També es restabliran les seccions Vídeos recomanats i Torna a visualitzar.

Revisar l'historial de visualitzacions del teu fill o filla

Pots consultar l'historial de visualitzacions del teu fill o filla a YouTube Kids a la secció Torna a visualitzar.

Al dispositiu mòbil o a la tauleta del teu fill o filla:

• Toca Torna a visualitzar a la part superior de la pantalla d'inici.

A l'ordinador del teu fill o filla:

• A l'extrem superior de la pantalla, selecciona la foto de perfil de l'infant per veure els vídeos de la secció Torna a visualitzar.

Nota: a Torna a visualitzar només es mostraran els vídeos que s'hagin mirat a YouTube Kids des del dispositiu en qüestió.

Esborrar l'historial

Per esborrar l'historial de cerques i de visualitzacions del compte del teu fill o filla en tots els dispositius enllaçats, des de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube amb el teu compte parental enllaçat.
  2. Ves a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona Configuració parental.
  5. Selecciona el perfil o el compte del teu fill o filla.
  6. Selecciona Esborra l'historial.
  7. Per desar els canvis, selecciona ESBORRA.

També pots esborrar l'historial del teu fill o filla i restablir els vídeos de les seccions Recomanats i Torna a visualitzar des de YouTube Kids:

1. A l'extrem de la pantalla, selecciona el cadenat .
  2. Resol la multiplicació o bé introdueix la teva contrasenya personalitzada.
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona el perfil del teu fill o filla i introdueix la contrasenya del teu compte parental.
  5. Selecciona Esborra l'historial.
  6. Per desar els canvis, selecciona D'acord.
Desactivar la reproducció automàtica

Pots desactivar la reproducció automàtica per al teu fill o filla seleccionant Desactiva la reproducció automàtica. L'infant no pot activar la reproducció automàtica quan aquesta opció de configuració està activada.

Per desactivar la reproducció automàtica del teu fill o filla des de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube amb el teu compte parental enllaçat.
  2. Ves a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona Configuració parental.
  5. Selecciona el perfil o el compte del teu fill o filla.
  6. Canvia l'opció Desactiva la reproducció automàtica a Activat.
Posar en pausa l'historial de visualitzacions
Pots establir que es deixin d'utilitzar les visualitzacions de vídeo noves com a senyals per recomanar altres vídeos. Si poses en pausa l'historial de visualitzacions, també es deixaran de fer servir les visualitzacions de vídeo noves com a senyals per a les seccions Vídeos recomanats i Torna a visualitzar.

Per posar en pausa l'historial de visualitzacions del teu fill o filla des de YouTube Kids:

1. A l'extrem de la pantalla, selecciona el cadenat .
  2. Resol la multiplicació o bé introdueix la teva contrasenya personalitzada.
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona el perfil del teu fill o filla i introdueix la contrasenya del teu compte parental.
  5. Canvia l'opció Posa en pausa l'historial de visualitzacions a Activat.
  6. Per desar els canvis, selecciona D'acord.

Per posar en pausa l'historial de visualitzacions del teu fill o filla des de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube amb el teu compte parental enllaçat.
  2. Ves a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona Configuració parental.
  5. Selecciona el perfil o el compte del teu fill o filla.
  6. Canvia l'opció Posa en pausa l'historial de visualitzacions a Activat.
Posar en pausa l'historial de cerques
Si poses en pausa l'historial de cerques, també es deixaran d'utilitzar els termes de cerca nous com a senyals per a la secció Vídeos recomanats.

Per posar en pausa l'historial de cerques del teu fill o filla des de YouTube Kids:

1. A l'extrem de la pantalla, selecciona el cadenat .
  2. Resol la multiplicació o bé introdueix la teva contrasenya personalitzada.
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona el perfil del teu fill o filla i introdueix la contrasenya del teu compte parental.
  5. Canvia l'opció Posa en pausa l'historial de cerques a Activat.
  6. Per desar els canvis, selecciona D'acord.

Per posar en pausa l'historial de cerques del teu fill o filla des de YouTube:

1. Inicia la sessió a YouTube amb el teu compte parental enllaçat.
  2. Ves a la teva foto de perfil .
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona Configuració parental.
  5. Selecciona el perfil o el compte del teu fill o filla.
  6. Canvia l'opció Posa en pausa l'historial de cerques a Activat.

YouTube Premium

Utilitzar la subscripció a YouTube Premium amb YouTube Kids té diversos avantatges. Per exemple, tu i el teu fill o filla podeu mirar vídeos a YouTube Kids sense anuncis de pagament.

També tindràs accés a les baixades i a la reproducció en segon pla. Obtén més informació sobre aquestes opcions de configuració.