Apua sisällöntuottajille

Näin saat apua tukitiimiltä

Jos kanavasi täyttää ehdot (olet esimerkiksi mukana YouTube-kumppaniohjelmassa), voit pyytää apua YouTuben sisällöntuottajien tukitiimiltä.

Ohjekeskus, yhteisöfoorumi ja @TeamYouTube

YouTuben ohjekeskus

Olet jo oikeassa paikassa – täältä löydät ratkaisuja yleisiin ongelmiin. Pääset tänne aina takaisin klikkaamalla minkä tahansa YouTube-sivun alalaidasta Ohje-painiketta. Voit myös siirtyä suoraan osoitteeseen support.google.com/youtube.

Katsothan myös nämä:

• Sisällöntuottajille: Ohjeita videoiden tekemiseen ja kanavan ylläpitoon
  • Kumppaneille: Ohjeita sisällön kaupallistamiseen ja yhteistyöhön muiden kumppaneiden kanssa

YouTuben ohjekanavat

Käy YouTube Viewers ‑kanavalla katsomassa tuoreimmat uutiset ja vinkit.

Käy YouTube Creators ‑kanavalla katsomassa parhaat vinkit kanavan ja liiketoiminnan kehittämiseen YouTubessa.

YouTuben ohjeyhteisö

TeamYouTuben ylläpitämä YouTuben ohjeyhteisö tarjoaa vastauksia kysymyksiisi. Näet TeamYouTuben tuoreimmat uutiset esille nostetuista poiminnoista. TeamYouTube on YouTube-yhteisön ylläpitoon keskittyvä tiimi, joka jakaa uusinta tietoa ja tarjoaa apua ongelmatilanteisiin yhdessä muiden YouTuben tiimien kanssa. Se käsittelee myös palautteesi.

@TeamYouTube-Twitter-tunnus

Seuraa meitä Twitterissä @TeamYouTube, niin näet uusimmat uutiset ja ongelmanratkaisuvinkit, joilla saat YouTubesta enemmän hyötyä.

Tiimimme julkaisee uutisia ja vastaa kysymyksiin seuraavilla kielillä: englanti, ranska, saksa, portugali, venäjä, espanja, japani ja indonesia.

Lue lisää TeamYouTubesta.

Kehitä taitojasi

YouTube-sisällöntuottajien vinkit

YouTube-sisällöntuottajien vinkkeihin on koottu kaikki tarvittavat tiedot uusille sisällöntuottajille. Sieltä löydät videoiden, livestriimien ja Shorts-videoiden luomiseen liittyviä vinkkejä, parhaita käytäntöjä ja strategioita.

YouTube for Creators

YouTube for Creators ‑sivulta löydät parhaiten tietoa ohjelmista, työkaluista ja tulevista tapahtumista, joista voi olla hyötyä videoiden tekemiseen. Voit myös saada apua kanavasi kasvattamiseen osallistumalla YouTube for Creators ‑etuohjelmaan.

Lue lisää tekijänoikeuksista ja käytännöistä

Näiden työkalujen avulla saat paremman käsityksen tekijänoikeuksista ja YouTuben käytännöistä. Muista, että jotkin alla olevista materiaaleista ovat saatavilla vain tietyillä kielillä.

Tekijänoikeudet

Käytännöt

Muista, että emme tarjoa henkilökohtaista tukea missään Googlen tai YouTuben toimipisteessä.