Hulpbronnen voor YouTube-creators

Contact opnemen met het supportteam voor creators

Als je kanaal in aanmerking komt (bijvoorbeeld als je deelneemt aan het YouTube-partnerprogramma), kun je voor hulp contact opnemen met het supportteam voor YouTube-creators.

Het Helpcentrum, communityforum en @TeamYouTube gebruiken

Helpcentrum van YouTube

Als je een probleem wilt oplossen, ben je hier aan het juiste adres. Je kunt hier op elk moment terugkomen via de knop Help onderaan elke YouTube-pagina. Of ga naar support.google.com/youtube.

Bekijk ook deze gedeelten die helemaal op jou zijn afgestemd:

• Voor creators: hulp bij het maken van video's en het beheren van je kanaal.
  • Voor partners: hulp bij het genereren van inkomsten met je content en het samenwerken met andere partners.

YouTube Help-videokanalen

Bekijk ons YouTube Viewers-kanaal voor video's met het laatste nieuws en tips.

Bekijk ons YouTube Creators-kanaal voor video's met praktische tips om je kanaal en bedrijf op YouTube te laten groeien.

YouTube Help-community

Vind antwoorden in de Help-community van YouTube (mogelijk gemaakt door TeamYouTube). Je kunt aanbevolen posts bekijken met de nieuwste updates van TeamYouTube. TeamYouTube is een team van communitymanagers die nauw samenwerken met alle YouTube-teams om realtime updates te delen en om te helpen. Ze bespreken je feedback ook binnen het bedrijf.

Twitter-naam @TeamYouTube

Volg ons @TeamYouTube op Twitter voor realtime updates en tips voor het oplossen van problemen, zodat je alles uit YouTube kunt halen.

Ons team deelt updates en beantwoordt vragen in het Duits, Engels, Frans, Portugees, Russisch, Spaans, Japans en Bahasa.

Meer informatie over TeamYouTube

Je vaardigheden ontwikkelen

Tips voor YouTube-creators

De pagina Tips voor YouTube-creators is het startpunt voor nieuwe creators. Je vindt hier tips, best practices en strategieën voor video's, livestreams en Shorts.

YouTube for Creators

YouTube for Creators is de beste plek om meer te weten te komen over alle programma's, tools en geplande evenementen waarmee je betere video's maakt. Via het voordelenprogramma YouTube for Creators krijg je ook hulp om je kanaal te laten groeien.

Meer informatie over auteursrecht en beleid

Gebruik deze tools om meer inzicht te krijgen in auteursrecht en het beleid van YouTube. Houd er rekening mee dat sommige van de hulpbronnen hieronder alleen beschikbaar zijn in bepaalde talen.

Vragen over auteursrecht

Vragen over beleid

Houd er rekening mee dat we geen persoonlijke support bieden op onze Google- of YouTube-kantoren.