Andra juridiska klagomål

YouTube beaktar endast juridiska klagomål om parten i fråga eller dess juridiska ombud meddelar YouTube om klagomålet.

Om en video innehåller dina personliga uppgifter, till exempel din bild, ditt namn eller ditt personnummer, utan att du gett ditt medgivande till det kan du kontakta oss via vår process för integritetsklagomål. Välj land för bestridande i rullgardinsmenyn nedan och följ anvisningarna.

Fyll i det här formuläret

Om du inte kan hitta landet i rullgardinsmenyn ovan

YouTube.com regleras av amerikansk lagstiftning. Observera att vi därför inte godtar juridiska klagomål från det land där du gör anspråk på rättigheterna. Vi rekommenderar att du riktar eventuella anspråk direkt till personen som publicerade innehållet. Om din process resulterar i ett avgörande mot personen som lade upp innehållet och om domstolsbeslutet kräver att vi tar bort innehållet från vår tjänst, så gör vi det.

Du kan även välja att kontakta personen som har laddat upp innehållet.

Om en video innehåller dina personliga uppgifter, till exempel din bild, ditt namn eller ditt personnummer, utan att du gett ditt medgivande till det kan du kontakta oss via vår process för integritetsklagomål.

Om du anser att en interaktion med en medlem på communityn har utvecklats till trakasserier kan du rapportera det via vårt rapportcenter. Klicka här om du vill göra en anmälan om trakasserier.

Om ditt ärende gäller upphovsrätt besöker du vårt upphovsrättscenter.

Om du har ytterligare frågor gällande brott mot YouTubes policyer besöker du vårt rapportcenter.

Om det finns ett domstolsbeslut i USA som omfattar innehåll som publicerats på www.youtube.com kan du vidarebefordra det via post till följande adress: YouTube, Inc., Attn Legal Support, 901 Cherry Ave., Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA.

Du kan läsa mer om YouTubes policyer, säkerhet och rapportering i vårt hjälpcenter.