Ander regsklagte

YouTube neem slegs regsklagte in ag wanneer die betrokke party of hul gemagtigde regsverteenwoordiger ons kontak.

As iemand jou persoonlik identifiseerbare inligting plaas of ’n video van jou oplaai sonder jou medewete, insluitend in privaat of sensitiewe omstandighede, kan jy die oplaaier vra om die inhoud te verwyder. As die oplaaier nie saamstem nie, of as jy ongemaklik daaroor voel om hulle te kontak, kan jy die proses op YouTube se privaatheidsriglyne-bladsy volg om ’n klag in te dien. Persoonlike inligting kan jou foto, naam, nasionale identifikasienommer, bankrekeningnommer, kontakinligting of ander uniek identifiseerbare inligting insluit. Kom meer te wete oor die kriteria vir inhoudverwydering weens ’n privaatheidskending.

As jou klag nie oor privaatheid handel nie, kan jy jou land/streek van dispuut op die kieslys kies en die instruksies volg.

Vul hierdie vorm in.

As jy nie jou land/streek in die kieslys hierbo kan vind nie

YouTube.com word deur VSA-wetgewing beheer. Daarom aanvaar ons nie regsklagte van die land/streek van jou geëiste regte nie. Ons beveel aan dat jy enige eise wat jy mag hê direk teen die individu voer wat die inhoud geplaas het. Jy kan probeer om met die oplaaier in aanraking te kom. As jou regsgeding lei tot ’n besluit teen die individu wat die inhoud geplaas het, en as daardie hofbevel vereis dat ons die inhoud van ons diens verwyder, sal ons dienooreenkomstig reageer.

Kom meer te wete oor YouTube-beleide, -veiligheid en -rapportering.

Beleidskendings

As jy bekommerd is oor YouTube-beleidskendings, kan jy die oortreding rapporteer. Kom meer te wete oor hoe om onvanpaste video’s, kanale en ander inhoud op YouTube aan te gee.

Teistering

As jy bekommerd is dat ’n interaksie met ’n gemeenskapslid tot die vlak van teistering gestyg het, kan jy die interaksie aangee. Kom meer te wete oor hoe om onvanpaste video’s, kanale en ander inhoud op YouTube aan te gee.

Kopiereg

As jy ’n kopieregprobleem het, kan jy na ons kopieregsentrum toe gaan.

Privaatheidsklagte

As ’n video sonder jou toestemming jou persoonlik identifiseerbare inligting bevat, kan jy die proses op YouTube se privaatheidsriglyne-bladsy volg om ’n klag in te dien. Persoonlike inligting kan jou foto, naam, nasionale identifikasienommer, bankrekeningnommer, kontakinligting of ander uniek identifiseerbare inligting insluit.

Kom meer te wete oor die kriteria vir inhoudverwydering weens ’n privaatheidoortreding.

Hofbevele

As daar ’n Amerikaanse hofbevel is wat inhoud behels wat op www.youtube.com geplaas is, kan jy die hofbevel per pos na hierdie adres stuur:

YouTube, Inc., Attn Legal Support

901 Cherry Ave., Second Floor

San Bruno, CA 94066