Orsaken till att kommentarer har inaktiverats

Kommentarer kan vara inaktiverade på YouTube av följande anledningar:

Obs! Vi vet att kommentarer är viktiga för kreatörer och tittare, men vi tar också minderårigas och andra utsatta gruppers säkerhet på stort allvar. Ibland kan vi inaktivera kommentarer på innehåll, även om innehållet inte bryter mot våra riktlinjer. Vi gör det för att skydda utsatta kreatörer eller målgrupper.

Gör så här för att göra inlägg och interagera med kommentarer på YouTube

Pausade kommentarer

Du kanske också ser att kommentarer pausas på en video i stället för att inaktiveras. Kreatörer kan välja att pausa kommentarer av olika skäl. De kanske till exempel vill ha mer tid att granska en plötslig ökning av kommentarer på en video.

När kommentarer är pausade kan du inte skriva nya, men befintliga kommentarer finns kvar. Personer som skriver kommentarer kan fortfarande radera sina tidigare kommentarer när kommentarer pausas. Kanalägare och moderatorer kan också fortsätta radera och rapportera befintliga kommentarer.

Kreatörer kan välja att återaktivera kommentarer senare.