YouTube Lahjoitusten rahankeräyksen aloittaminen

YouTube Lahjoitusten avulla sisällöntuottajat voivat tukea itselleen tärkeitä kohteita. Ehdot täyttävät kanavat voivat kerätä rahaa järjestöille lisäämällä lahjoituspainikkeen videoihin ja livestriimeihin. Katsojat voivat lahjoittaa suoraan videon katselusivulta tai livechatin kautta.

YouTube Lahjoitukset ei ole käytettävissä videoissa, jotka on merkitty lapsille tehdyksi. Et voi lisätä tällaisia videoita rahankeräykseen. Lue lisää vaatimuksista ja saatavuudesta kohdasta Usein kysyttyä YouTube Lahjoituksista.

Super Chat for Good on korvattu Livechat-lahjoituksilla, joiden avulla voit kerätä rahaa livechatissa. Voit lisätä rahankeräyksen ajoitettuun, livechatin sisältävään livestriimiisi seuraamalla alla olevia ohjeita.

Kelpoisuusvaatimukset

Jotta kanavallasi voi järjestää rahankeräyksen YouTube Lahjoitusten kautta, sen on täytettävä seuraavat vaatimukset:
Huom. Saatat huomata, että rahankeräyksiä järjestetään joillakin kanavilla, jotka eivät täytä näitä ehtoja. Pyrimme tuomaan YouTube Lahjoitukset laajemmin saataville myöhemmin.

Saatavuus

Jos olet jollakin seuraavista alueista, voit aloittaa YouTube Lahjoitusten rahankeräyksen.

• Argentiina
  • Itävalta
  • Belgia
  • Bolivia
  • Kanada
  • Kolumbia
  • Kroatia
  • Viro
  • Ranska
  • Saksa
  • Ghana
  • Hongkong
  • Islanti
  • Indonesia
  • Irlanti
  • Israel
  • Italia
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liettua
  • Luxemburg
  • Malesia
  • Meksiko
  • Montenegro
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Peru
  • Filippiinit
  • Puola
  • Puerto Rico
  • Romania
  • Slovakia
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Thaimaa
  • Turkki
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

YouTube Lahjoitusten rahankeräyksen luominen

Voit luoda YouTube Lahjoitusten rahankeräyksen ja lisätä sen videoihisi tai livestriimeihisi. Tämän jälkeen fanit voivat tehdä lahjoituksia suoraan videoista tai livechatista lahjoituspainikkeella.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Ansaitse ja sitten Lahjoitukset.
  3. Valitse Aloita ja sitten Luo rahankeräys.
  4. Valitse saatavilla oleva Yhdysvalloissa rekisteröity 501(c)(3)-järjestö, jota haluat tukea. Jos et näe haluamaasi 501(c)(3)-järjestöä, valitse Pyydä järjestön tarkastusta. Katso lisätietoja saatavilla olevista järjestöistä.
  5. Lisää ohjeiden mukaisesti rahankeräyksen tiedot, kuten nimi, kuvaus ja yhteistyökumppanit. Suosittelemme myös määrittämään rahankeräyksen tavoitteen ja keston. Voit muuttaa sitä milloin tahansa.
  6. Lisää videoita ja/tai ajoitettuja livestriimejä, joissa lahjoituspainike näkyy.
  7. Valitse JULKAISE.

Voit lisätä rahankeräyksen myös livestriimiä luodessasi Livetapahtumien hallinnan kohdasta Lisäasetukset. Lue lisää täältä.

Huom. Rahankeräyksen alkamispäivän jälkeen lahjoituspainike näkyy videon katselusivulla tai livechatissa. Jos olet luonut rahankeräyksen ja videosi on merkitty lapsille tehdyksi, lahjoituspainike ei näy videossa eikä livechatissa.

Jos haluat tehostaa vaikutustasi, luo yhteisörahankeräys päivittämällä Yhteistyökumppanit-kohta niin, että kaikki YouTube Lahjoituksia käyttävät kanavat voivat liittyä rahankeräykseesi.

Lahjoituspainike näkyy katselusivulla tai livechatissa, kun rahankeräyksesi on alkanut.

Rahankeräykseen liittyminen

Voit myös liittyä toisen sisällöntuottajan yhteisörahankeräykseen.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Ansaitse ja sitten Lahjoitukset.
  3. Valitse Aloita ja sitten Liity rahankeräykseen.
  4. Valitse yhteisörahankeräys saatavilla olevien yhteisörahankeräysten joukosta.
  5. Lisää videoita ja/tai ajoitettuja livestriimejä, joissa lahjoituspainike näkyy.
  6. Valitse JULKAISE.
Huom. Lahjoituspainike näkyy katselusivulla tai livechatissa rahankeräyksen alkamispäivän jälkeen.

YouTube Lahjoitusten rahankeräyksen hoitaminen

Lahjoittaminen-välilehdeltä näet, kuinka paljon rahaa on kerätty. Voit myös tehdä muutoksia kampanjaan, muuttaa tavoitesummaa tai poistaa rahankeräyksen milloin tahansa.

Näin voit muuttaa rahankeräyksen tietoja:

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Ansaitse ja sitten Lahjoitukset.
  3. Valitse muokattavan rahankeräyksen vierestä Lisää " ja sitten Muokkaa.

Voit poistaa rahankeräyksen ja lahjoituspainikkeen videoista seuraamalla yllä olevia ohjeita ja valitsemalla Poista.

Katso, miten voit aloittaa YouTube Lahjoitusten rahankeräyksen

How to Set Up a Fundraiser | YouTube Giving

Tilaa YouTube Creators ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.