Start en YouTube Giving-indsamling

Med YouTube Giving kan youtubere støtte de velgørende sager, der er vigtige for dem. Kvalificerede kanaler kan indsamle penge til nonprofitorganisationer ved at føje en donationsknap til deres videoer og livestreams. Seere kan donere direkte på videoens afspilningsside eller i livechatten.

YouTube Giving er ikke tilgængeligt på videoer, der er angivet som lavet til børn. Du ser ikke videoer, der er angivet som lavet til børn, når du føjer videoer til din indsamling. Gå til Ofte stillede spørgsmål om YouTube Giving for at få flere oplysninger om kvalifikation og tilgængelighed.

Super Chat for Good er blevet erstattet af livechatdonationer, som er den nye måde at lave indsamlinger på i livechats. Følg nedenstående vejledning for at føje en indsamling til din planlagte livestream med livechat.

Kvalifikationskrav

Din kanal skal opfylde følgende kvalifikationskrav for at kunne indsamle penge via YouTube Giving:
Bemærk! Der kan være kanaler, som indsamler penge uden at leve op til de ovenstående kriterier for kvalifikation. Vi har planer om at gøre YouTube Giving tilgængeligt for flere i fremtiden.

Lande, hvor YouTube Giving er tilgængeligt

Hvis du bor i et land eller en region på listen nedenfor, kan du oprette en YouTube Giving-indsamling.

• Argentina
  • Østrig
  • Belgien
  • Bolivia
  • Canada
  • Colombia
  • Kroatien
  • Estland
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Ghana
  • Hongkong
  • Island
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Kuwait
  • Letland
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Malaysia
  • Mexico
  • Montenegro
  • Nederlandene
  • New Zealand
  • Norge
  • Peru
  • Filippinerne
  • Polen
  • Puerto Rico
  • Rumænien
  • Slovakiet
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Thailand
  • Tyrkiet
  • Storbritannien
  • USA

Opret en YouTube Giving-indsamling

Du kan oprette en YouTube Giving-indsamling og føje den til dine videoer eller livestreams. Så kan dine fans donere ved at bruge knappen Doner i videoen eller livechatten.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tjen penge og så Giving.
  3. Klik på Kom godt i gang og så Opret en indsamling.
  4. Vælg den tilgængelige amerikanske nonprofitorganisation, der er registreret i henhold til 501(c)(3), som du vil støtte. Hvis den organisation, du vil støtte, ikke står på listen, kan du vælge Indsend en nonprofitorganisation. Få flere oplysninger om tilgængelige nonprofitorganisationer.
  5. Følg vejledningen for at føje oplysninger som titel, beskrivelse og samarbejdspartnere til indsamlingen. Vi anbefaler også, at du angiver et mål og en varighed for indsamlingen. Du kan ændre det til enhver tid.
  6. Tilføj videoer eller planlagte livestreams, der skal vise donationsknappen.
  7. Vælg UDGIV.

Du kan også konfigurere din indsamling, mens du konfigurerer din livestream i Kontrolrum for live-events under Avancerede indstillinger. Få flere oplysninger her.

Bemærk! Efter startdatoen for indsamlingen vil knappen Doner kunne ses på din videos afspilningsside eller i livechatten. Hvis du har oprettet en indsamling, og din videos målgruppe er angivet som lavet til børn, vises knappen Doner ikke i din video eller livechat.

Hvis du vil forbedre din gennemslagskraft, kan du oprette en fælles indsamling. Ved at opdatere sektionen "Samarbejdspartnere" vil alle kanaler med adgang til YouTube Giving kunne deltage i din indsamling.

Knappen Doner vises på din afspilningsside eller i din livechat, når din indsamling er startet.

Deltag i en eksisterende indsamling

Du kan også deltage i en anden youtubers fælles indsamling.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tjen penge og så Giving.
  3. Klik på Kom godt i gang og så Deltag i en indsamling.
  4. Vælg på listen over tilgængelige fælles indsamlinger.
  5. Tilføj videoer eller planlagte livestreams, der skal vise donationsknappen.
  6. Vælg UDGIV.
Bemærk! Du vil kunne se donationsknappen på din afspilningsside eller i din livechat efter den valgte startdato for indsamlingen.

Administrer din YouTube Giving-indsamling

På fanen Giving kan du se, hvor mange penge der er blevet doneret via indsamlingen. Du kan også redigere kampagnen, ændre målbeløbet eller fjerne indsamlingen når som helst.

Sådan ændrer du oplysningerne om din indsamling:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tjen penge og så Giving.
  3. Ud for den indsamling, du vil ændre, skal du vælge Mere '' og så Rediger.

Hvis du vil slette indsamlingen og fjerne knappen Doner fra dine videoer, skal du følge ovenstående vejledning og vælge Slet.

Se, hvordan du konfigurerer en YouTube Giving-indsamling

How to Set Up a Fundraiser | YouTube Giving

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.