Configurar una campanya de recaptació de fons a través de YouTube Giving

YouTube Giving permet que els creadors donin suport a les causes benèfiques que els importen. Els canals que compleixin els requisits poden crear campanyes de recaptació de fons per a organitzacions sense ànim de lucre afegint un botó de donació als seus vídeos i a les seves reproduccions en directe. Els espectadors poden fer donacions directament a la pàgina de visualització o al xat en directe del vídeo.

YouTube Giving no està disponible per als vídeos definits com a creats per a nens. Els vídeos definits com a creats per a nens no es mostraran quan afegeixis vídeos a la teva campanya de recaptació de fons. Per obtenir més informació sobre els requisits d'idoneïtat i la disponibilitat, consulta les preguntes freqüents sobre YouTube Giving.

Super Chat for Good s'ha substituït per Donacions al xat en directe com a funció per crear campanyes de recaptació de fons als xats en directe. Consulta les instruccions següents per afegir una campanya de recaptació de fons a la teva reproducció en directe programada amb xat en directe.

Requisits d'idoneïtat

Per poder crear campanyes de recaptació de fons amb YouTube Giving, el teu canal ha de complir els requisits següents:
    ..
  • Estar ubicat als Estats Units, al Regne Unit o al Canadà.
  • Tenir com a mínim 100.000 subscriptors.
  • Formar part del Programa per a partners de YouTube.
  • NO estar designat com a creat per a nens.
Nota: és possible que vegis campanyes de recaptació de fons d'alguns canals que no compleixen els criteris d'idoneïtat descrits més amunt. La nostra intenció és ampliar la disponibilitat de YouTube Giving més endavant.

Crear una campanya de recaptació de fons amb YouTube Giving

Quan crees una campanya de recaptació de fons amb YouTube Giving i l'afegeixes als teus vídeos o a les reproduccions en directe, els teus fans poden fer donacions amb el botó de donació del vídeo o el xat en directe.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Monetització i, a continuació, Giving.
  3. Fes clic a Comença i després Crear una campanya.
  4. Selecciona l'organització sense ànim de lucre 501(c)(3) dels Estats Units a la qual vols donar suport. Si l'organització sense ànim de lucre 501(c)(3) que vols ajudar no s'inclou a la llista, selecciona Sol·licita una organització. Obtén més informació sobre les organitzacions sense ànim de lucre disponibles.
  5. Segueix les instruccions per afegir informació sobre la campanya de recaptació de fons, com ara el títol, la descripció i els col·laboradors. També et recomanem que en configuris l'objectiu i la durada. Podràs canviar aquesta informació en qualsevol moment.
  6. Afegeix vídeos o reproduccions en directe programades que incloguin el botó de donació.
  7. Selecciona PUBLICA.
Nota: veuràs el botó de donació a la pàgina de visualització del teu vídeo o al xat en directe a partir de la data d'inici de la campanya de recaptació de fons. Si es defineix el contingut del vídeo com a creat per a nens després d'haver creat una campanya de recaptació de fons, el botó de donació no es mostrarà al vídeo o al xat en directe.

Si vols augmentar el teu impacte, pots crear una campanya de recaptació de fons de la comunitat. Per fer-ho, actualitza la secció "Col·laboradors" i permet que qualsevol canal amb accés a YouTube Giving s'uneixi a la campanya de recaptació de fons.

El botó de donació es mostrarà a la teva pàgina de visualització o al xat en directe un cop la campanya de recaptació de fons hagi començat.

Unir-se a una campanya de recaptació de fons existent

També pots unir-te a la campanya de recaptació de fons de la comunitat d'un altre creador.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Monetització i, a continuació, Giving.
  3. Fes clic a Comença i després Unir-me a una campanya.
  4. Tria una de les campanyes de recaptació de fons de la comunitat disponibles de la llista.
  5. Afegeix vídeos o reproduccions en directe programades que incloguin el botó de donació.
  6. Selecciona PUBLICA.
Nota: començaràs a veure el botó de donació a la pàgina de visualització o al xat en directe després de la data d'inici de la campanya de recaptació de fons.

Gestionar una campanya de recaptació de fons amb YouTube Giving

A la pestanya Giving, pots veure els diners que ha recaptat la campanya. També pots editar-la, suprimir-la o canviar-ne l'import de l'objectiu en qualsevol moment.

Per modificar la informació de la teva campanya de recaptació de fons, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Monetització i, a continuació, Giving.
  3. Al costat de la campanya de recaptació de fons que vols modificar, selecciona Més  i després Edita.

Per suprimir la campanya de recaptació de fons i el botó de donació dels teus vídeos, segueix els passos anteriors i selecciona Suprimeix.

Com es pot configurar una campanya de recaptació de fons amb YouTube Giving

How to Set Up a Fundraiser | YouTube Giving