Configurar una campanya de recaptació de fons a través de YouTube Giving

YouTube Giving permet que els creadors donin suport a les causes benèfiques que els importen. Els canals aptes poden crear campanyes de recaptació de fons per a organitzacions sense ànim de lucre afegint un botó de donació als seus vídeos i a les seves reproduccions en directe. Els espectadors poden fer donacions directament a la pàgina de visualització o al xat en directe del vídeo.

YouTube Giving no està disponible per als vídeos definits com a creats per a nens. Els vídeos definits com a creats per a nens no es mostraran quan afegeixis vídeos a la teva campanya de recaptació de fons. Per obtenir més informació sobre els requisits d'idoneïtat i la disponibilitat, consulta les preguntes més freqüents sobre YouTube Giving.

Super Chat for Good s'ha substituït per Donacions al xat en directe com a funció per crear campanyes de recaptació de fons als xats en directe. Consulta les instruccions que hi ha més avall per afegir una campanya de recaptació de fons a la teva reproducció en directe programada amb xat en directe.

Requisits d'idoneïtat

Per poder crear campanyes de recaptació de fons amb YouTube Giving, el teu canal ha de complir els requisits següents:
Nota: és possible que trobis campanyes de recaptació de fons en alguns canals que no compleixen els criteris d'idoneïtat descrits més amunt. La nostra intenció és ampliar la disponibilitat de YouTube Giving més endavant.

Ubicacions on està disponible

Si vius en un dels països o regions següents, pots configurar una campanya de recaptació de fons amb YouTube Giving.

• Argentina
  • Àustria
  • Bèlgica
  • Bolívia
  • Canadà
  • Colòmbia
  • Croàcia
  • Estònia
  • França
  • Alemanya
  • Ghana
  • Hong Kong
  • Islàndia
  • Indonèsia
  • Irlanda
  • Israel
  • Itàlia
  • Kuwait
  • Letònia
  • Lituània
  • Luxemburg
  • Malàisia
  • Mèxic
  • Montenegro
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Noruega
  • Perú
  • Filipines
  • Polònia
  • Puerto Rico
  • Romania
  • Eslovàquia
  • Espanya
  • Suècia
  • Suïssa
  • Tailàndia
  • Turquia
  • Regne Unit
  • EUA

Crear una campanya de recaptació de fons amb YouTube Giving

Pots crear una campanya de recaptació de fons amb YouTube Giving i afegir-la als teus vídeos o a les teves reproduccions en directe. D'aquesta manera, els fans poden fer donacions amb el botó de donació del vídeo afegit o del xat en directe.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Guanys i després Giving.
  3. Fes clic a Comença i després Crear una campanya.
  4. Selecciona l'organització sense ànim de lucre 501(c)(3) dels Estats Units a la qual vols donar suport. Si l'organització sense ànim de lucre 501(c)(3) que vols ajudar no s'inclou a la llista, selecciona Sol·licita una organització. Obtén més informació sobre les organitzacions sense ànim de lucre disponibles.
  5. Segueix les instruccions per afegir informació sobre la campanya de recaptació de fons, com ara el títol, la descripció i els col·laboradors. També et recomanem que en configuris l'objectiu i la durada. Podràs canviar aquesta informació en qualsevol moment.
  6. Afegeix vídeos o reproduccions en directe programades que incloguin el botó de donació.
  7. Selecciona PUBLICA.

També pots configurar una campanya de recaptació de fons en configurar la teva reproducció en directe a la Sala de control en directe a Configuració avançada. Obtén més informació aquí.

Nota: un cop s'iniciï la campanya de recaptació de fons, el botó de donació es mostrarà a la pàgina de visualització del vídeo o al xat en directe. Si has creat una campanya de recaptació de fons i el contingut del vídeo es defineix com a creat per a nens, el botó de donació no es mostrarà al vídeo ni al xat en directe.

Si vols augmentar el teu impacte, pots crear una campanya de recaptació de fons de la comunitat. Per fer-ho, actualitza la secció "Col·laboradors" i permet que qualsevol canal amb accés a YouTube Giving s'uneixi a la campanya de recaptació de fons.

El botó de donació es mostrarà a la teva pàgina de visualització o al xat en directe un cop la campanya de recaptació de fons hagi començat.

Unir-se a una campanya de recaptació de fons existent

També pots unir-te a la campanya de recaptació de fons de la comunitat d'un altre creador.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Guanys i després Giving.
  3. Fes clic a Comença i després Unir-me a una campanya.
  4. Tria una de les campanyes de recaptació de fons de la comunitat disponibles de la llista.
  5. Afegeix vídeos o reproduccions en directe programades que incloguin el botó de donació.
  6. Selecciona PUBLICA.
Nota: començaràs a veure el botó de donació a la pàgina de visualització o al xat en directe després de la data d'inici de la campanya de recaptació de fons.

Gestionar una campanya de recaptació de fons amb YouTube Giving

A la pestanya Giving, pots consultar els diners que ha recaptat la campanya. També pots editar-la, suprimir-la o canviar l'import de l'objectiu en qualsevol moment.

Per canviar els detalls de la campanya de recaptació de fons:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Guanys i després Giving.
  3. Al costat de la campanya de recaptació de fons que vols canviar, selecciona Més '' i després Edita.

Per suprimir la campanya de recaptació de fons i el botó de donació dels teus vídeos, segueix els passos anteriors i selecciona Suprimeix.

Mira com es pot configurar una campanya de recaptació de fons amb YouTube Giving

How to Set Up a Fundraiser | YouTube Giving

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.