Finn ut mer om foruminnlegg

YouTube Community Posts

Skapere med tilgang til foruminnlegg kan kommunisere med seerne ved bruk av audiovisuelt innhold. Foruminnlegg kan inkludere avstemninger, quizer, GIF-er, tekst, bilder og videoer. Med slike innlegg kan du holde kontakten med publikum også utenom videoopplastinger. Innleggene vises på Fellesskap-fanen, men de kan også vises på startsiden eller i abonnementsfeeden.

Er jeg kvalifisert for Fellesskap-fanen?

For at Fellesskap-fanen skal være tilgjengelig, må du ha aktivert avanserte funksjoner på kanalen din. Du kan velge mellom tre forskjellige metoder for å få tilgang: kanalhistorikk, videobekreftelse eller gyldig legitimasjon. Finn ut mer her. Det kan ta opptil 48 timer før Fellesskap-fanen blir tilgjengelig etter at du har fått tilgang til avanserte funksjoner.

Tilgangen til foruminnlegg kan endres basert på kanalrollen din. Finn ut mer om kanaltillatelser.

Hvis kanalen din er klassifisert som «laget for barn», er Fellesskap-fanen bare synlig for deg, og ikke for seerne. Du kan ikke opprette nye innlegg, men du kan se tidligere innlegg. Finn ut mer om hvordan du angir målgruppen din.

Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig for YouTube-versjoner med tilsyn. Finn ut mer her.

Hvor finner jeg foruminnleggene mine?

Du finner foruminnleggene dine på Fellesskap-fanen til kanalen din og i Innhold-delen av YouTube Studio. Slik finner du innleggene dine i YouTube Studio:

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Klikk på Innlegg-fanen.

Hvis du har planlagt å publisere foruminnlegg på senere datoer, finner du disse innleggene i YouTube Studio og i «Planlagt»-delen på Fellesskap-fanen. De utløpte innleggene dine finner du i «Arkivert»-delen på Fellesskap-fanen. Denne delen er bare synlig for deg.

Merk: Foruminnlegg som er i strid med retningslinjene for brukere, er ikke tillatt på YouTube. Hvis vi oppdager at innlegget ditt er i strid med retningslinjene, kan det bli fjernet, og kanalen din kan få en advarsel.

Blir seerne mine varslet når jeg legger ut noe?

Hvis seerne har valgt å motta varsler for kanaler de abonnerer på, får de av og til varsler om foruminnlegg.

Hvis seerne ikke ønsker å motta varsler om slike innlegg, kan de velge «Ingen» i innstillingene for bjellevarsler.

Vi sender av og til varsler om innlegg til seere som ikke abonnerer på kanalen din, men som ofte ser på videoene dine. Finn ut mer om innstillingene for seervarsler.

Hvorfor er kommentarfunksjonen slått av for foruminnlegget mitt?

Sørg for at standardinnstillingene for kommentarer på kanalen din ikke er satt til «Slå av kommentarfunksjonen», ved å følge denne veiledningen. Siden det ikke finnes egne kommentarinnstillinger for foruminnlegg, kan det hende kommentarfunksjonen blir slått av også når du deler en video.

Foruminnlegg med deling av videoer gjenspeiler kommentarinnstillingene for de aktuelle videoene. Hvis du deler en video i et innlegg og kommentarfunksjonen for videoen er slått av, blir kommentarfunksjonen slått av for innlegget også. Det kan være flere mulige grunner til at kommentarfunksjonen er slått av for en video:

Hvis du eier videoen du deler, kan du velge å slå kommentarfunksjonen av eller på for videoen i YouTube Studio. Finn ut hvordan du endrer kommentarinnstillingene dine.