Tjek din YouTube-indtægt

Som følge af den igangværende krig i Ukraine sætter vi midlertidigt visning af Google- og YouTube-annoncer på pause for brugere i Rusland. Få flere oplysninger.

Vi introducerer en ny beta med betalingsoplysninger på fanen Tjen penge i YouTube Studio-mobilappen. Med denne beta kan kvalificerede youtubere nemmere få indblik i, hvordan deres indtjening omsættes til betalinger. Med denne betaversion kan du se:
  • din status for næste betaling
  • din betalingshistorik for de seneste 12 måneder, bl.a. dato, udbetalt beløb og en betalingsoversigt
Få flere oplysninger i vores forumindlæg.

Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, viser fanen Indtægt i YouTube Analytics, hvilket indhold der tjener flest penge, og hvilke indtægtskilder der er mest rentable. Få oplysninger om, hvordan du tjener penge på YouTube.

Tip! Efterhånden som vores kilder til indtægtsgenerering udvikler sig, kan du opleve ændringer på fanen Indtægt i YouTube Analytics, herunder mere detaljerede indtægtsoversigter. Disse oversigter giver multiformat-youtubere mulighed for at gå i dybden med deres indtægtskilder og optimere for at skabe vækst i deres virksomhed. Læs videre for at få flere oplysninger.

Bemærk! Det tager 2 dage, før indtægten vises i YouTube Analytics.

Se dine indtægtsrapporter

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Analytics i menuen til venstre.
  3. Vælg Indtægt i topmenuen.

Hvor meget du tjener

Denne rapport viser dig, hvor meget din kanal har tjent de seneste 6 måneder, opdelt efter måned.

Din indtjening kan blive justeret på baggrund af:

Hvis din estimerede indtægt svinger, kan det skyldes disse justeringer. Justeringer finder sted to gange, efter at indtægter vises i YouTube Analytics:

• Den første justering finder sted efter 1 uge, så du får et mere samlet estimat.
  • Den anden justering sker midt i den følgende måned og afspejler din samlede indtjening.

Sådan tjener du penge

Denne rapport giver en oversigt over den estimerede indtægt fra hver indtægtskilde. Eksempler på indtægtskilder er annoncer på afspilningssiden, Shorts-feedannoncer, medlemskaber, Supers, tilknyttede butikker og Shopping-affiliatepartnere. Du kan vælge en kilde for at se en detaljeret indtægtsoversigt.

Indholdseffektivitet

Denne rapport viser den indtægt, som dine videoer, Shorts-videoer og livestreams har genereret. Rapporten omfatter også indtægt pr. tusind (RPM, Revenue Per Mille).

Denne rapport viser dig også, hvilket indhold der havde den højeste estimerede indtægt, opdelt efter formattyper (videoer, Shorts-videoer og livestreams).

Se din endelige indtjening

Om endelig indtjening

• Din endelige indtjening er kun synlig på din AdSense til YouTube-konto.
  • Den endelige indtjening i AdSense til YouTube kan være forskellig fra din estimerede indtjening i YouTube Analytics. For eksempel kan kildeskat, hvis dette er relevant, påvirke din endelige indtjening. Eventuel kildeskat kan ses på din AdSense til YouTube-konto.
  • Endelig indtjening for den foregående måned føjes til saldoen på din konto mellem den 7. og den 12. i måneden.

Sådan ser du din endelige indtjening i AdSense til YouTube:

1. Log ind på din AdSense til YouTube-konto.
  2. I venstre side skal du vælge AdSense til YouTube.
  3. Din nuværende saldo for din YouTube-indtjening og dit seneste betalingsbeløb vises. Du kan også få adgang til YouTube-specifikke ressourcer.

Metrics, du bør kende

Indtægt fra annoncer på afspilningsside Estimeret indtægt fra AdSense til YouTube, DoubleClick-annoncer og YouTube Premium for det valgte datointerval og område. Tallet omfatter ikke indtægt fra partnersolgte annoncer.
Indtægt fra Shorts-feedannoncer Estimeret indtægt fra Shorts-feedannoncer og YouTube Premium for det valgte datointerval.
Indtægt fra medlemskaber Estimeret indtægt fra medlemskaber og gavemedlemskaber i det valgte datointerval.
Indtægt fra Supers Estimeret indtægt fra Supers, f.eks. Super Chat, Super Stickers og Super Tak.
Indtægt fra Shopping-affiliatepartnere Estimeret indtægt fra produkter fra andre brands, der indgår i dit indhold.
Samlet salg Estimeret salg fra tilknyttede forhandlere.
Ordrer Estimeret antal ordrer, der er foretaget af tilknyttede forhandlere.
Produktklik Det samlede antal produktklik, der er foretaget af seere på taggede produkter.
Mest populære produkter Dine produkter rangeret efter antal produktklik.
Indhold med den bedste indtjening Dine produkter rangeret efter estimeret indtægt.
Indtægt fra tagging af produkter Estimeret indtægt fra YouTube Shopping Fund for det valgte datointerval.
YouTube Player for Education Estimeret indtægt fra dit indhold, der ses på uddannelsesteknologiske platforme.
Estimeret indtægt Din samlede estimerede indtægt (nettoindtægt) fra indtægtskilder på YouTube for det valgte datointerval og område.
Estimeret indtægt (affilieret) Optjente provisioner fra tidligere salg, der endnu ikke er godkendt til udbetaling. Dette beløb beregnes ved at fratrække returneringer fra de afventende provisioner. Returneringsfristen er typisk 30-90 dage.
Godkendte provisioner Optjente provisioner fra tidligere salg, der er godkendt til udbetaling.

Transaktioner

Antallet af transaktioner fra Supers for det valgte datointerval og område.

Estimerede indtægtsgenererende afspilninger

En indtægtsgenererende afspilning er, når en seer ser din video og får vist mindst én annonceeksponering. Den kan også vises, når seeren stopper afspilningen under den annonce, der vises før videoen, uden at nå frem til din video.

Visninger

Antallet af legitime visninger for dine kanaler eller videoer.

Gennemsnitlig visningsvarighed

Estimeret gennemsnitligt antal sete minutter pr. visning for den valgte video og det valgte datointerval.

Visningstid (timer)

Den mængde tid, som seerne har brugt på at se din video.

Hvor meget annoncørerne betaler Din indtægt pr. 1000 indtægtsgenererende afspilninger, hvor en eller flere annoncer er blevet vist.
Indtjening efter annoncetype Indtægt opdelt efter annoncetype, f.eks. videoannoncer, der kan springes over, displayannoncer, bumperannoncer og annoncer, der ikke kan springes over.
Medlemskabsniveauer Indtægt opdelt efter egne medlemskabsniveauer, f.eks. lynniveau, superfan og VIP.
Medlemmer i alt Din indtægt for alle medlemmer og aktive medlemmer. Aktive medlemmer beregnes ved at trække antallet af opsagte medlemmer fra det samlede antal medlemmer. Se en oversigt over det samlede antal medlemmer, bl.a.:
  • Medlemmer med faste medlemskaber
  • Medlemmer med gavemedlemskaber (tidsbegrænset)
Hvor medlemmer deltager fra Tjek, hvilket indhold der giver det største antal medlemskaber, og giv kanalmedlemmer badges, der kun er for medlemmer.
Årsag til opsigelse af medlemskab Få indsigt, hvis nok seere svarer på undersøgelsen, når de opsiger deres medlemskaber.
Sådan tjener du penge med Supers Indtægt opdelt efter Super Chat, Super Stickers og Super Tak.
Mest populære produkter Hvilke af de produkter, du har promoveret, der har fået flest klik.
Eksponeringer af tilknyttet butik Hvor mange eksponeringer der var på din tilknyttede butik.