Descobrir d'on provenen els ingressos

A la pestanya Ingressos de YouTube Analytics pots consultar amb quins vídeos obtens més ingressos, així com quins tipus d'ingressos són els més rendibles per al teu contingut.

Pots guanyar diners a YouTube amb ingressos d'anuncis, de Super Chat, de YouTube Premium, d'abonaments a canals i de productes de marxandatge. Obtén més informació sobre les maneres de guanyar diners a YouTube.

Consultar les fonts d'ingressos principals

1. Inicia la sessió a la versió beta de YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Al menú de la part superior, selecciona Ingressos.

Vídeos que generen més ingressos

A l'informe Vídeos que generen més ingressos pots trobar quins són els vídeos que han generat més diners, així com els guanys estimats d'aquests vídeos.

Fonts d'ingressos

A l'informe Fonts d'ingressos es desglossen els ingressos estimats procedents de cada font d'ingressos.

Tipus d'anunci

A l'informe Tipus d'anunci es mostra quin percentatge dels teus ingressos d'anuncis prové de cada tipus d'anunci. Obtén més informació sobre els tipus d'anuncis disponibles a YouTube.

Mètriques importants

Durada mitjana de visualització Mitjana estimada de minuts vistos per visualització per al vídeo i l'interval de dates seleccionats.
Reproduccions amb monetització estimades Mitjana estimada de minuts vistos per visualització per al vídeo i l'interval de dates seleccionats.
CPM basat en reproduccions Mitjana estimada d'ingressos bruts per cada mil reproduccions en què es mostren un o més anuncis.
Transaccions Nombre de transaccions de contingut de pagament o Super Chat en l'interval de dates i la regió seleccionats.
Visualitzacions Nombre de visualitzacions legítimes dels teus canals o vídeos.
Temps de visualització (minuts) Temps que un espectador ha dedicat a veure un vídeo. Aquesta informació et dona una idea del contingut que els espectadors miren de veritat (en comparació amb els vídeos en què fan clic i que abandonen tot seguit).
Ingressos estimats dels anuncis Ingressos estimats obtinguts amb anuncis d'AdSense i de DoubleClick en l'interval de dates i la regió seleccionats. No s'hi inclouen els ingressos procedents dels anuncis venuts per partners.
Ingressos estimats Total d'ingressos estimats (ingressos nets) de totes les transaccions i tots els anuncis venuts per Google en l'interval de dates i la regió seleccionats.
Ingressos per transacció Import mitjà de les transaccions de contingut de pagament o Super Chat en l'interval de dates i la regió seleccionats.
Ingressos de transaccions Ingressos nets estimats obtinguts amb transaccions, com ara el contingut de pagament i Super Chat, deduint els reembossaments aplicats pels partners en l'interval de dates i la regió seleccionats.
Ingressos de YouTube Premium Ingressos estimats obtinguts amb YouTube Premium en l'interval de dates i la regió seleccionats.