Politik vedrørende voldelige ekstremistiske eller kriminelle organisationer

Vores youtuberes, seeres og partneres sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi stoler på, at I vil hjælpe os med at beskytte dette unikke og levende fællesskab. Det er vigtigt, at du forstår vores retningslinjer for fællesskabet og den rolle, de spiller i vores fælles ansvar for at holde YouTube sikkert. Vi håber, at du vil afsætte tid til at læse politikken nedenfor omhyggeligt. Du kan også gå til denne side for at se en komplet liste over vores retningslinjer.

Indhold, der har til formål at prise, promovere eller hjælpe voldelige ekstremistiske eller kriminelle organisationer, er ikke tilladt på YouTube. Disse organisationer må ikke bruge YouTube til noget formål, heriblandt rekruttering.

Hvis du ser indhold, som overtræder denne politik, skal du rapportere det. Se, hvordan du rapporterer overtrædelser af vores retningslinjer for fællesskabet, her. Hvis du har fundet flere videoer eller kommentarer, som du vil rapportere, kan du rapportere kanalen.

Hvis du mener, at nogen er i overhængende fare, bør du straks tage kontakt til din lokale politimyndighed for at anmelde situationen.

Hvilken betydning har det for dig?

Hvis du uploader indhold

Upload ikke indhold på YouTube, hvis nogen af nedenstående beskrivelser gælder.

• Indhold, som er produceret af voldelige ekstremistiske eller kriminelle organisationer eller terrororganisationer
  • Indhold, der priser eller mindes fremtrædende terrorister, ekstremister eller kriminelle for at tilskynde andre til at udføre voldshandlinger
  • Indhold, der priser eller retfærdiggør voldshandlinger udført af voldelige ekstremistiske eller kriminelle organisationer eller terrororganisationer
  • Indhold rettet mod rekruttering af nye medlemmer til voldelige ekstremistiske eller kriminelle organisationer eller terrororganisationer
  • Indhold, der viser gidsler, eller som er uploadet med det formål at hverve, true eller skabe frygt på vegne af en kriminel eller ekstremistisk organisation eller terrororganisation
  • Indhold, der viser tegn, logoer eller symboler tilhørende voldelige ekstremistiske eller kriminelle organisationer eller terrororganisationer for at prise eller promovere dem
  • Indhold, der forherliger eller promoverer voldelige tragedier som f.eks. skoleskyderier

YouTubes fastsættelse af, hvad der udgør kriminelle organisationer eller terrororganisationer, afhænger af mange faktorer, bl.a. klassificeringer fra statslige og internationale organisationer. Vi lukker f.eks. kanaler, hvor vi har rimelig grund til at tro, at kontoindehaveren er medlem af en organisation, der er klassificeret som en terrororganisation, f.eks. en udenlandsk terrororganisation (USA), eller en organisation, der er identificeret af FN.

Sørg for, at videoen eller lyden giver tilstrækkelige oplysninger til, at folk kan forstå konteksten, hvis der uploades indhold med relation til terrorisme eller kriminalitet, der har oplysende, dokumentariske, videnskabelige eller kunstneriske formål. Udpenslede eller kontroversielle optagelser med tilstrækkelig kontekst kan være underlagt aldersbegrænsninger, eller der kan blive vist en advarselsskærm.

Denne politik gælder for videoer, videobeskrivelser, kommentarer, livestreams og andre YouTube-produkter og -funktioner. Husk, at dette ikke er en komplet liste. Bemærk, at disse politikker også gælder for eksterne links i dit indhold. Dette kan omfatte klikbare webadresser, mundtligt i en video at dirigere brugerne til andre websites eller at gøre det på anden vis.

Eksempler

Her er nogle eksempler på indhold, som ikke er tilladt på YouTube.

• Rå og uændrede genuploads af indhold, der er oprettet af terrororganisationer eller kriminelle eller ekstremistiske organisationer
  • Lovprisning af terrorledere og deres forbrydelser i sange eller hyldester
  • Lovprisning af terrororganisationer eller kriminelle organisationer i sange eller hyldester
  • Indhold, der sender brugere videre til websites, som støtter terrorideologi, bruges til at udbrede forbudt indhold eller bruges til rekruttering
  • Videoer, som er optaget af en gerningsmand under en større voldelig hændelse, eventuelt med døden til følge, hvor våben, vold eller sårede ofre kan ses eller høres
  • Links til eksterne websites, der indeholder manifester for voldsparate personer
  • Spilindhold, som er blevet udviklet eller modificeret til at forherlige en voldelig begivenhed eller gerningsmændene eller støtte voldelige ekstremistiske eller kriminelle organisationer eller terrororganisationer
  • Forherligelse af vold mod civile
  • Pengeindsamling til voldelige kriminelle eller ekstremistiske organisationer eller terrororganisationer

Husk, at dette kun er nogle få eksempler, og at du bør undgå at uploade indhold, hvis du mener, at det kan overtræde denne politik.

Hvad sker der, hvis indhold overtræder denne politik

Hvis dit indhold overtræder denne politik, fjerner vi indholdet og giver dig besked via mail.

Hvis det er første gang, du overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, får du sandsynligvis en advarsel. Hvis det ikke er tilfældet, udsteder vi et strafklip til din kanal. Hvis du får 3 strafklip inden for 90 dage, bliver din kanal lukket. Du kan få yderligere oplysninger om vores strafklipsystem her.

Overtrædelser kan medføre deaktivering af indtægtsgenerering på en eller flere af dine konti i henhold til vores politikker for indtægtsgenerering på YouTube-kanaler. Dette kan omfatte advarsler. Hvis du mener, at dette er en fejl, kan du appellere. Hvis overtrædelsen omstødes, kan du ansøge om indtægtsgenerering, når du er kvalificeret i YouTube Studio.

Gentagne overtrædelser af retningslinjerne for fællesskabet eller servicevilkårene kan resultere i, at vi lukker din kanal eller din konto. Vi kan også lukke din kanal eller konto som følge af en enkelt sag om alvorligt misbrug, eller hvis din kanal har indhold, der er dedikeret til overtrædelse af politikker. Vi kan forhindre brugere, der gentagne gange overtræder politikkerne, i at deltage i træning i politikker i fremtiden. Få flere oplysninger om kanal- eller kontolukning.