Revisar referències possiblement no vàlides

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio.

Les referències, inclòs el contingut que Content ID pot considerar no vàlid, s'han de revisar perquè es pugui activar una reclamació.

Si tens els drets exclusius del contingut i la referència segueix les directrius sobre referències, pots sol·licitar que es torni a avaluar el problema. Si no ets el propietari dels drets del contingut, hauràs d'excloure el segment del sistema de coincidències amb Content ID.

Notes:

• Tens 30 dies per revisar els problemes relacionats amb les referències no vàlides que tenen l'estat Acció necessària i prendre les mesures corresponents. Si no els revises abans que caduquin, el segment s'exclourà automàticament de la referència.
  • Pots tornar a obrir les referències no vàlides que han caducat o s'han exclòs manualment per sol·licitar que es torni a avaluar el problema.

Consultar les referències no vàlides i prendre mesures

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Problemes .
  3. A la barra de filtres , fes clic a Estat i després Acció necessària i després APLICA.
  4. Fes clic a la barra de filtres i selecciona Tipus de problema i després Referència no vàlida i després APLICA.
    • Per restringir la cerca, selecciona més filtres: Contingut multimèdia de mostra, Llicències obertes, Altre contingut multimèdia, Propietat discutible, Recopilació mixta, Banda sonora del videojoc, Grau de distinció i Possible infracció de la política de monetització de YouTube. Aquests filtres representen els motius pels quals una referència es pot marcar com a no vàlida.
    • Nota: també pots accedir a aquesta pàgina directament des de Tauler fent clic a Referències no vàlides a la columna Problemes.
  5. Fes clic en una referència no vàlida amb l'estat Acció necessària. S'obrirà una pàgina per mostrar més detalls sobre la referència, inclosa la informació sobre la propietat.
  6. Fes clic a Reprodueix al reproductor de vídeo i revisa el segment potencialment no vàlid de la referència.
    • A sobre del reproductor de vídeo, trobaràs més informació sobre els motius pels quals el segment s'ha marcat com a potencialment no vàlid. A la barra de progrés del reproductor de vídeo, s'indica quin percentatge de la referència es considera potencialment no vàlid.
    • Nota: les reclamacions fetes des d'un segment potencialment no vàlid es defineixen automàticament com a pendents. Aquestes reclamacions no es podran confirmar com a actives fins que no es resolgui el problema de la referència no vàlida. Pots consultar exemples de reclamacions pendents a Mostra de vídeos amb reclamacions pendents a causa de segments no vàlids.
  7. Tria quina mesura vols prendre:
    • EXCLOU EL SEGMENT: si el segment mostra contingut del qual no tens els drets, com ara gravacions de domini públic, selecciona aquesta opció per excloure'l de la referència.
      • Si exclous el segment, es retirarà automàticament qualsevol reclamació que hi estigui relacionada.
      • A la pàgina Problemes, pots excloure segments de diverses referències no vàlides alhora. Selecciona les referències no vàlides amb els segments que vols excloure i, al bàner superior, fes clic a EXCLOU LA REFERÈNCIA NO VÀLIDA.
    • SOL·LICITA UNA REVISIÓ: si tens els drets exclusius del contingut i la referència segueix les directrius sobre referències, selecciona aquesta opció per sol·licitar que es torni a avaluar.
      • Si el segment es confirma com a vàlid després de tornar-lo a avaluar, les reclamacions pendents relacionades amb el segment en qüestió es podran revisar i confirmar com a actives.
      • Nota: no es pot sol·licitar que es tornin a avaluar diverses referències no vàlides alhora.

Gestionar problemes de referències no vàlides

Si un problema relacionat amb una referència s'ha resolt o està pendent de resolució, pots obtenir més informació sobre el seu estat a la pàgina Problemes :

1. A la barra de filtres , fes clic a Estat i després En espera i Resolt i després APLICA.
  2. Fes clic a la barra de filtres i selecciona Tipus de problema i després Referència no vàlida i després APLICA.
  3. Cerca la columna Detalls de l'estat. Els problemes de referències no vàlides resolts es trobaran en un d'aquests estats:
    • En espera (nova avaluació): has sol·licitat que es torni a avaluar el segment no vàlid d'aquesta referència i estàs esperant que YouTube prengui una decisió.
    • Propietat meva (nova avaluació aprovada): s'ha aprovat la teva sol·licitud per tornar a avaluar el segment no vàlid d'aquesta referència.
    • Propietat meva (reclamacions enviades a revisió): YouTube ha aprovat la teva sol·licitud per tornar a avaluar el segment no vàlid d'aquesta referència, però les reclamacions d'aquesta referència s'enviaran a revisió.
    • Exclòs (caducat): el segment no vàlid s'ha exclòs de la teva referència perquè ha caducat.
    • Exclòs (manual): el segment no vàlid s'ha exclòs de la teva referència a causa de l'acció que has dut a terme.
    • Exclòs (nova avaluació denegada): s'ha denegat la teva sol·licitud per tornar a avaluar el segment no vàlid d'aquesta referència. El segment s'ha marcat com a exclòs, però encara pot generar possibles reclamacions que s'enviaran a revisió manual.

Només pots sol·licitar que es revisi un problema relacionat amb una referència no vàlida que s'hagi tancat si el problema ha caducat (exclòs [caducat]) o si l'has exclòs manualment (exclòs [manual]). No pots sol·licitar que es tornin a avaluar les referències excloses per YouTube. Aquesta decisió és definitiva.