Se innhold med NBA League Pass på YouTube og YouTube TV

Hvis du er NBA-fan, kan du kjøpe NBA League Pass for å se alle favorittkampene dine. Med NBA League Pass kan du

• se alle NBA-kampene fra andre områder (utenfor lokalområdet ditt) gjennom hele den ordinære sesongen
  • høre på kommentatorene du liker best, både for hjemme- og bortekamper
  • konfigurere innstillingene slik at favorittlagene dine tas opp automatisk i YouTube TV-appen
  • se terminlisten eller få med deg kampene du har gått glipp av, på NBA League Pass-siden
  • bruke mosaikkvisning eller flerfeedvelgeren og se høydepunkter på YouTube TV eller YouTube
  • konfigurere innstillingene slik at favorittlagene dine tas opp automatisk i YouTube TV-appen

Slik ser du sport på YouTube TV

Merk: NBA League Pass viser ikke nasjonale sendinger. Du kan se kamper som vises på nasjonale TV-nettverk som er inkludert i et basisabonnement på YouTube TV.

Skaff deg NBA League Pass

Du kan kjøpe NBA League Pass på to måter: månedsbillett eller sesongbillett.

Slik registrerer du deg på YouTube:

1. Gå til youtube.com på en datamaskin.
  2. Logg på med Google-kontoen din.
  3. Gå til NBA-kanalsiden, og klikk på Registrer deg (eller Prøv kostnadsfritt).

Slik registrerer du deg på YouTube TV:

1. Logg på YouTube TV
  2. Gå til profilbildet ditt etterfulgt av Innstillinger  etterfulgt av Abonnement

Merk:

• Månedsbilletten fornyes automatisk frem til du avslutter abonnementet, og legges til på den månedlige YouTube-fakturaen din.
  • Sesongbilletten fornyes ikke automatisk. Når du kjøper en sesongbillett, får du tilgang til den inneværende sesongen. Du må kjøpe en ny sesongbillett for fremtidige sesonger.
  • Hvis du vil bytte fra månedsbillett til sesongbillett, må du først si opp månedsbilletten og deretter opprette et nytt abonnement på sesongbillett.
  • Hvis du kjøper en NBA League Pass-sesongbillett og sier opp YouTube TV, mister du tilgangen. Hvis du abonnerer på YouTube TV på nytt i løpet av den samme sesongen, får du imidlertid tilgang til innholdet igjen.

Se flere strømmer samtidig med mosaikkvisning

Med YouTube-funksjonen for mosaikkvisning kan du se flere forhåndsvalgte direktesendte kamper samtidig på en smart-TV eller strømmeenhet, for eksempel Chromecast eller Fire TV Stick. Her er den raskeste metoden for å velge og begynne å se en mosaikkvisning av kamper:

1. Begynn å se på en av kampene.
  2. Trykk på nedoverpilen for å se kombinasjoner av kamper som kan vises i mosaikkvisning.
  3. Velg ønsket kombinasjon.

Bytt mellom Hjemme- og Borte-videofeeden

På YouTube TV i nettleseren eller på mobilenheten går du til NBA League Pass-siden og velger rullegardinpilen ved siden av kampen. På TV-en velger du Mer for å velge kommentatoralternativer (hjemme eller borte).

På YouTube Primetime-kanalen, en smart-TV eller en strømmeenhet – for eksempel Chromecast eller Fire TV Stick – kan du bytte mellom hjemme- og bortekamper på YouTube ved å velge Sendinger-ikonet på videosiden (ved siden av «spilleliste»-knappen).

Her finner du Sendinger-ikonet for YouTube TV

Få mer ut av NBA League Pass

• På YouTube TV vises NBA League Pass-kamper på Hjem-fanen 15 minutter før start og på Direkte-fanen 7 dager før visning, slik at du kan angi opptaksalternativer og enkelt finne frem til dem på kampdagen. På YouTube Primetime-kanalen vises kampene automatisk på Hjem- og Direkte-fanen på NBA-kanalen én time før kampen starter.