NBA League Pass-wedstrijden bekijken via YouTube en YouTube TV

Als je NBA-fan bent, kun je een NBA League Pass kopen om al je favoriete wedstrijden te bekijken. Met een NBA League Pass kun je het volgende doen:

• Alle normale NBA-seizoenswedstrijden buiten je eigen markt (buiten je regio) bekijken.
  • Naar het verslag van je favoriete commentatoren luisteren bij zowel thuis- als uitwedstrijden.
  • Instellen dat de wedstrijden van je favoriete teams automatisch worden opgenomen in de YouTube TV-app.
  • Het speelschema of gemiste wedstrijden bekijken op de NBA League Pass-pagina.
  • Multiview en de multifeed-kiezer gebruiken en hoogtepunten bekijken op YouTube TV en YouTube.
  • Instellen dat de wedstrijden van je favoriete teams automatisch worden opgenomen in de YouTube TV-app.

Sport kijken op YouTube TV

Opmerking: In de NBA League Pass worden geen nationale uitzendingen getoond. Je kunt wedstrijden bekijken die in het hele land worden uitgezonden op de nationale netwerken die deel uitmaken van een YouTube TV-basislidmaatschap.

Koop een NBA League Pass

Er zijn 2 manieren om de NBA League Pass te kopen: schaf een maandpas of een volledige seizoenspas aan.

Zo meld je je aan via YouTube:

1. Ga op je computer naar YouTube.com.
  2. Log in met je Google-account.
  3. Ga naar de NBA-kanaalpagina en klik op Aanmelden (of Kosteloos uitproberen).

Zo meld je je aan via YouTube TV:

1. Log in bij YouTube TV.
  2. Ga naar je profielfoto en dan Instellingen  en dan Lidmaatschap.

Opmerking:

• De maandpas wordt automatisch verlengd totdat je deze opzegt. De pas wordt toegevoegd aan je maandelijkse YouTube-factuur.
  • De seizoenspas wordt niet automatisch verlengd. Als je een seizoenspas koopt, heb je toegang gedurende het huidige seizoen. Voor toekomstige seizoenen moet je een nieuwe seizoenspas kopen.
  • Als je van een maandpas wilt overstappen naar een seizoenspas, moet je eerst je maandpas opzeggen en je abonneren op de seizoensvariant.
  • Als je de seizoensvariant van de NBA League Pass koopt en YouTube TV opzegt, heb je geen toegang meer. Als je je in hetzelfde seizoen opnieuw abonneert op YouTube TV, krijg je weer toegang.

Meerdere streams tegelijk bekijken met multiview

Met de multiview-functie van YouTube kun je meerdere vooraf geselecteerde live wedstrijden tegelijk kijken op een smart-tv of streamingapparaat, zoals een Chromecast of Fire TV Stick. Zo vind je het snelst de multiview voor een bepaalde combinatie van wedstrijden:

1. Zet een van de wedstrijden op.
  2. Druk op de pijl-omlaag om multiview-combinaties te bekijken.
  3. Selecteer de gewenste combinatie van wedstrijden.

Schakelen tussen videofeeds van thuis- en uitwedstrijden

Ga op YouTube TV in een webbrowser of op een mobiel apparaat naar de NBA League Pass-pagina en selecteer de pijl-omlaag naast de wedstrijd. Selecteer op je tv Meer om opties voor commentaar bij thuis- of uitwedstrijden te kiezen.

Schakel op het YouTube Primetime-kanaal op een smart-tv of streamingapparaat, zoals Chromecast of Fire TV Stick, tussen thuis- en uitwedstrijden op YouTube door op de weergavepagina het icoon Uitzendingen te selecteren (naast de knop Playlist).

Locatie van icoon voor YouTube TV-uitzending

Haal meer uit je NBA League Pass

• Op YouTube TV worden NBA League Pass-wedstrijden 15 minuten voor aanvang op het tabblad Home getoond en 7 dagen voor de uitzending op het tabblad Live. Zo kun je alvast je opnameopties instellen en de wedstrijden op de dag zelf makkelijk terugvinden. Op het YouTube Primetime-kanaal worden de wedstrijden 1 uur voor aanvang automatisch weergegeven op de tabbladen Home en Live van het NBA-kanaal.