NBA League Pass YouTubessa ja YouTube TV:ssä

Jos olet NBA-fani, voit ostaa NBA League Passin ja katsoa kaikki sinua kiinnostavat ottelut. NBA League Passin mahdollisuudet:

• Näet kaikki oman alueesi ulkopuoliset NBA:n runkosarjan ottelut.
  • Voit valita joko koti- tai vierasjoukkueen selostuksen.
  • Kun lisäät suosikkijoukkueesi, niiden ottelut tallennetaan automaattisesti YouTube TV ‐sovellukseen.
  • NBA League Pass ‐sivulta näet otteluohjelman ja voit katsoa ottelut, joita et ole vielä nähnyt.
  • Voit hyödyntää moninäkymää ja usean fiidin valintaa sekä katsoa otteluiden ratkaisuhetket YouTube TV:ssä tai YouTubessa.
  • Kun lisäät suosikkijoukkueesi, niiden ottelut tallennetaan automaattisesti YouTube TV ‐sovellukseen.

Urheilun katsominen YouTube TV:stä

Huom. NBA League Passilla ei voi nähdä valtakunnallisia lähetyksiä. Voit katsoa valtakunnallisesti lähetettäviä otteluita YouTube TV:n perusjäsenyyteen kuuluvilta valtakunnallisilta kanavilta.

NBA League Passin ostaminen

NBA League Passin ostamiseen on kaksi tapaa: kuukausitilaus ja kausikortti.

Rekisteröityminen YouTubessa

1. Mene tietokoneella osoitteeseen youtube.com.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Siirry NBA-kanavasivulle ja klikkaa Rekisteröidy (tai Kokeile maksutta).

Rekisteröityminen YouTube TV:ssä

1. Kirjaudu YouTube TV:hen.
  2. Valitse profiilikuvasi ja sitten Asetukset  ja sitten Jäsenyys

Hyvä huomata

• Kuukausitilaus uusiutuu automaattisesti, kunnes perut sen. Tilaus laskutetaan YouTube-kuukausilaskussa.
  • Kausikortti ei uusiudu automaattisesti. Kun ostat kausikortin, saat pääsyn kuluvan kauden sisältöön. Tuleville kausille pitää ostaa uusi kausikortti.
  • Jos haluat vaihtaa kuukausitilauksen kausikorttiin, peru ensin tilaus ja hanki sitten kausikortti.
  • Jos ostat NBA League Passin kausikortin ja perut YouTube TV:n, menetät pääsyn sisältöön. Jos kuitenkin tilaat YouTube TV:n uudelleen saman kauden aikana, saat pääsyoikeuden takaisin.

Useiden striimien katsominen samanaikaisesti moninäkymässä

YouTuben moninäkymäominaisuuden avulla voit katsoa samanaikaisesti useita ennalta valittuja liveotteluja. Ominaisuus on saatavilla älytelevisiolla tai striimauslaitteella, kuten Chromecastilla tai Fire TV Stickillä. Näin löydät nopeasti useiden ottelujen yhdistelmiä moninäkymään:

1. Ala katsoa jotain ottelua.
  2. Paina alaspäin nähdäksesi moninäkymävaihtoehdot.
  3. Valitse haluamasi otteluyhdistelmä.

Koti- ja vierasjoukkueen videofiidin valinta

Jos katsot YouTube TV:tä selaimella tai mobiililaitteella, siirry NBA League Pass ‐sivulle ja valitse alanuoli ottelun vierestä. Valitse televisiosta Lisää, niin voit valita koti- tai vierasjoukkueen selostuksen.

Jos käytät YouTube Primetime ‑kanavia, älytelevisiota tai striimauslaitetta (esim. Chromecast tai Fire TV Stick), voit valita YouTubessa koti- tai vierasjoukkueen lähetyksen kuvakkeen suoraan katselusivulta (Soittolista-painikkeen vierestä).

YouTube TV ‑lähetyskuvakkeen sijainti

Paras hyöty NBA League Passista

• YouTube TV:ssä NBA League Pass ‐ottelut näkyvät Koti-välilehdellä 15 minuuttia ennen niiden alkua ja Live-välilehdellä seitsemän päivää ennen lähetystä. Näin voit valita tallennusasetukset ja löydät ottelut nopeasti pelipäivänä. YouTube Primetime ‐kanavalla ottelut näkyvät automaattisesti NBA-kanavan Koti- ja Live-välilehdillä tunti ennen tapahtuman alkua.