Se NBA League Pass på YouTube og YouTube TV

Hvis du er NBA-fan, kan du købe et NBA League Pass for at se alle dine yndlingskampe. Med NBA League Pass kan du:

• Se alle out of market-NBA-kampe (kampe uden for dit lokalområde) i hovedsæsonen.
  • Høre dine yndlingskommentatorer kommentere både hjemme- og udekampe.
  • Konfigurere automatisk optagelse af alle dine yndlingshold i YouTube TV-appen.
  • Se kampprogrammet, eller blive opdateret om kampe, du er gået glip af, på NBA League Pass-siden.
  • Bruge multivisning og multifeedvælger, og se højdepunkter på YouTube TV eller YouTube.
  • Konfigurere automatisk optagelse af alle dine yndlingshold i YouTube TV-appen.

Sådan ser du sport på YouTube TV

Bemærk! NBA League Pass viser ikke nationale udsendelser. Du kan se kampe, der udsendes nationalt på de nationale tv-kanaler, og som er inkluderet i et YouTube TV-basismedlemskab.

Få NBA League Pass

Du kan købe NBA League Pass på to måder: Køb et månedskort eller et sæsonkort.

Sådan tilmelder du dig på YouTube:

1. Gå til youtube.com på din computer.
  2. Log ind med din Google-konto.
  3. Gå til NBA-kanalsiden, og klik på Tilmeld dig (eller Prøv gratis).

Sådan tilmelder du dig på YouTube TV:

1. Log ind på YouTube TV
  2. Gå til dit profilbillede og så Indstillinger og så Medlemskab

Bemærk!

• Månedskortet fornyes automatisk, indtil du opsiger det, og det føjes til din månedlige faktura fra YouTube.
  • Sæsonkortet fornyes ikke automatisk. Når du køber et sæsonkort, får du adgang til den aktuelle sæson. Du skal købe et andet sæsonkort til kommende sæsoner.
  • Hvis du vil skifte fra et månedskort til et sæsonkort, skal du først opsige dit månedskort og derefter starte et nyt abonnement på et sæsonkort.
  • Hvis du køber sæsonversionen af NBA League Pass og opsiger YouTube TV, mister du din adgang. Hvis du genaktiverer dit abonnement på YouTube TV i løbet af den samme sæson, som du stoppede i, får du dog adgang igen.

Se samtidige streams med multivisning

Med YouTubes multivisning kan du se flere livekampe, der er udvalgt på forhånd, samtidigt på et smart-tv eller en streamingenhed som f.eks. Chromecast eller Fire TV Stick. Den hurtigste måde at finde multivisningen for en udvalgt kombination af kampe på er ved at:

1. Begynde at se en af kampene.
  2. Trykke ned for at se kombinationer af multivisning.
  3. Vælge din foretrukne kampkombination.

Skift mellem videofeeds for hjemme- og udekampe

På YouTube TV i en webbrowser eller på en mobilenhed skal du gå til siden for NBA League Pass og vælge menupilen ud for kampen. Vælg Mere på dit tv for at vælge kommentarmuligheder for hjemme- og udekampe.

På YouTube Primetime-kanalen på et smart-tv eller en streamingenhed som f.eks. Chromecast eller Fire TV Stick kan du skifte mellem hjemme- og udekampene på YouTube ved at vælge ikonet Udsendelser direkte på afspilningssiden (som er placeret ud for knappen "playliste").

Placering af ikon for YouTube TV-udsendelse

Få mere ud af NBA League Pass

• På YouTube TV vises NBA League Pass-kampe på fanen Start, 15 minutter før de starter, og på fanen Live 7 dage før udsendelsen, så du kan angive dine valgmuligheder for optagelse og nemt få adgang til dem på kampdagen. På YouTube Primetime-kanalen vises kampene automatisk på fanerne Start og Live på NBA-kanalen, en time før en begivenhed starter.