Mirar l'NBA League Pass a YouTube i YouTube TV

Si ets fan de l'NBA, pots comprar l'NBA League Pass per veure tots els teus partits preferits. Amb l'NBA League Pass, pots:

• Mirar tots els partits de l'NBA de la temporada regular fora del mercat (és a dir, fora de la teva zona).
  • Escoltar els teus comentaristes esportius preferits tant en els partits que es juguen a casa com en els que es juguen fora.
  • Configurar els teus equips preferits perquè els seus partits es gravin automàticament a l'aplicació YouTube TV.
  • Consultar el calendari o posar-te al dia dels partits que t'has perdut a la pàgina de l'NBA League Pass.
  • Utilitzar la multivisualització i el selector de diversos feeds, i veure les jugades clau a YouTube TV o YouTube.
  • Configurar els teus equips preferits perquè els seus partits es gravin automàticament a l'aplicació YouTube TV.

Com pots veure esports a YouTube TV

Nota: l'NBA League Pass no mostra les difusions nacionals. Pots veure els partits que es difonen a nivell nacional als canals nacionals inclosos en una subscripció al pla base de YouTube TV.

Obtenir l'NBA League Pass

Hi ha dues maneres d'adquirir l'NBA League Pass: comprant un passi mensual o comprant un passi de temporada completa.

Per registrar-te a YouTube:

1. A l'ordinador, ves a youtube.com.
  2. Inicia la sessió amb el teu Compte de Google.
  3. Ves a la pàgina del canal de l'NBA i fes clic a Registra't (o a Prova-ho gratis).

Per registrar-te a YouTube TV:

1. Inicia la sessió a YouTube TV.
  2. Ves a la teva foto de perfil i després Configuració i després Subscripció.

Nota:

• El passi mensual es renovarà automàticament fins que el cancel·lis i s'afegirà a la teva factura mensual de YouTube.
  • El passi de temporada no es renova automàticament. Quan compres un passi de temporada, tens accés a la temporada actual. Si vols tenir accés a les temporades següents, hauràs de comprar un altre passi de temporada.
  • Per canviar d'un passi mensual a un passi de temporada, primer cancel·la el mensual i, a continuació, subscriu-te al de temporada.
  • Si compres un passi de temporada de l'NBA League Pass i cancel·les YouTube TV, no hi podràs accedir. Tanmateix, si et tornes a subscriure a YouTube TV durant la mateixa temporada en què t'hi havies subscrit, tornaràs a tenir accés al passi.

Mirar reproduccions en línia simultànies amb la multivisualització

La funció de multivisualització de YouTube et permet mirar alhora diversos partits en directe preseleccionats en un televisor intel·ligent o un dispositiu de reproducció en línia, com ara Chromecast o Fire TV Stick. Aquesta és la manera més ràpida de cercar la multivisualització per a una combinació de partits determinada:

1. Comença a mirar un dels partits.
  2. Prem la fletxa avall per veure les combinacions de multivisualització.
  3. Selecciona la combinació de partits que prefereixis.

Canviar entre els feeds de vídeo A casa i A fora

Des de YouTube TV en un navegador web o en un dispositiu mòbil, ves a la pàgina de l'NBA League Pass i selecciona la fletxa avall que hi ha al costat del partit. Al televisor, selecciona Més per triar les opcions de comentaris dels partits que es juguen a casa o a fora.

Al canal YouTube Primetime, en un televisor intel·ligent o un dispositiu de reproducció en línia, com ara Chromecast o Fire TV Stick, pots canviar entre els partits que es juguen a casa o a fora a YouTube seleccionant la icona Difusions directament a la pàgina de visualització (situada al costat del botó "Llista de reproducció").

Ubicació de la icona de difusió de YouTube TV

Treure més profit de l'NBA League Pass

• A YouTube TV, els partits de l'NBA League Pass es mostraran a la pestanya Inici 15 minuts abans que comencin i a la pestanya En directe 7 dies abans d'emetre's. D'aquesta manera, podràs configurar les opcions de gravació i accedir-hi fàcilment el dia del partit. Al canal YouTube Primetime, els partits es mostraran automàticament a la pestanya Inici i En directe del canal de l'NBA una hora abans que comenci un esdeveniment.