Kyk NBA League Pass op YouTube en YouTube TV

As jy ’n NBA-aanhanger is, kan jy NBA League Pass koop om al jou gunstelingwedstryde te kyk. Met NBA League Pass kan jy:

• Alle NBA-wedstryde in die gewone seisoen kyk wat buitestreek (buite jou plaaslike gebied) is.
  • Na jou gunstelingomroepers luister vir kommentaar oor sowel tuis- as wegwedstryde.
  • Al jou gunstelingspanne in die YouTube TV-app opstel om outomaties opgeneem te word.
  • Op die NBA League Pass-bladsy die skedule sien of wedstryde kyk wat jy gemis het.
  • Multikyk en multistroomkieser gebruik en sleutelspele op YouTube TV of YouTube sien.
  • Al jou gunstelingspanne in die YouTube TV-app opstel om outomaties opgeneem te word.

Hoe om sport op YouTube TV te kyk

Let wel: NBA League Pass wys nie nasionale uitsendings nie. Jy kan wedstryde wat nasionaal uitgesaai word kyk op die nasionale netwerke wat by ’n YouTube TV-basislidmaatskap ingesluit word.

Kry NBA League Pass

Daar is twee maniere om NBA League Pass te koop: Koop ’n maandelikse pas of ’n pas vir die hele seisoen.

Hoe om op YouTube aan te sluit:

1. Gaan op jou rekenaar na youtube.com.
  2. Meld aan met jou Google-rekening.
  3. Gaan na die NBA-kanaalbladsy en klik dan Sluit aan (of Probeer dit gratis).

Hoe om op YouTube TV aan te sluit:

1. Meld aan by YouTube TV
  2. Gaan na jou profielfoto en dan Instellings  en dan Lidmaatskap

Let wel:

• Die maandelikse pas sal outomaties hernu word totdat jy dit kanselleer, en dit sal by jou maandelikse YouTube-rekening gevoeg word.
  • Die seisoenpas word nie outomaties hernu nie. Wanneer jy ’n seisoenpas koop, sal jy toegang vir die huidige seisoen hê. Jy sal vir toekomstige seisoene ’n ander seisoenpas moet koop.
  • Om van ’n maandelikse na ’n seisoenpas toe oor te skakel, moet jy eers jou maandelikse pas kanselleer en dan weer vir die seisoensoort inteken.
  • Jy sal toegang verloor as jy ’n NBA League Pass-seisoensoort koop en YouTube TV kanselleer. Jy sal egter weer toegang kry as jy in dieselfde seisoen waarin jy ingeteken het weer op YouTube TV inteken.

Kyk gelyktydige strome met Multikyk

Met YouTube se Multikyk-kenmerk kan jy verskeie regstreekse wedstryde wat vooraf gekies is gelyktydig op ’n slim-TV of stromingtoestel, soos Chromecast of Fire TV Stick, kyk. Die vinnigste manier om die Multikyk vir ’n uitgesoekte kombinasie van wedstryde te kry, is om:

1. Een van die wedstryde te begin kyk.
  2. Af te druk om Multikyk-kombinasies te sien.
  3. Die wedstrydkombinasie te kies wat jy verkies.

Wissel tussen tuis- en wegvideostrome

Gaan op YouTube TV in ’n webblaaier of op ’n mobiele toestel na die NBA League Pass-bladsy toe en kies die afpyl langs die wedstryd. Kies op jou TV Meer om die opsies vir jou tuis- of wegwedstrydkommentaar te kies.

Jy kan op die YouTube Primetime-kanaal op ’n slim-TV of stromingtoestel, soos Chromecast of Fire TV Stick, tussen tuis- en wegwedstryde op YouTube wissel deur die Uitsendings-ikoon direk op die kykbladsy (langs die “snitlys”-knoppie geleë) te kies.

Ligging van YouTube TV se Uitsaai-ikoon

Benut NBA League Pass meer

• Op YouTube TV sal NBA League Pass-wedstryde 15 minute voordat hulle begin op die Tuis-oortjie en 7 dae voor die uitsending op die Regstreeks-oortjie gewys word sodat jy jou opneemopsies kan stel en op die wedstryddag maklik na hulle toe kan gaan. Op die YouTube Primetime-kanaal sal die wedstryde outomaties op jou Tuis- en Regstreeks-oortjie op die NBA-kanaal gewys word een uur voordat ’n geleentheid begin.