Kanavan kuvan näkyminen eri laitteilla

Kanavan kuva näyttää erilaiselta eri laitteilla, mikä kannattaa ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Sivusto rajaa kuvan eri selaimiin ja laitteisiin sopivaksi.

Klikkaa esimerkkejä alta nähdäksesi, miltä kanavan kuva näyttää eri laitteilla.

Katso, miten voit luoda kanavan kuvan tai muokata kanavan kuvaa.

Televisiot

Televisioissa kanavan kuva näkyy kokonaisuudessaan taustalla. Kuvasuhde on 16:9 eli 2560 x 1440 pikseliä.

Vähimmäisleveys tietokoneella:

Enimmäisleveys tietokoneella: