Aktivér eller deaktiver kanalmedlemskaber

Kanalmedlemskaber
Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.
Bemærk! Du er selv ansvarlig for at overholde YouTubes vilkår og politikker samt alle gældende love og regler, når du bruger kanalmedlemskaber.

Medlemskaber for din kanal

Kvalificerede kanaler kan aktivere kanalmedlemskaber

For at tjene penge på kanalmedlemskaber skal du (og dit kanalnetværk) først acceptere appendikset om handelsprodukter (CPM, Commerce Product Module). Du kan få flere oplysninger om CPM i vores politikker for indtægtsgenerering på YouTubes handelsprodukter

Hvis du vil bruge en computer til at aktivere kanalmedlemskaber:

1. Log ind på YouTube Studio på en computer.
  2. Klik på Tjen penge i menuen til venstre.
  3. Klik på fanen Medlemskaber. Denne fane vises kun, hvis din kanal er kvalificeret.
  4. Klik på Kom godt i gang, og følg vejledningen på skærmen.
  5. Hvis det er første gang, du bruger sektionen Medlemskaber, skal du følge vejledningen på skærmen for at underskrive appendikset om handelsprodukter (CPM, Commerce Product Module).

Hvis du vil bruge din mobilenhed til at aktivere kanalmedlemskaber:

1. Åbn YouTube Studio-mobilappen .
  2. Tryk på Tjen penge nederst på skærmen.
  3. Tryk på kortet Medlemskaber, og følg vejledningen på skærmen. Hvis du ikke kan se kortet Medlemskaber, skal du trykke på Kom godt i gang i sektionen "Medlemskaber".
  4. Hvis det er første gang, du aktiverer medlemskaber, skal du følge vejledningen på skærmen for at underskrive appendikset om handelsprodukter (CPM, Commerce Product Module).

Få flere oplysninger om kvalifikation og om, hvordan du administrerer kanalmedlemskaber.

Deaktiver kanalmedlemskaber

Bemærk! Når kanalmedlemskaber deaktiveres, annulleres alle medlemmers faste betalinger. Disse medlemmer kan ikke gendannes automatisk. Seerne skal frivilligt vælge at blive medlem af din kanal igen.
  1. Log ind på din Google-konto på en computer.
  2. Gå til siden Medlemskaber.
  3. Klik på Indstillinger og så Deaktiver medlemskaber og så Deaktiver.

Husk, at hvis du deaktiverer kanalmedlemskaber, gemmes niveauer og fryns ikke.

Hvis medlemskaber deaktiveres på en kanal af kanalen selv, eller hvis kanalen fjernes fra YouTubes partnerprogram, eller hvis medlemskaber deaktiveres som følge af misbrug, svindel eller overtrædelse af vores vilkår eller politikker, modtager alle aktive, betalende medlemmer en refusion af den seneste måneds medlemsbetaling. Kanalens andel af den indtægt, der refunderes, trækkes fra kanalen.

Kanalmedlemskaber for dit netværk

Tillad, at netværket aktiverer kanalmedlemskaber

1. Log ind på YouTube Studio på en computer.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Klik på "Aftaler", og acceptér appendikset om handelsprodukter.

Opsigelser, ophævelser og refusioner

Hvis et medlem anmoder om en refusion, afgøres kravets gyldighed alene efter YouTubes skøn. Når vi bevilger refusion til medlemmer, bliver din andel trukket fra din AdSense til YouTube-konto, så vi kan betale medlemmerne tilbage. Få flere oplysninger om YouTubes refusionspolitik vedrørende betalte kanalmedlemskaber.

Hvis medlemskaber deaktiveres på en kanal af kanalen selv, får alle aktive, betalende medlemmer deres seneste betaling refunderet. Andre årsager til refusion omfatter fjernelse fra YouTubes partnerprogram eller misbrug, svindel eller overtrædelse af vores vilkår eller politikker. Kanalens andel af den indtægt, der refunderes, trækkes fra kanalen.