Kvalifikationskrav, politikker og retningslinjer for kanalmedlemskaber

Vi foretager nogle få ændringer af, hvordan vi indsamler og bruger data i forbindelse med indhold til børn på YouTube. Det betyder, at nogle af instruktionerne i denne artikel kan være ændret. Få flere oplysninger.

Kanalmedlemskaber gør det muligt for seerne at blive medlem af din kanal via månedlige betalinger og få fryns, der kun er for medlemmer, som for eksempel badges, emojis og andre varer. Hvis du er kvalificeret, kan du her se de politikker og retningslinjer, der skal sikre, at du undgår problemer.

Kanalmedlemskaber

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Kvalificering

For at blive kvalificeret til kanalmedlemskaber skal du først opfylde minimumskravene til fanstøttefunktionerne. Derefter skal du bekræfte, at du opfylder de andre kriterier for medlemskaber, som er beskrevet nedenfor:

• Du skal være bosiddende i en af de tilgængelige lokationer.
  • Din kanal er ikke angivet som lavet til børn og har ikke et betydeligt antal videoer, der er angivet som lavet til børn.
  • Din kanal må ikke have et betydeligt antal videoer, der ikke er kvalificerede.
    • Videoer, der er angivet som lavet til børn, eller videoer med musikkrav betragtes ikke som kvalificerede.
  • Du (og dit kanalnetværk) skal have accepteret vores vilkår og politikker (også det relevante appendiks om handelsprodukter) og overholde dem.

Visse musikkanaler er ikke kvalificerede til kanalmedlemskaber. For eksempel er musikkanaler i henhold til SRAV-kontrakten ikke kvalificerede lige nu.

• Hvis du har adgang, vises fanen Medlemskaber i sektionen Tjen penge i YouTube Studio.
Tilgængelighed

Kanalmedlemskaber er i øjeblikket tilgængelige for kvalificerede youtubere i følgende lande:

• Algeriet
  • Amerikansk Samoa
  • Argentina
  • Aruba
  • Australien
  • Østrig
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgien
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnien-Hercegovina
  • Brasilien
  • Bulgarien
  • Canada
  • Caymanøerne
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatien
  • Cypern
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Den Dominikanske Republik
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankrig
  • Fransk Guyana
  • Fransk Polynesien
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Island
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Japan
  • Jordan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Letland
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Malaysia
  • Malta
  • Mexico
  • Marokko
  • Nederlandene
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Nordmakedonien
  • Nordmarianerne
  • Norge
  • Oman
  • Panama
  • Papua Ny Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinerne
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Rumænien
  • Rusland
  • Saudi-Arabien
  • Senegal
  • Serbien
  • Singapore
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkiet
  • Turks- og Caicosøerne
  • De Amerikanske Jomfruøer
  • Uganda
  • Ukraine
  • De Forenede Arabiske Emirater
  • Storbritannien
  • USA
  • Uruguay
  • Vietnam

Politikker og retningslinjer for kanalmedlemskaber

Politikker for kanalmedlemskaber

Kanalmedlemskaber er en fanstøttefunktion. Derfor er deltagende youtubere (og deres kanalnetværk) underlagt alle politikker, der gælder for YouTubes fanstøttefunktioner.
Det er vigtigt, at din kanal følger vores retningslinjer for indhold og fryns i kanalmedlemskaber. Alt fryns og alle fordele, som dine medlemmer tilbydes, er underlagt disse politikker. Det gælder, uanset om det er angivet i dit vindue til tilbud, eller det tilbydes på anden vis. Vi kan til enhver tid opdatere politikkerne.
Retningslinjer for indhold og fryns i kanalmedlemskaber

Alle medlemsfordele, som du tilbyder – bl.a. badges, emojis, fryns, videoer, livechatsamtaler og andet indhold – er underlagt politikker og retningslinjer for medlemskaber.

Du kan tilbyde fordele, der får dine medlemmer til at føle sig værdsatte, men følgende fordele, der kun er for medlemmer, er ikke tilladte i henhold til vores politikker og vilkår:

• Download af indhold (inklusive musik), som er tilgængeligt på YouTube
  • 1:1-møder med personligt fremmøde
  • Alt, som ét eller flere af dine medlemmer (men ikke alle) udvælges til at få tilfældigt, herunder, men ikke begrænset til, følgende:
    • Konkurrencer
    • Lotterier
    • Sweepstakes
  • Fryns, der markedsføres til, er tiltænkt eller målrettes mod børn, eller som kan være attraktivt eller upassende for børn
  • Fryns, der opfordrer børn til at bede deres forældre om at blive medlem af din kanal

Overtrædelse af politikker og retningslinjer

Pausetilstand
Medlemskaber på din kanal går i "pausetilstand", hvis:

Hvad sker der, når din kanal er i pausetilstand?

I pausetilstand mister dine medlemmer adgangen til medlemsfordele fra din kanal (bl.a. badges, emojis og fællesskabsindlæg, der kun er for medlemmer), og deres betalinger sættes på pause. Desuden forsvinder knappen "Bliv medlem" fra din kanal.
Bemærk! Medlemmer kan til enhver tid opsige deres medlemskab, også mens din kanal er i pausetilstand.

Afslut pausetilstand

Hvis du vil afslutte pausetilstand og genoptage kanalmedlemskaber, skal du (eller dit nye kanalnetværk) gå til studio.youtube.com/channel/UC/monetization/memberships og klikke på Aktivér i kanalmedlemskabsfeltet. Du kan kun aktivere medlemskaber, hvis du (eller dit nye kanalnetværk) accepterer og overholder vores vilkår og politikker (inkl. appendikset om handelsprodukter).

Når du har genoptaget medlemskaber, kan dine medlemmer igen modtage medlemsfordele fra din kanal. De debiteres igen i starten af deres næste faktureringsperiode, medmindre de opsiger medlemskabet.

Hvad sker der med dine medlemmer, når din kanal er i pausetilstand?

Du mister muligvis nogle af dine medlemmer, mens din kanal er i pausetilstand.

Når det gælder medlemmer, der har tilmeldt sig på youtube.com, opsiger vi ikke dine medlemmer i 120 dage, mens din kanal er i pausetilstand. Medlemmer kan vælge at opsige deres medlemskab i dette tidsrum.

Hvis et medlem er tilmeldt via YouTube-appen til Android eller iOS, og vedkommendes faktureringsperiode slutter, mens din kanal er i pausetilstand, mister vedkommende muligvis medlemskabet af din kanal.

Hvad sker der, hvis din kanal er i pausetilstand i mere end 120 dage?

Hvis kanalmedlemskaber ikke genoptages inden for 120 dage, deaktiveres medlemskaber på din kanal, og du mister alle medlemmer af kanalen. De medlemmer, du har på tidspunktet for deaktiveringen, får automatisk refunderet den sidste måneds betaling for medlemskab af din kanal. Hvis det er nødvendigt at give refusion til medlemmerne, bliver din andel trukket fra din AdSense til YouTube-konto.