Kvalifikationskrav, politikker og retningslinjer for kanalmedlemskaber

Vi foretager nogle få ændringer af, hvordan vi indsamler og bruger data i forbindelse med indhold til børn på YouTube.com. Det betyder, at nogle af instruktionerne i denne artikel kan være ændret. Få flere oplysninger

Kanalmedlemskaber gør det muligt for seerne at blive medlem af din kanal via månedlige betalinger og få fryns, der kun er for medlemmer, som for eksempel badges, emojis og andre varer. Hvis du er kvalificeret, kan du her se de politikker og retningslinjer, der skal sikre, at du undgår problemer.

Minimumskrav til kvalifikation

Du skal opfylde minimumskravene for at komme i betragtning til kanalmedlemskaber på YouTube.

Vær opmærksom på, at du ikke automatisk får kanalmedlemskaber, selvom du opfylder de følgende krav. Vi ruller denne funktion ud gradvist. Hvis du har adgang, kan du se medlemskaber som en mulighed på siden Medlemskaber:

• Din kanal skal have mere end 1.000 abonnenter.
  • Din kanal skal være en del af YouTubes partnerprogram.
  • Du skal være over 18 år.
  • Du skal befinde dig i et af de lande eller områder, hvor funktionerne er tilgængelige.
  • Din kanal skal have fanen Fællesskab.
  • Din kanal må ikke være angivet som lavet til børn.
  • Din kanal må ikke have et betydeligt antal videoer, der ikke er kvalificerede.
    • Videoer, der er angivet som lavet til børn, eller videoer med musikkrav betragtes ikke som kvalificerede.
  • Du (og dit kanalnetværk) skal have accepteret og overholde vores vilkår og politikker (også det gældende appendiks om handel med produkter).
Tilgængelighed

Kanalmedlemskaber er i øjeblikket tilgængelige for kvalificerede youtubere i følgende lande: Algeriet, Amerikansk Samoa, Argentina, Aruba, Australien, Bahrain, Belarus, Belgien, Bermuda, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Canada, Caymanøerne, Chile, Colombia, Costa Rica, Cypern, Danmark, De Amerikanske Jomfruøer, Den Dominikanske Republik, Ecuador, Egypten, El Salvador, Estland, Filippinerne, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Fransk Guyana, Fransk Polynesien, Grækenland, Guadeloupe, Guam, Guatemala, Honduras, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Island, Israel, Italien, Japan, Jordan, Kenya, Kroatien, Kuwait, Letland, Libanon, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Malta, Marokko, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Nicaragua, Nigeria, Nordmakedonien, Nordmarianerne, Norge, Oman, Panama, Papua Ny Guinea, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Rumænien, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Senegal, Serbien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Turks- og Caicosøerne, Tyrkiet, Tyskland, Uganda, Ungarn, Uruguay, USA, Vietnam, Østrig.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dine placeringsindstillinger.

Politikker og retningslinjer for kanalmedlemskaber

Politikker for kanalmedlemskaber

Deltagende youtubere (og kanalnetværk) skal acceptere og overholde:
Alt fryns og alle fordele, som dine medlemmer tilbydes, er underlagt disse politikker. Det gælder, uanset om det er angivet i dit vindue til tilbud eller tilbydes på anden vis. Disse politikker kan opdateres fra tid til anden.
Du skal stadig overholde alle relevante love i henhold til YouTubes servicevilkår. Penge, du modtager fra kanalmedlemskaber, behandles muligvis anderledes i henhold til love, der gælder for dig og dine aktiviteter. Kanalmedlemskaber er ikke crowdfunding- eller donationsværktøjer. Du er ansvarlig for at overholde alle gældende love til punkt og prikke – også om hvorvidt du kan aktivere, tilbyde og modtage penge fra kanalmedlemskaber.
Vi bruger hele tiden signaler til at identificere potentielt misbrug eller svindel. Hvis vi registrerer nogle af disse signaler, lukker vi adgangen til medlemskaber. Vi forbeholder os retten til at lukke for adgangen til kanalmedlemskaber på enhver kanal.

Du bør være opmærksom på vores strafklipsystem for overtrædelser af retningslinjerne for fællesskabet og på den potentielle risiko for at få frataget privilegier, hvis du foretager dig noget, som er til skade for YouTube-fællesskabet.
Retningslinjer for indhold og fryns i kanalmedlemskaber

Alle medlemsfordele, som du tilbyder – bl.a. badges, emojis, fryns, videoer, livechatsamtaler og andet indhold – er underlagt politikker og retningslinjer for medlemskaber.

Du kan tilbyde fordele, der får dine medlemmer til at føle sig værdsatte, men følgende fordele, der kun er for medlemmer, er ikke tilladte i henhold til vores politikker og vilkår:

• Download af indhold (inklusive musik), som er tilgængeligt på YouTube
  • Personlige møder
  • Alt, som ét eller flere af dine medlemmer (men ikke alle) udvælges til at få tilfældigt, herunder, men ikke begrænset til, følgende:
    • Konkurrencer
    • Lotterier
    • Sweepstakes
  • Fryns, der markedsføres til, er tiltænkt eller målrettes mod børn, eller som kan være attraktivt eller upassende for børn
  • Fryns, der opfordrer børn til at bede deres forældre om at blive medlem af din kanal

Overtrædelse af politikker og retningslinjer

Pausetilstand
Medlemskaber på din kanal går i "pausetilstand", hvis du:
  • Forlader dit kanalnetværk uden at have aktiveret indtægtsgenerering og accepteret appendikset om handel med produkter, inden du tilmeldte dig kanalnetværket.
  • Flytter til et nyt kanalnetværk, der ikke har aktiveret kanalmedlemskaber for sine youtubere ("Betalte funktioner").
  • Angiver din kanal som lavet til børn.

Hvad sker der, når din kanal er i pausetilstand?

I pausetilstand mister dine medlemmer adgangen til medlemsfordele fra din kanal (bl.a. badge, emojis og fællesskabsindlæg, der kun er for medlemmer), og deres betalinger sættes på pause. Desuden forsvinder knappen "Bliv medlem" fra din kanal.
Bemærk! Medlemmer kan til enhver tid opsige deres medlemskab, også mens din kanal er i pausetilstand.

Afslut pausetilstand

Hvis du vil afslutte pausetilstand og genoptage kanalmedlemskaber, skal du (eller dit nye kanalnetværk) gå til studio.youtube.com/channel/UC/monetization/memberships og klikke på "Aktivér" i kanalmedlemskabsfeltet. Du kan kun aktivere medlemskaber, hvis du (eller dit nye kanalnetværk) accepterer og overholder vores vilkår og politikker (herunder appendikset om handel med produkter).

Når du har genoptaget medlemskaber, kan dine medlemmer igen modtage medlemsfordele fra din kanal. De debiteres igen i starten af deres næste faktureringsperiode, medmindre de opsiger medlemskabet.

Hvad sker der, hvis din kanal er i pausetilstand i mere end 90 dage?

Hvis kanalmedlemskaber ikke genoptages inden for 90 dage, deaktiveres medlemskaber på din kanal, og du mister alle medlemmer af kanalen. Dine medlemmer, som var aktive på tidspunktet for deaktiveringen, får automatisk refunderet den sidste måneds betaling for medlemskab af din kanal. Hvis det er nødvendigt at udstede refusion til medlemmerne, bliver din andel trukket fra din AdSense-konto.

Advarsler og strafklip

Alt indhold på YouTube er underlagt vores retningslinjer for fællesskabet. Alt, hvad du tilbyder som led i kanalmedlemskaber, skal opfylde de samme politikstandarder som alt andet indhold, du uploader.

Hvad sker der, hvis dit medlemsfryns overtræder vores retningslinjer og politikker?

Vi gennemgår fryns for kanalmedlemmer, som du indsender, inden det offentliggøres, og upassende fryns vil blive afvist. Ved mindre overtrædelser får du en advarsel. Ved alvorlige eller gentagne overtrædelser kan du få et strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet.

Hvad sker der, hvis du får et strafklip?

Vi har forståelse for, at brugere kan begå fejl og ikke bevidst forsøger at overtræde vores politikker. Det er derfor, strafklip ikke varer ved for evigt, og de kan appelleres. Et strafklip udløber efter 90 dage.

Mens du har et strafklip på din konto, har du muligvis ikke adgang til visse funktioner på YouTube. Du kan se, hvilke funktioner der er aktive, under din kontos Status og funktioner.

Hvis din kanal får 3 strafklip

Hvis din konto får tre strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet inden for en periode på tre måneder, vil din konto blive lukket.

Appel af strafklip

Hvis du mener, at strafklippet er givet uden grund, kan du appellere strafklippet på din konto.

Hvad sker der, hvis medlemskaber deaktiveres på din kanal?

Hvis medlemskaber deaktiveres på en kanal, fordi kanalen selv har lukket for medlemskaber, fordi kanalen er blevet fjernet fra YouTubes partnerprogram eller som følge af misbrug, svindel eller overtrædelse af vores vilkår eller politikker, modtager alle aktive, betalende medlemmer en refusion for den seneste måneds medlemsbetaling. Kanalens andel af den indtægt, der refunderes, trækkes fra kanalen.