Utforska YouTube-appen på din tv

YouTube-appen är tillgänglig på många smart-tv:ar, streamingenheter och spelkonsoler. Du kan logga in på appen, se kanalerna du prenumererar på, söka efter innehåll och använda din mobila enhet som fjärrkontroll. Du kan också titta på YouTube på din smart-tv genom att länka dina enheter.

Se om YouTube-appen är tillgänglig där du befinner dig.

Tillgängligt i följande länder

Argentina

Luxemburg

Australien

Malaysia

Österrike

Malta

Azerbajdzjan

Mexiko

Bahrain

Montenegro

Bangladesh

Marocko

Belarus

Nepal

Belgien

Nederländerna

Bolivia

Nya Zeeland

Bosnien och Hercegovina

Nicaragua

Brasilien

Nigeria

Bulgarien

Nordmakedonien

Kanada

Norge

Chile

Oman

Colombia

Pakistan

Costa Rica

Panama

Kroatien

Papua Nya Guinea

Cypern

Paraguay

Tjeckien

Peru

Danmark

Filippinerna

Dominikanska republiken

Polen

Ecuador

Portugal

Egypten

Puerto Rico

El Salvador

Qatar

Estland

Rumänien

Finland

Ryssland

Frankrike

Saudiarabien

Georgien

Senegal

Tyskland

Serbien

Ghana

Singapore

Grekland

Slovakien

Guatemala

Slovenien

Honduras

Sydafrika

Hongkong

Sydkorea

Ungern

Spanien

Island

Sri Lanka

Indien

Sverige

Indonesien

Schweiz

Irak

Taiwan

Irland

Tanzania

Israel

Thailand

Italien

Tunisien

Jamaica

Turkiet

Japan

Uganda

Jordanien

Ukraina

Kazakstan

Förenade kungariket

Kenya

USA

Kuwait

Uruguay

Lettland

Venezuela

Libanon

Vietnam

Libyen

Jemen

Liechtenstein

Zimbabwe

Litauen

Så här loggar du in på YouTube på tv:n

Hitta i appen på tv:n

Logga in på eller ut från YouTube-appen

Du kan logga in på YouTube-appen på din smart-tv, streamingenhet eller spelkonsol. Du kan även logga ut från appen eller ta bort ett konto från appen.

Växla mellan konton

I YouTube-appen på tv:n kan du logga in på flera konton och enkelt växla mellan dessa konton.

Obs! Om du väljer barnets profil eller en gästprofil på YouTube Kids öppnas YouTube Kids. Läs mer om den här upplevelsen.

Medlemmarna i ditt hushåll kan lägga till egna konton och gäster kan logga in på ett gästkonto. Via gästkonton kan du använda YouTube på tv:n när du är utloggad. Innehåll som du tittar på när du är utloggad påverkar inte rekommendationerna på ditt konto.

Söka efter videor du vill titta på

Du kan söka efter videor i appen på flera sätt:
Från Sök
  • Du kan använda Sök i navigeringsfältet till vänster.

Från fliken Hem

• Bläddra bland rekommenderade videor på fliken Hem .
  • Välj vänster navigeringsfält om du vill öppna ett sekundärt navigeringsfält. Du kan utforska de olika flikarna, som Rekommenderat, Populärt eller Musik.

Från fliken Prenumerationer tab

• Bläddra bland rekommenderade videor från kanaler du prenumererar på.
  • Bläddra bland kanalerna du prenumererar på för att se en kanals senaste videor eller spellistor.

Från visningssidan

• Scrolla ned och välj Sök .

Spara videor i en spellista

Du kan lägga till videor i spellistor du redan har skapat på andra enheter. Läs mer om hur du skapar och hanterar spellistor.
Så här sparar du videor i en spellista:
  1. Välj Spara video på videons visningssida.
  2. Välj spellistan där du vill spara videon.

Öppna ditt bibliotek

På fliken Bibliotek hittar du flikarna Historik, Mina videor, Titta senare, Dina filmer och serier och Spellistor.

Uppdatera dina inställningar

Du öppnar dina kontoinställningar genom att välja Inställningar i navigeringsfältet till vänster. , du kan ändra automatisk uppspelning, begränsat läge och länka tv:n till din mobila enhet.

Använda en andra enhet som fjärrkontroll

Använd din telefon, surfplatta eller dator som fjärrkontroll. Ta reda på hur du länkar din enhet så att du kan använda den med YouTube-appen på tv:n.

Styra din tv-kö

Lägg till, visa och ta bort videor från tv-kön när du ansluter en telefon, surfplatta eller dator till tv:n genom att casta.

Lägga till videor i tv-kön

1. Tryck på Mer ” bredvid videon du vill lägga till.
  2. Tryck på Lägg till i kön.

Visa din tv-kö

Din tv-kö visas i ett mindre fönster längst ned på YouTube-sidan på din telefon. Svep upp över det mindre fönstret för att öppna det och se din kö.

Ta bort videor från tv-kön

1. Visa din tv-kö.
  2. Tryck på Mer ” bredvid videon du vill ta bort.
Tryck på Ta bort från kön.

Felsökning och feedback

Felsökning

Om du har problem med att titta på YouTube på tv:n kan du läsa vår felsökningsguide.

Skicka feedback till YouTube

Vi försöker alltid förbättra våra produkter och uppskattar din feedback. Om du vill skicka feedback om den nya produktupplevelsen besöker du https://www.youtube.com/tv_feedback via en telefon, surfplatta eller bärbar dator.