Navigera på YouTube via din tv eller spelkonsol

YouTube-appen är tillgänglig på många smart-tv-apparater och spelkonsoler. Du kan logga in på appen, visa kanaler du prenumererar på, söka efter innehåll och använda din mobila enhet som fjärrkontroll.

Obs! Även om YouTube-appen är tillgänglig på många enheter är den navigering som beskrivs här för närvarande endast tillgänglig på vissa enheter. Navigeringen blir snart tillgänglig på fler enheter.

Hitta i appen

Växla mellan konton på tv:n

I YouTube-appen på tv:n kan du logga in på flera konton och enkelt växla mellan dessa konton. Medlemmarna i ditt hushåll kan lägga till egna konton och gäster kan logga in på ett gästkonto. Via gästkonton kan du använda YouTube på tv:n när du är utloggad. Inget du gör påverkar ditt konto.

Söka efter videor du vill titta på

Du kan söka efter videor i appen på flera sätt:
Från Sök
  • Du kan använda Sök  i navigeringsfältet till vänster.

Från fliken Hem  tab

• Bläddra bland rekommenderade videor på fliken Hem .
  • Välj vänster navigeringsfält om du vill öppna ett sekundärt navigeringsfält. Du kan utforska de olika flikarna, som Rekommenderat, Populärt eller Musik.

Från fliken Prenumerationer

• Bläddra bland rekommenderade videor från kanaler du prenumererar på.
  • Bläddra bland kanalerna du prenumererar på för att se en kanals senaste videor eller spellistor.

Spara videor i en spellista

Du kan lägga till videor i spellistor du redan har skapat på andra enheter. Läs mer om att skapa och hantera spellistor.
Så här sparar du videor i en spellista:
  1. Klicka på Mer  på visningssidan.
  2. Klicka på Spara .
  3. Välj spellistan där du vill spara videon.

Öppna ditt bibliotek

På fliken Bibliotek hittar du flikarna Historik, Mina videor, Titta senare, Dina filmer och tv-program och Spellistor.

Uppdatera dina inställningar

Du öppnar dina kontoinställningar genom att välja Inställningar i navigeringsfältet till vänster. I inställningarna kan du ändra Automatisk uppspelning, Begränsat läge och koppla tv:n till din mobila enhet.

Använda en andra enhet som fjärrkontroll

Du kan använda din mobil, surfplatta eller dator som fjärrkontroll. Ta reda på hur du kopplar din enhet så att du kan använda den med YouTube-appen på tv:n.

Felsökning och feedback

Skicka feedback till YouTube

Vi försöker alltid förbättra våra produkter och uppskattar din feedback. Om du vill skicka feedback om den nya produktupplevelsen besöker du https://www.youtube.com/tv_feedback via en mobil, surfplatta eller bärbar dator.