Utforsk YouTube-appen på TV-en

YouTube-appen er tilgjengelig på en rekke smart-TV-er, strømmeenheter og spillkonsoller. Du kan logge på appen, se kanalene du abonnerer på, søke etter innhold og bruke mobilenheten som fjernkontroll. Du kan også se på YouTube på en smart-TV ved å tilknytte enhetene dine

Sjekk om YouTube-appen er tilgjengelig i landet ditt.

Geografisk tilgjengelighet

Argentina

Luxemburg

Australia

Malaysia

Østerrike

Malta

Aserbajdsjan

Mexico

Bahrain

Montenegro

Bangladesh

Marokko

Belarus

Nepal

Belgia

Nederland

Bolivia

New Zealand

Bosnia-Hercegovina

Nicaragua

Brasil

Nigeria

Bulgaria

Nord-Makedonia

Canada

Norge

Chile

Oman

Colombia

Pakistan

Costa Rica

Panama

Kroatia

Papua Ny-Guinea

Kypros

Paraguay

Tsjekkia

Peru

Danmark

Filippinene

Den dominikanske republikk

Polen

Ecuador

Portugal

Egypt

Puerto Rico

El Salvador

Qatar

Estland

Romania

Finland

Russland

Frankrike

Saudi-Arabia

Georgia

Senegal

Tyskland

Serbia

Ghana

Singapore

Hellas

Slovakia

Guatemala

Slovenia

Honduras

Sør-Afrika

Hongkong

Sør-Korea

Ungarn

Spania

Island

Sri Lanka

India

Sverige

Indonesia

Sveits

Irak

Taiwan

Irland

Tanzania

Israel

Thailand

Italia

Tunisia

Jamaica

Tyrkia

Japan

Uganda

Jordan

Ukraina

Kasakhstan

Storbritannia

Kenya

USA

Kuwait

Uruguay

Latvia

Venezuela

Libanon

Vietnam

Libya

Jemen

Liechtenstein

Zimbabwe

Litauen

Slik logger du på YouTube på TV-en

Finn frem i appen på TV-en

Logg på eller av YouTube-appen

Du kan logge på YouTube-appen på en smart-TV, strømmeenhet eller spillkonsoll. Du kan også logge av appen eller fjerne kontoer fra appen.

Bytt mellom kontoer

Du kan logge på flere kontoer og enkelt veksle mellom dem når du bruker YouTube-appen på en TV.

Merk: Hvis du velger profilen til barnet ditt eller en YouTube Kids-gjesteprofil, kommer du til YouTube Kids. Finn ut mer om dette.

Medlemmene i husstanden kan legge til sine egne kontoer, og gjester kan logge på en gjestekonto. Med en gjestekonto kan du bruke YouTube på TV-en mens du er logget av, slik at innholdet du ser på, ikke påvirker anbefalingene for den påloggede kontoen.

Finn videoer du vil se

Du har flere alternativer for å finne videoer i appen:
Fra søk
  • Du kan bruke Søk i navigasjonspanelet til venstre.

Fra startsiden

• Bla gjennom rutenettet med anbefalte videoer på Startside-fanen .
  • Velg navigasjonspanelet til venstre for å åpne en navigasjonsrad til. Du kan utforske forskjellige faner, som Anbefalt, På vei opp eller Musikk.

Fra Abonnementer-fanen tab

• Bla gjennom rutenettet med anbefalte videoer fra kanalene du abonnerer på.
  • Rull gjennom kanalene du abonnerer på, for å se de nyeste videoene eller spillelistene.

Fra videosiden

• Rull ned, og velg Søk .

Lagre videoer i spillelister

Du kan legge til videoer i spillelister du allerede har opprettet på andre enheter. Finn ut hvordan du oppretter og administrerer spillelister.
Slik lagrer du videoer i en spilleliste:
  1. Gå til en videoside, og velg Lagre videoen .
  2. Velg spillelisten du vil lagre videoen i.

Få tilgang til biblioteket ditt

Via Bibliotek-fanen finner du fanene Logg, Mine videoer, Se senere, Filmene og seriene dine samt Spillelister.

Oppdater innstillinger

Du kommer til kontoinnstillingene dine ved å velge Innstillinger i navigasjonspanelet til venstre. I innstillingene finner du alternativer for autoavspilling og begrenset innhold-modus samt for å knytte TV-en til mobilenheten din.

Bruk andre enheter som fjernkontroll

Bruk telefonen, nettbrettet eller datamaskinen som fjernkontroll. Finn ut hvordan du knytter enheten til YouTube-appen på TV-en.

Styr TV-køen

Du kan legge til, spille av og fjerne videoer fra TV-køen ved å caste fra en telefon, et nettbrett eller en datamaskin.

Legg til videoer i TV-køen

1. Trykk på Mer » ved siden av videoen du vil legge til.
  2. Trykk på Legg i køen.

Se TV-køen

TV-køen din vises i et minimert vindu nederst på YouTube-siden på telefonen. Sveip opp i det minimerte vinduet for å se køen.

Fjern videoer fra TV-køen

1. Åpne TV-køen.
  2. Trykk på Mer » ved siden av videoen du vil fjerne.
Trykk på Fjern fra køen.

Feilsøking og tilbakemelding

Feilsøking

Hvis du har problemer med å se YouTube-videoer på TV-en, kan du følge fremgangsmåten vår for feilsøking.

Send tilbakemelding til YouTube

Vi jobber stadig med å gjøre produktene våre bedre, og vi setter pris på tilbakemeldinger. Hvis du vil sende en tilbakemelding om den nye produktversjonen, kan du gå til https://www.youtube.com/tv_feedback på en telefon, et nettbrett eller en datamaskin.