Television YouTube-sovelluksen käyttö

YouTube-sovellus on saatavana monille älytelevisioille, striimauslaitteille ja pelikonsoleille. Voit kirjautua sisään sovellukseen, tarkastella tilattuja kanavia, hakea sisältöä ja käyttää mobiililaitetta kaukosäätimenä. Voit myös katsoa YouTubea älytelevisiosta linkittämällä laitteesi.

Katso, onko YouTube-sovellus saatavilla alueellasi.

Saatavuus

Argentiina

Luxemburg

Australia

Malesia

Itävalta

Malta

Azerbaidžan

Meksiko

Bahrain

Montenegro

Bangladesh

Marokko

Valko-Venäjä

Nepal

Belgia

Alankomaat

Bolivia

Uusi-Seelanti

Bosnia ja Hertsegovina

Nicaragua

Brasilia

Nigeria

Bulgaria

Pohjois-Makedonia

Kanada

Norja

Chile

Oman

Kolumbia

Pakistan

Costa Rica

Panama

Kroatia

Papua-Uusi-Guinea

Kypros

Paraguay

Tšekki

Peru

Tanska

Filippiinit

Dominikaaninen tasavalta

Puola

Ecuador

Portugali

Egypti

Puerto Rico

El Salvador

Qatar

Viro

Romania

Suomi

Venäjä

Ranska

Saudi-Arabia

Georgia

Senegal

Saksa

Serbia

Ghana

Singapore

Kreikka

Slovakia

Guatemala

Slovenia

Honduras

Etelä-Afrikka

Hongkong

Etelä-Korea

Unkari

Espanja

Islanti

Sri Lanka

Intia

Ruotsi

Indonesia

Sveitsi

Irak

Taiwan

Irlanti

Tansania

Israel

Thaimaa

Italia

Tunisia

Jamaika

Turkki

Japani

Uganda

Jordania

Ukraina

Kazakstan

Yhdistynyt kuningaskunta

Kenia

Yhdysvallat

Kuwait

Uruguay

Latvia

Venezuela

Libanon

Vietnam

Libya

Jemen

Liechtenstein

Zimbabwe

Liettua

YouTubeen kirjautuminen televisiossa

Näin käytät sovellusta televisiossa

YouTube-sovelluksen sisään- tai uloskirjautuminen

Voit kirjautua YouTube-sovellukseen älytelevisiolla, striimauslaitteella tai pelikonsolilla. Voit myös kirjautua ulos tai poistaa tilin sovelluksesta.

Tilin vaihtaminen

Television YouTube-sovelluksessa voi kirjautua useille tileille ja vaihtaa käytössä olevaa tiliä.

Huom. Jos valitset lapsen profiilin tai YouTube Kidsin vierasprofiilin, siirryt YouTube Kidsiin. Lue lisää kokemuksesta.

Kotitalouteesi kuuluvat henkilöt voivat lisätä omat tilinsä, ja vieraat voivat käyttää YouTubea vierastilillä. Vierastilin avulla YouTubea voi käyttää TV:ssä ilman sisäänkirjautumista. Vierastilillä ilman sisäänkirjautumista katsottu sisältö ei vaikuta sisään kirjautuneen tilisi suosituksiin.

Katsottavien videoiden etsiminen

Sovelluksessa voi etsiä katsottavia videoita monella tavalla:
Haku
  • Voit käyttää hakua vasemmasta valikosta.

Koti ‑välilehti

• Koti-välilehdellä voit tutustua videosuosituksiin.
  • Voit avata toisen siirtymispalkin vasemmanpuoleisesta valikosta. Voit siirtyä eri välilehdille, kuten Suositukset, Nousussa tai Musiikki.

Tilaukset ‑välilehti

• Voit selata listaa, johon on koottu tilaamiesi kanavien videosuosituksia.
  • Voit selata tilaamiasi kanavia nähdäksesi kanavan uusimmat videot tai soittolistat.

Katselusivu

• Vieritä alaspäin ja valitse Haku .

Videoiden tallentaminen soittolistoihin

Voit lisätä videoita toisella laitteella luotuihin soittolistoihin. Lue lisää soittolistojen luomisesta ja muokkaamisesta.
Videon tallentaminen soittolistaan:
  1. Valitse videon katselusivulta Tallenna video .
  2. Valitse soittolista, johon haluat tallentaa videon.

Kirjaston käyttäminen

Kirjasto-välilehdellä on seuraavat välilehdet: Historia, Omat videot, Katso myöhemmin, Omat elokuvat ja ohjelmat ja Soittolistat.

Asetusten muuttaminen

Pääset tilin asetuksiin valitsemalla vasemmasta valikosta Asetukset . Asetuksista voit muokata automaattista toistoa ja rajoitettua tilaa sekä yhdistää TV:n mobiililaitteeseen.

Toisen laitteen käyttäminen kaukosäätimenä

Voit käyttää puhelinta, tablettia tai tietokonetta kaukosäätimenä. Lue lisää laitteen yhdistämisestä television YouTube-sovellukseen.

TV-jonon hallinta

Voit lisätä videoita TV-jonoon sekä katsoa ja poistaa niitä, kun yhdistät puhelimen, tabletin tai tietokoneen televisioon striimausta varten.

Videoiden lisääminen TV-jonoon

1. Napauta lisättävän videon vierestä Lisää ".
  2. Valitse Lisää jonoon.

TV-jonon katsominen

TV-jono näkyy puhelimella pienennetyssä ikkunassa YouTube-sivun alareunassa. Avaa pienennetty ikkuna pyyhkäisemällä sitä ylöspäin, niin näet jonon.

Videoiden poistaminen TV-jonosta

1. Avaa TV-jono.
  2. Napauta poistettavan videon vierestä Lisää ".
Valitse Poista jonosta.

Vianetsintä ja palaute

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Jos YouTuben katselu televisiosta ei onnistu, seuraa vianetsintäohjeita.

Palautteen lähettäminen YouTubelle

Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme kaiken aikaa ja arvostamme saamaamme palautetta. Jos haluat kertoa mielipiteesi uudesta käyttöliittymästä, siirry puhelimella, tabletilla tai tietokoneella osoitteeseen https://www.youtube.com/tv_feedback.