Naviger på YouTube via dit tv eller din spillekonsol

YouTube-appen er tilgængelig på mange smart-tv'er og spillekonsoller. Du kan logge ind på appen, se de kanaler, som du abonnerer på, søge efter indhold og bruge en mobilenhed som fjernbetjening.

Bemærk! I modsætning til YouTube-appen, som er tilgængelig på mange enheder, er den navigation, der beskrives her, i øjeblikket kun tilgængelig på udvalgte enheder. Den vil blive tilgængelig på flere enheder snart.

Find rundt i appen

Sådan skifter du mellem konti på dit tv

Med YouTube-appen på dit tv kan du logge ind på flere konti og nemt skifte mellem disse konti. Medlemmer af din husstand kan tilføje deres egne konti, og gæster kan logge ind på en gæstekonto. Gæstekonti giver dig mulighed for at bruge YouTube på dit tv, mens du er logget ud, og de handlinger, du foretager dig, påvirker ikke din kontos anbefalinger.

Find de videoer, du vil se

Du har flere muligheder for at finde videoer i appen:
Via Søg
  • Du kan bruge Søg  i navigationen til venstre.

Via fanen Start

• Gennemse oversigten over anbefalede videoer på fanen Start .
  • Vælg navigationen til venstre for at åbne en sekundær navigationslinje. Du kan udforske forskellige faner som f.eks. Anbefalet, Hot lige nu eller Musik.

Via fanen Abonnementer

• Gennemse en oversigt over anbefalede videoer fra de kanaler, du abonnerer på.
  • Rul gennem de kanaler, du abonnerer på, for at se en kanals nyeste videoer eller playlister.

Gem videoer på playlister

Du kan føje videoer til playlister, du har lavet på andre enheder. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter og administrerer playlister.
Sådan gemmer du videoer på en playliste:
  1. Klik på Mere på afspilningssiden.
  2. Klik på Gem .
  3. Vælg den playliste, du vil gemme videoen på.

Få adgang til din samling

Fra fanen Samling kan du få adgang til fanerne Historik, Mine videoer, Se senere, Køb og Playlister.

Opdater dine indstillinger

Du får adgang til dine kontoindstillinger ved at vælge Indstillinger i navigationen til venstre. I Indstillinger kan du justere lyd, autoplay, kontrast og begrænset tilstand, og du kan forbinde dit tv med din mobilenhed.

Brug en anden enhed som fjernbetjening

Du kan bruge din telefon, tablet eller computer som fjernbetjening. Få oplysninger om, hvordan du knytter din enhed til YouTube-appen på dit tv.

Fejlfinding og feedback

Send feedback til YouTube

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter, og vi sætter pris på din feedback. For at indsende feedback om oplevelsen med det nye produkt skal du gå til https://www.youtube.com/tv_feedback på en telefon, tablet eller bærbar computer.