Verken die YouTube-app op jou TV

Die YouTube-app is op baie slim-TV’s, stromingtoestelle en speletjiekonsoles beskikbaar. Jy kan by die app aanmeld, jou ingetekende kanale bekyk, inhoud soek en jou mobiele toestel as ’n afstandbeheerder gebruik. Jy kan ook YouTube op jou slim-TV kyk deur jou toestelle te koppel

Kyk of die YouTube-app in jou ligging beskikbaar is.

Beskikbare liggings

Argentinië

Luxemburg

Australië

Maleisië

Oostenryk

Malta

Azerbeidjan

Meksiko

Bahrein

Montenegro

Bangladesj

Marokko

Belarus

Nepal

België

Nederland

Bolivië

Nieu-Seeland

Bosnië-Herzegowina

Nicaragua

Brasilië

Nigerië

Bulgarye

Noord-Masedonië

Kanada

Noorweë

Chili

Oman

Colombië

Pakistan

Costa Rica

Panama

Kroasië

Papoea-Nieu-Guinee

Siprus

Paraguay

Tsjeggië

Peru

Denemarke

Filippyne

Dominikaanse Republiek

Pole

Ecuador

Portugal

Egipte

Puerto Rico

El Salvador

Katar

Estland

Roemenië

Finland

Rusland

Frankryk

Saoedi-Arabië

Georgië

Senegal

Duitsland

Serwië

Ghana

Singapoer

Griekeland

Slowakye

Guatemala

Slowenië

Honduras

Suid-Afrika

Hongkong

Suid-Korea

Hongarye

Spanje

Ysland

Sri Lanka

Indië

Swede

Indonesië

Switserland

Irak

Taiwan

Ierland

Tanzanië

Israel

Thailand

Italië

Tunisië

Jamaika

Turkye

Japan

Uganda

Jordanië

Oekraïne

Kazakstan

Verenigde Koninkryk

Kenia

Verenigde State van Amerika

Koeweit

Uruguay

Letland

Venezuela

Libanon

Viëtnam

Libië

Jemen

Liechtenstein

Zimbabwe

Litaue

Hoe om op jou TV by YouTube aan te meld

Vind uit hoe om die app op TV te gebruik

Meld aan of af by die YouTube-app

Jy kan op jou slim-TV, stromingtoestel of speletjiekonsole by die YouTube-app aanmeld. Jy kan ook by die app afmeld of ’n rekening uit die app verwyder.

Wissel tussen rekeninge

Jy kan in die YouTube-app op jou TV by verskeie rekeninge aanmeld en maklik tussen hierdie rekeninge wissel.

Let wel: Jy sal na YouTube Kids toe gaan as jy jou kind se profiel of ’n YouTube Kids-besoekerprofiel kies. Kom meer te wete oor hierdie ervaring.

Lede van jou huishouding kan hul eie rekeninge byvoeg, en gaste kan by ’n gasrekening aanmeld. Gasrekeninge laat jou toe om YouTube op jou TV te gebruik terwyl jy afgemeld is, en enige inhoud wat jy kyk terwyl jy afgemeld is, sal nie jou aangemelde rekening se aanbevelings beïnvloed nie.

Soek video’s om te kyk

Jy het verskeie opsies om video’s in die app te vind:
Vanaf Soek
  • Jy kan Soek in die linker-navigasie gebruik.

Vanaf die Tuis- oortjie

• Blaai deur die rooster van aanbevole video’s op jou Tuis-oortjie.
  • Kies die linker-navigasie om ’n tweede navigasiebalk oop te maak. Jy kan verskillende oortjies verken, soos Aanbevole, Gewild of Musiek.

Vanaf die Intekeninge- oortjie

• Blaai deur ’n rooster van aanbevole video’s vanaf jou ingetekende kanale.
  • Blaai deur jou ingetekende kanale om ’n kanaal se jongste video’s of snitlyste te sien.

Vanaf die Kykbladsy

• Rollees af en kies Soek .

Stoor video’s in snitlyste

Jy kan video’s voeg by snitlyste wat jy reeds op ander toestelle geskep het. Vind uit hoe om snitlyste te skep en te bestuur.
Om video’s op ’n snitlys te stoor:
  1. Kies Stoor video op ’n video se kykbladsy.
  2. Kies die snitlys waarin jy die video wil stoor.

Toegang tot jou biblioteek

Vanaf die Biblioteek-oortjie , kan jy die volgende oortjies vind: Geskiedenis, My video’s, Kyk later, Jou flieks en programme, en Snitlyste.

Dateer jou instellings op

Kies Instellings  in die linkernavigasie om na jou rekeninginstellings toe te gaan. , kan jy outospeel en Beperkmodus verander, en jou TV aan jou mobiele toestel koppel.

Gebruik ’n tweede toestel as jou afstandbeheerder

Gebruik jou foon, tablet of rekenaar as ’n afstandbeheerder. Vind uit hoe om jou toestel te koppel om dit met die YouTube-app op jou TV te gebruik.

Beheer jou TV-waglys

Voeg video’s by, bekyk en verwyder hulle uit jou TV-waglys wanneer jy deur middel van uitsaai jou foon, tablet of rekenaar aan jou TV koppel.

Voeg video’s by jou TV-waglys

1. Tik op Meer '' langs die video wat jy wil byvoeg.
  2. Tik op Voeg by waglys.

Kyk na jou TV-waglys

Jou TV-waglys sal in ’n verkleinde venster onderaan die YouTube-bladsy op jou foon wees. Swiep die verkleinde venster op om jou waglys oop te maak en te bekyk.

Verwyder video’s uit jou TV-waglys

1. Kyk na jou TV-waglys.
  2. Tik op Meer '' langs die video wat jy wil verwyder.
Tik op Verwyder uit waglys.

Foutsporing en terugvoer

Foutsporing

As jy ’n probleem ondervind terwyl jy YouTube op jou TV kyk, kan jy ons foutsporingriglyne volg.

Stuur terugvoer na YouTube

Ons probeer altyd ons produkte verbeter en ons waardeer jou terugvoer. Om terugvoer oor die nuwe produkervaring in te dien, kan jy van ’n foon, tablet of skootrekenaar af na https://www.youtube.com/tv_feedback gaan.