Näytä YouTube Analytics for Artists

Jos olet artisti ja sinulla on YouTubessa virallinen artistikanava, voit tarkastella tilastotietojasi kaikkien musiikkiasi esittävien kanavien osalta. Näitä kanavia ovat esimerkiksi artistin omistamat ja ylläpitämät kanavat, aihekanavat ja VEVO-kanavat. Tällä tavoin voit tarkastella kokonaisvaltaisesti YouTube-menestystäsi.

YouTube Studio ‑sovelluksen YouTube Analytics for Artists ‑tietojen avulla

• ymmärrät, mistä ja miten fanit löytävät musiikkisi
  • näet kaikkien kanaviesi tehokkuustiedot yhdessä näkymässä
  • voit tarkastella kaikkien artistikanaviesi näyttökertoja, interaktiivisuutta, löytämistä ja maantieteellisiä tietoja kootusti.

YouTube Analytics for Artists ‑tiedoissa huomioidaan kaikki kappaleen versiot, mukaan lukien premium-musiikkivideot ja taidemusiikkikappaleet.

Näin näyttökerrat lasketaan: Kunkin kappaleen näyttökerrat lasketaan sellaisten videoiden näyttökerroista, jotka sisältävät kappaleen kokonaan tai suurimman osan siitä.

Artistitietojen katseleminen

1. Avaa YouTube Studio ‑sovellus .
  2. Avaa valikko  ja valitse Artistin Analytics.
  3. Valitse välilehti nähdäksesi tarkemmat tiedot:
    • Yleiskatsaus: Yleiskatsaus ja suosituimmat kappaleet.
    • Löytyminen: Eritellyt tiedot siitä, miten fanit löytävät kappaleesi ja mistä he päätyvät niihin.
    • Fanit: Maat ja kaupungit, joissa sinulla on eniten faneja.
  4. Näet lisätietoja napauttamalla korttia. Voit valita aikavälin napauttamalla avattavaa valikkoa ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdon.

Muita tietotyyppejä lisätään ajan mittaan.