Översätta kanalnamnet och beskrivningen

Ändrade funktioner för anpassning av din kanal

Översatta kanalavsnitt och layout med vertikala avsnitt försvinner den 15 juli 2020. Vi gör även om utvalda kanaler för att öka synligheten på mobila enheter. De här funktionerna användes sällan och vi tar bort dem för att det ska bli enklare för dig. Dessutom vill vi fokusera på att integrera kanalanpassning i YouTube Studio senare i år. Läs mer.

Du kan lägga till översättningar för kanalnamnet och beskrivningen. Det gör videorna mer lättillgängliga för tittare i andra länder så att du kan bygga upp en internationell målgrupp.

Viktigt! Du kan bara göra ändringar i din kanal när du har angett språket på YouTube till det originalspråk du använde för dina översättningar. Du får en avisering om du försöker göra ändringar på ett annat språk.

När du uppdaterar kanalnamnet visas det inte på alla språk om du inte lägger till det i översättningen för varje språk. Du kan inaktivera kanalöversättningar om du vill kunna redigera din kanal på alla språk eller uppdatera kanalnamnet på alla språk samtidigt.

Översätta kanalnamn och beskrivning

I Google-kontot
  1. Logga in på YouTube.
  2. Välj profilbilden och sedan Din kanal.
  3. Välj Anpassa kanal och klicka sedan på Inställningar Settings och sedan Översätt kanalinformation bredvid kanalnamnet.
  4. Klicka i rutan under Originalspråk och ange kanalens språk.
  5. Under Översätt till väljer du eller lägger till språket du vill översätta kanalnamnet till.
  6. Ange det översatta kanalnamnet och klicka på Spara.
API-sändning

API-anvisningarna finns på Google Developers-webbplatsen. Använd relevanta översatta egenskaper.

Obs! Om du inte har åtkomst till webbplatsen kan du kontakta support för att bli tillagd.