Feilsøking videofjerninger

I denne artikkelen finner du nyttig informasjon om videoer som er fjernet fra YouTube. Hvis du trenger hjelp til å fjerne en video, kan du finne ut hvordan du sletter egne videoer eller rapporterer upassende innhold.

Hvis du ser beskjeden «Videoen er fjernet» ved siden av en av videoene dine, betyr det at videoen ikke er i samsvar med retningslinjene våre for brukere og dermed er fjernet. Klikk på en av delene nedenfor for å finne ut hvordan du kan løse dette problemet.

Årsaker til fjerning og hva du kan gjøre

Upassende innhold

Hvis du ser meldingen «Videoen er fjernet – upassende innhold» ved siden av en av videoene dine, betyr det at videoen ikke overholder retningslinjene våre for brukere.

Slik løser du problemet

Brudd på vilkårene for bruk

Hvis du ser meldingen «Videoen er fjernet – brudd på vilkårene for bruk» ved siden av en av videoene dine, kan det hende at videoen ble avvist på grunn av et brudd på vilkårene for bruk eller et opphavsrettslig brudd. Gjennomgå vilkårene våre for bruk og denne grunnleggende informasjonen om opphavsrett for å finne ut mer.

Inneholder opphavsrettsbeskyttet innhold

Hvis du ser noen av meldingene nedenfor ved siden av videoene dine, betyr det at en innholdseier har gjort krav på innhold i videoen din via Content ID-systemet på YouTube.

• Inneholder opphavsrettsbeskyttet innhold
  • Lyden er slått av på grunn av opphavsrettsbeskyttet innhold
  • Blokkert over hele verden
  • Blokkert i enkelte land

Klikk på teksten som vises ved siden av videoen din. Da sendes du videre til en side med mer informasjon om opphavsrettskravet som er fremsatt mot videoen din. Under «Opphavsrettsdetaljer» kan du få mer informasjon om materialet som er identifisert i videoen din.

Finn ut hva Content ID-krav er, og hvordan de påvirker videoen din.

Videoen er fjernet

Videoen din ble fjernet fra YouTube fordi en opphavsrettseier har sendt oss en fullstendig juridisk forespørsel om å fjerne den. Du har også fått en opphavsrettsadvarsel. Finn ut hvordan opphavsrettadvarsler påvirker kontoen din

Det finnes tre måter du kan omgjøre en opphavsrettsadvarsel på. Advarselen din fjernes ikke selv om du sletter den aktuelle videoen.

Varemerkeproblem

Hvis du ser meldingen «Videoen er fjernet – varemerkeproblem» ved siden av en av videoene dine, betyr det at videoen ikke er i samsvar med retningslinjene for varemerker.

Les retningslinjene for varemerker for å sikre at du forstår hva slags innhold du kan laste opp til YouTube.