Poistettujen videoiden vianmääritys

Tämä ohje koskee YouTubesta poistettuja videoita. Jos etsit ohjeita videon poistamiseen, tutustu omien videoidesi poistamista tai sopimattomasta sisällöstä ilmoittamista käsitteleviin ohjeartikkeleihin.

Jos jonkin ladatun videosi vieressä näkyy "Video poistettu", video on katsottu käytäntöjen vastaiseksi ja poistettu YouTubesta. Siirry alla olevaan osioon, niin saat lisätietoja ongelman ratkaisemisesta.

Poiston syyt ja mahdolliset jatkotoimet

Sopimaton sisältö

Jos ladatun videosi vieressä on viesti "Video poistettu: sopimaton sisältö", videon on havaittu rikkovan yhteisön sääntöjä.

Näin ratkaiset ongelman

Käyttöehtorikkomus

Jos videosi vieressä on viesti "Video poistettu: käyttöehtorikkomus", video on voitu hylätä käyttöehto- tai tekijänoikeusrikkomuksen vuoksi. Katso lisätietoja käyttöehdoista ja tekijänoikeuksien perusteista.

Sisältää tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä

Jos jonkin videosi vieressä näkyy jokin alla olevista viesteistä, sisällön omistaja on tehnyt vaatimuksen videosi sisällöstä YouTuben Content ID ‑järjestelmän kautta.

• Sisältää tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä
  • Mykistetty tekijänoikeuksilla suojatun sisällön vuoksi
  • Estetty maailmanlaajuisesti
  • Estetty joissakin maissa tai joillakin alueilla

Valitse videosi vieressä näkyvä teksti. Linkki vie sinut sivulle, jossa kerrotaan tarkemmin videoosi kohdistetusta tekijänoikeusvaatimuksesta. Tietoja videostasi tunnistetusta sisällöstä on osiossa "Tekijänoikeustiedot".

Lue lisää Content ID ‑vaatimuksista ja niiden vaikutuksesta videoosi.

Video on poistettu.

Videosi poistettiin YouTubesta, koska tekijänoikeuden omistaja on lähettänyt meille vaatimukset täyttävän laillisen poistopyynnön. Olet myös saanut tekijänoikeusvaroituksen. Lue lisää tekijänoikeusvaroitusten vaikutuksesta tiliisi.

Tekijänoikeusvaroituksen voi ratkaista kolmella tavalla. Varoituksen saaneen videon poistaminen ei ratkaise varoitusta.

Tavaramerkkiongelma

Jos näet viestin "Video poistettu – tavaramerkkiongelma", video on rikkonut tavaramerkkikäytäntöä.

Lue tavaramerkkikäytännöt ymmärtääksesi, millaista sisältöä YouTubeen voi ladata.